Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Muszę powiedzieć, że jestem sceptykiem jeśli chodzi o BB2, bo uważam to za zamkniętą historię, ale teraz uświadomiłem sobie, że chcę BB2, ale byle nie miało miejsca w Yharnam.

Ed.

Wejdźcie na tt jest tego więcej:obama:

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 944,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Też te artworki widziałem przed chwilę i nie powiem, trochę dygło :obama:   Piękny klimacik się z tego wylewa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, jestem na końcu głównego wątku.
Mam jeszcze dwóch opcjonalnych bossów do pokonania w Górnym Rewirze oraz lochy (zrobiłem na razie dwa pthumeryjskie). No i na koniec zostawiam dlc, ale to już na save przed zakończeniem, aby nie męczyć się w new game+.

Główna broń Ostrze Ludwiga +10, czasami Topór +9.
W lewej ręce Garłacz+7. Ale zazwyczaj korzystam z uników, a nie parowania.

Witalność 40
Wytrzymałość 20 + runa 15%
Siła 30
Umiejętność 35
Zabarwienie 7
Tajemna 9

Chciałbym poradzić się was w jakie statsy najlepiej teraz iść? Czy warto już inwestować w tajemne?
Drugie pytanie odnośnie odzienia. Jakie byłoby najlepsze? Aktualnie mam tropiciel/egzekutor.

Opublikowano
58 minutes ago, gianbuffon said:

Chciałbym poradzić się was w jakie statsy najlepiej teraz iść? Czy warto już inwestować w tajemne?
Drugie pytanie odnośnie odzienia. Jakie byłoby najlepsze? Aktualnie mam tropiciel/egzekutor.

W podziemiach można łatwo podbić level do soft cap i mieć dostęp do wszystkich buildów. Arcana 99 jest spoko, bo masz dobre bronie i czary dystansowe. 

Zrobiłem tak grę + DLC na 100% bez większych problemów. Tzn przelewelowany, z toporem+10 i magią dystansową. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
On 5/2/2021 at 9:40 PM, C1REX said:

Bloodbrone pewnie dostanie remake w next genowej cenie. Takie są przypuszczenia w internecie. 

Nie liczyłbym na remake. Na remaster może, ale na pewno nie remake.

Do tego gościu który poinformował pierwszy o Sekiro - rzucił newsem jakoby FROM pracowało nad exem dla PS5 przy współpracy z Playstation Sudios o tytule Velvet Veil - ''it is considered a spiritual successor to Bloodborne''.

Oczywiście może to być tytuł roboczy, chociaż wydaje mi się, że nie. 

Jeśli nie Bloodborne 2 (raczej niema co na to liczyć) to przyjąłbym coś właśnie w klimatach Arabskich, pustynnych... może Velvet Veil takowy klimat będzie posiadał.  

Edytowane przez Jordanensis

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć. Kupiłem na nowo bloodborna, kiedyś już go przeszedłem i mam pytanie. Zacząć grę od new game+ stara postacią czy z zacząć sobie new gamę nowa postacią? W new gamę+ czekają na mnie jakieś niespodzianki? Jest dużo trudniej? 

Opublikowano

No jak dawno nie grałeś, to pewnie może być problem z unikami ataków, więc trochę Cię mogą poniewierać, przeciwnicy zabierają więcej życia i więcej go posiadają. Jak masz wykokszoną broń i dobrze ogarnięte statsy postaci i szybko sobie poprzypominasz to źle jakoś bardzo nie będzie ;) 

Opublikowano

Rob grę od nowa i lecisz z buildem pod brokuła ! 
Stuart Wellington on Twitter: "I have become a Space Broccoli in Bloodborne.  Life goals complete https://t.co/Mj0h9j8SBY"

Edit:
A no i wiadomka...prejs de dark !

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

Kurde zaczalem od nowa, inna postacia i leją mnie ostro xd ale gra się cudownie, muszę sobie wszystko powtórzyć 

Opublikowano

Pany, jaką bronią wam się walczyło najciekawiej i najlepiej? Przy 1 podejsciu biegałem na koniec z ludwig holy blade ale trochę Op ta broń była, macie jakieś sugestie?

Opublikowano

Saw Spear, Moonlight Sword, Chikage, Rakuyo, Beastcuter 

Opublikowano
Pany, jaką bronią wam się walczyło najciekawiej i najlepiej? Przy 1 podejsciu biegałem na koniec z ludwig holy blade ale trochę Op ta broń była, macie jakieś sugestie?

Pierwsze przejście praktycznie tylko toporem.
Opublikowano

Holy Moonlight Sword i Whirligig Saw. 

Opublikowano
W dniu 12.10.2021 o 10:06, messer88 napisał:

Lasko-biczyk i reiterpallasch. 

zaczalem uzywac tego laskobiczyka i faktycznie dobra bron :D 

zapomnialem jaka ta gra jest piekna i zajebista <3

Opublikowano
Godzinę temu, standby napisał:

zapomnialem jaka ta gra jest piekna i zajebista

A jeszcze wjedzie remaster od Bluepointsów za 3 i pół bomby, ale będę wykładał :banderas:

Opublikowano

Zajebalem wczoraj amgydale, 3/4 walki to była zabawa i rozwalałem suce łeb z pistoletu po czym włączyła swój jakiś pojebany atak  (ten co  napierdala łapami gdzie popadnie) i mnie 2 razy skasowała w ten sposób. Nie ukrywam że kamera w tej grze w walce nie pomaga XD

Za to Bloody_Crow_of_Cainhurst padł chyba za 2 razem, pamietam ze przy piuerwszym przejsciu meczylem sie z nim z 30 razy i dałem sobie luz a teraz prawie z marszu padł :P