Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem, czy piesek, albo Headless Bloodletting Beast są na strzała.

Edytowane przez Rozi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Nie wiem, czy piesek, albo Headless Bloodletting Beast są na strzała.

Mówie o mobach. 

Opublikowano

może grać do góry nogami a lochy i tak będą c0rewsko nudne. Tfu! te yebane lochy

Opublikowano

No właśnie nudne, ale do platynki by zrobił... 

Opublikowano

Ja robiłem po jednym poziomie i trochę przerwy bo tak ciągiem to faktycznie jest praktycznie cały czas to samo z małymi zmianami.

Opublikowano

Tylko pytanie - man zrobiony kielich 1 poziomu. Teraz mam go usunąć i zrobić nowy czy iść od początku? 

Opublikowano

Następne kielichy powinienes odpalić przy kolejnych nagrobkach. Jest ich chyba 7 i tyle wystarczy do zrobienia platyny. Tylko musisz przeczytać które i jakie wymogi mają, bo nie pamiętam.

Opublikowano

Będziesz musiał usunąć 1 kielich żeby odpalić ostatni loch. Ale to dopiero później. Jeżeli chodzi o materiały do tworzenia kielichów to da się je farmić w lochach, chociaż większość powinna wpaść naturalnie, można tez kupować troche za insight. Jest jeden wyjątek i to jest living string. Polecam sprawdzić w necie gdzie się go znajduje bo to nie jest oczywiste. Jak nie masz tego przedmiotu to nie idź do NG+ bo będziesz musiał posunąć fabułę prawie do samego końca.

Opublikowano

Mam za sobą około 14 godzin, kilku bossów załatwionych, teraz chyba czas na Forbidden Woods, które przypuszczam, że będzie czymś w stylu Farron Keep z DkS3. Także będzie ciekawie. 

Ogólnie wrażenia do tej pory niesamowicie pozytywne. Strasznie podoba mi się wymuszenie innego stylu grania niż w pozostałych tytułach From. Trochę zajęło mi przestawienie się z typowego combo miecz + tarcza na samą kosę (a obecnie na ostrze Ludwiga) i bardziej agresywne podejście do przeciwników, ale cieszę się, że tak to w BB wygląda.

O muzyce, grafice, lokacjach czy bossach powiedziano już wszystko. Ogromny plus za każdy z tych elementów. O dziwo nawet fabularnie, w odróżnieniu od Soulsów, staram się to jakoś poskładać, śledzić losy przypadkowych npców i nie porzucać żadnych wątków pobocznych.

Podejrzewam, że przede mną sporo zabawy, a do tego w kolejce czeka Old Hunters, o którym słyszałem same pozytywy.

Tylko jak ja po tym wszystkim wrócę do DkS2 - jedynego souls-like'a w którego jeszcze nie grałem. :reggie:

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał:

Tylko jak ja po tym wszystkim wrócę do DkS2 - jedynego souls-like'a w którego jeszcze nie grałem. :reggie:

Nie musisz. Odpuść sobie i po prostu uznaj, że coś takiego nie istnieje.

Opublikowano

Mocno rosnie stopien trudnosci w dlc wzgledem podstawy? I na ile h mniej-wiecej starcza ten dodatek?

Opublikowano
2 godziny temu, michu86- napisał:

Mocno rosnie stopien trudnosci w dlc wzgledem podstawy? I na ile h mniej-wiecej starcza ten dodatek?

Z tego co pamiętam to lubisz wyzwania. Wbijaj do DLC koło 70 lvl i będzie dobrze. 

Dodatek zajął mi koło 8 godzin. 

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Nie wlaczalem BB od roku minimum - o ile dobrze pamietam to lv mam min. 130, grindowalem, zeby ukryc braki w skillu lol. ;) No to chyba wroce bo musze jeszcze platynke wbic - bo tez mi niewiele zostalo.

Opublikowano

Kurla no mam nadzieje ze sie rozkreci troche pozniej, poki co szalu nie ma. 

Warto inwestowac w upgrade startowej broni? Czy lepiej zachowac na cos innego? Poki co amelia ubita i lece dalej. 

A ten skur,wysyn z shotgunem na prawo od wejscia do kaplicy to :reggie: najtanszy zabieg w historii gamingu

Opublikowano

Ja całą grę przeszedłem rozpruwaczem czyli podstawową bronią od początku. Jakoś najlepiej się sprawdza.

Opublikowano

Ja się w końcu przekonałem do Ludwiga, na zmianę z Tonitrusem i toporem i nic mi więcej nie trzeba. Miałem ochotę na Ostrza, ale zaatakowałem Eileen przez przypadek i potem ją zapomniałem zabić :facepalm:

Opublikowano

Rozpruwacz i Ludwig to jak dla mnie najlepsze bronie w BB. Ta druga świetna jest na ognistego psa.

Opublikowano
3 godziny temu, King Arthur napisał:

Rozpruwacz i Ludwig to jak dla mnie najlepsze bronie w BB. Ta druga świetna jest na wszystko.

Poprawiłem.