GoltaR 42 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mam pytanie czy wam tez na ps4 plytka ciągle kreci się w napedzie. Nawet jak nie gram w AW to plyta ciągle słychać ze chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 w multi jest mega plynnie.Egzo dodaja mega funu do gry taki titan na ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Czyli co tomci...jest dobrze? Aha...gdyby ktos w Trojmiescie widzial do niedzieli wlacznie gdzies ta gre na polce sklepowej to niech da cyne Co prawda mam rezerwacje w EURO na poniedzialek, ale jeszcze nie zaplacilem i zawsze moge zrezygnowac Edytowane 31 Października 2014 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 CoDy mają to do siebie, przynajmniej w moim przypadku, że zaczynają zayebiście irytować po ograniu kilkudziesięciu godzin w multi.( nie wlicza się w to CoD4) Po parunastu, czy parudziesięciu minutach ciężko coś powiedzieć o tym trybie, a już na pewno nie kupiłbym tego po ograniu przez kogoś 2-3 meczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Czyli co tomci...jest dobrze? Aha...gdyby ktos w Trojmiescie widzial do niedzieli wlacznie gdzies ta gre na polce sklepowej to niech da cyne Co prawda mam rezerwacje w EURO na poniedzialek, ale jeszcze nie zaplacilem i zawsze moge zrezygnowac Dzisiaj wykladali w media na matarni ps4 i xo Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Czyli co tomci...jest dobrze? Aha...gdyby ktos w Trojmiescie widzial do niedzieli wlacznie gdzies ta gre na polce sklepowej to niech da cyne Co prawda mam rezerwacje w EURO na poniedzialek, ale jeszcze nie zaplacilem i zawsze moge zrezygnowac Ty jestes fan coda nie zawiedziesz sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Czyli co tomci...jest dobrze? Aha...gdyby ktos w Trojmiescie widzial do niedzieli wlacznie gdzies ta gre na polce sklepowej to niech da cyne Co prawda mam rezerwacje w EURO na poniedzialek, ale jeszcze nie zaplacilem i zawsze moge zrezygnowac Dzisiaj wykladali w media na matarni ps4 i xo Wykladali...znaczy sie co...pojutrze beda puszczac w obieg? Jutro wiadomo...sklepy zamkniete. W razie jakby co, to bede w niedziele w Dupsku, znaczy sie w Slupsku i tam w galerii Jantar maja rowniez Kretyniarnie. Moge sprawdzic Tak czy inaczej jakby sprzedawali gdziekolwiek prosze dac znac. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Kurde a ja muszę czekać do Poniedziałku eh też już bym sobie pobiegał. I zgadzam się z opinią, iż singiel mało mnie obchodzi, ta gra jest budowana pod doznania multi Odpuściłem sobie Ghosta, więc teraz zaszalałem i zamówiłem wersję "Call of Duty Advanced Warfare PL Atlas Limited Edition" 309 zł. Trochę boli, ale skoro na poprzednią część nic nie wydałem to inaczej patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Moim zdaniem zabawa w multi wypada bardzo pozytywnie, grając ctf mialem nieodparte wrażenie ze to samo przezywalem ladnych kilka lat temu w quakeu, skoki exo to poprostu rocket jumpy, jest spawara jest szybkie tempo. Jedyne do czego mogę się przyczepić to grafika, ta gra nawet nie ma prawa leżeć kolo Killzona, graficznie to ciągle generacja w dół, nowy silnik to ściema. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Atlas Edition jest na Allegro za 219 zł. Używając kodu rabatowego to wychodzi 199 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=TqPHweSrTRcMam nadzieje, że tak to wygląda, ale na xboxie 360, a nie na xone/ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 dokladnie tak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 hahahahaha nowy engine po uuuju Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=TqPHweSrTRc Mam nadzieje, że tak to wygląda, ale na xboxie 360, a nie na xone/ps4. To chyba jest z xboxa 360, bo wątpię by wygladało to tak słabo na xo/ps4, newt jeśli któraś z konsol nie miałaby mieć full hd tylko np 900p. Edytowane 1 Listopada 2014 przez czarek250885 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 hahahahaha nowy engine po uuuju Nowy engine dopiero bedzie mial CoD(mam nadzieje,ze Black Ops 3)od Treyarch Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) kupiłem sobie atlas edition za 200 zł ze zniżką i odbiorem w paczkomacie Cebula mode on: Jak mi się nie spodoba sprzedam w ciągu tygodnia z malutką stratą Cebula mode off: Potrzebuje dobrego pif paf bo od Ghosta w nic po sieci fajnego nie grałem (Destiny za mało urozmaicone i nużące w multi po kilku godzinach tak samo titanfall) Edytowane 1 Listopada 2014 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 To na 100% był gameplay z x360, na nextgenach wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 poza rozdzielczoscia trudno na YT wylapac nawet roznice. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 dźwiękowo ta gra to półka gówienek free to play. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja chyba biore od razu bo mozna dorwać w dobrej cenie jak multi okaże sie sr,aka taka jak ghost to odrazu idzie na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja kupilem i wyslali mi nawet już. Nie wstydzę się tego xd Ostatni CoD w jakiego grałem to był black ops, a mam ochotę na 5h singla w stylu coda i dobre multi (się okaże). Wolałbym MW4, bo jakoś te skakanie i widzenie przez sciany mi nie leży, no ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja chyba zrobię tak samo, biorę grę na premierę, przejdę singla i jak multi mi nie podpasuje to leci do żyda ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 To już wystaw i ustaw licytację na 3 dni wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Pewnie tak bedzie, dla mnie Treyarch robią najlepsze cody i bardzo liczę na kolejnego black opsa jakby był w klimacie jedynki to juz w ogóle wypas < janusz > Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja chyba biore od razu bo mozna dorwać w dobrej cenie jak multi okaże sie sr,aka taka jak ghost to odrazu idzie na sprzedaż gdzie i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi