Opublikowano 27 września 20204 l https://spidersweb.pl/2020/09/cudowny-lament-piratow-xbox-one.html Serio MS w końcu ukrócił ten proceder??
Opublikowano 2 października 20204 l Jak skopiować sejwy z Xbox One (fat) na pendrajwa? Czy nie ma sensu kopiować, bo są automatycznie w chmurze?
Opublikowano 14 października 20204 l Na łoniaku jest nowy dash. Kafelek my games &apps wyglada super.
Opublikowano 16 października 20204 l Generalnie na plus, jedynie co mi się nie podoba, to usunięcie miesięcznego rankingu GS. Biedny @Colin
Opublikowano 16 października 20204 l Autor ten apdejt wszedł dla wszystkich juz? ja wczoraj nie mialem go
Opublikowano 16 października 20204 l @MaZZeo sprawdź ręcznie w menu konsoli. Ja pobrałem i Aestetyczny, śmiga jak marzenie, no i zakładka z grami.
Opublikowano 17 października 20204 l Tak szczerze, to bardziej podobało mi się jak było wcześniej. Tylko ten kafelek z grami fajniejszy, a tak to wolałem ostre kafle, bez przerwy pomiędzy nimi w bibliotece.
Opublikowano 17 października 20204 l 17 godzin temu, Hubert249 napisał: Generalnie na plus, jedynie co mi się nie podoba, to usunięcie miesięcznego rankingu GS. Biedny @Colin jak już się skończy wyścig do HoF to nie będę musiał patrzeć kto bardziej przegrywa życie
Opublikowano 17 października 20204 l W tych opcjach mogłyby być jakieś inne tła a nie tylko czarny albo biały, jakieś animowane motywy lub coś takiego.
Opublikowano 17 października 20204 l Nowy dash zapierdziela jak królik po koksie Aż chce się siedzieć w menusach, progres względem poprzednich wersji jest niesamowity. Propsuję mocno, bo zamulony dash był do tej pory czymś, co potrafiło mnie czasem doprowadzić do szewskiej pasji, a teraz pyk, działa jak zloto.
Opublikowano 17 października 20204 l A przycisk całkowitego wyłączenia konsoli dalej ukryty w Ustawieniach?
Opublikowano 17 października 20204 l Purkła? Albo ustawiasz sobie instant on albo oszczędzanie energii i w zależności od tego konsola albo idzie spać całkowicie, albo wchodzi na standby.
Opublikowano 17 października 20204 l Mogli by dać wybór jak na PS, czy chcę zostawić na czuwaniu czy całkowicie wyłączyć bez wchodzenia w ustawienia tylko z podręcznego menu.
Opublikowano 17 października 20204 l 3 godziny temu, Colin napisał: jak już się skończy wyścig do HoF to nie będę musiał patrzeć kto bardziej przegrywa życie Ranking już jest na swoim miejscu.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Dashboard póki co sprawia mi pewne problemy. Ten z PS4 jest bardziej ograniczony, więc trochę minie zanim się przyzwyczaję co i jak.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 29 minut temu, Czoperrr napisał: Dashboard póki co sprawia mi pewne problemy. Ten z PS4 jest bardziej ograniczony, więc trochę minie zanim się przyzwyczaję co i jak.
Opublikowano 25 listopada 20204 l Ktoś może wie co zrobić aby dysk zewnętrzny podłączony do XO nie działał gdy konsola jest wyłączona? Na PS4 ten sam dysk twardy wyłącza się wraz z konsolą, a na XO cały czas działa. Za dnia to nie problem, ale w nocy przeszkadza, a i obawiam się o żywotność takiego dysku. Konsola ma włączony tryb oszczędzania energii więc nie powinna wchodzić w tryb uśpienia. Jedynie pomaga w ustawieniach twarde wyłączenie konsoli, ale wtedy zegar nie konsoli nie działa poprawnie i przy powrocie do konsoli trzeba znowu zegar ustawiać. Ktoś coś wie?
Opublikowano 25 listopada 20204 l @Mantis A sprawdź ustawienia zasilania ok? Edit : o jakim twardym wyłączeniu piszesz? Edytowane 25 listopada 20204 l przez maciekww28
Opublikowano 26 listopada 20204 l W dniu 25.11.2020 o 14:48, Mantis napisał: Ktoś może wie co zrobić aby dysk zewnętrzny podłączony do XO nie działał gdy konsola jest wyłączona? Na PS4 ten sam dysk twardy wyłącza się wraz z konsolą, a na XO cały czas działa. Za dnia to nie problem, ale w nocy przeszkadza, a i obawiam się o żywotność takiego dysku. Konsola ma włączony tryb oszczędzania energii więc nie powinna wchodzić w tryb uśpienia. Jedynie pomaga w ustawieniach twarde wyłączenie konsoli, ale wtedy zegar nie konsoli nie działa poprawnie i przy powrocie do konsoli trzeba znowu zegar ustawiać. Ktoś coś wie? W ustawieniach zasilania jest możliwość wyłączenia zasilania dysku zewnętrznego po wyłączeniu konsoli. Edytowane 26 listopada 20204 l przez Andreal