Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Jak skopiować sejwy z Xbox One (fat) na pendrajwa? Czy nie ma sensu kopiować, bo są automatycznie w chmurze?

Opublikowano

Są w chmurze. Nic nie musisz robić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na łoniaku jest nowy dash. Kafelek my games &apps wyglada super.

Opublikowano

Tak szczerze, to bardziej podobało mi się jak było wcześniej. Tylko ten kafelek z grami fajniejszy, a tak to wolałem ostre kafle, bez przerwy pomiędzy nimi w bibliotece.

Opublikowano
17 godzin temu, Hubert249 napisał:

Generalnie na plus, jedynie co mi się nie podoba, to usunięcie miesięcznego rankingu GS. Biedny @Colin

jak już się skończy wyścig do HoF to nie będę musiał patrzeć kto bardziej przegrywa życie :teehee:

Opublikowano

W tych opcjach mogłyby być jakieś inne tła a nie tylko czarny albo biały, jakieś animowane motywy lub coś takiego. 

Opublikowano

Nowy dash zapierdziela jak królik po koksie :fsg: Aż chce się siedzieć w menusach, progres względem poprzednich wersji jest niesamowity. Propsuję mocno, bo zamulony dash był do tej pory czymś, co potrafiło mnie czasem doprowadzić do szewskiej pasji, a teraz pyk, działa jak zloto.

Opublikowano

A przycisk całkowitego wyłączenia konsoli dalej ukryty w Ustawieniach? 

Opublikowano

Purkła? Albo ustawiasz sobie instant on albo oszczędzanie energii i w zależności od tego konsola albo idzie spać całkowicie, albo wchodzi na standby.

Opublikowano

Mogli by dać wybór jak na PS, czy chcę zostawić na czuwaniu czy całkowicie wyłączyć bez wchodzenia w ustawienia tylko z podręcznego menu.

Opublikowano
3 godziny temu, Colin napisał:

jak już się skończy wyścig do HoF to nie będę musiał patrzeć kto bardziej przegrywa życie :teehee:

Ranking już jest na swoim miejscu. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

6 lat razem. Dziękuję za służbę

200.gif

IMG_20201110_141847.jpg

Opublikowano

Dashboard póki co sprawia mi pewne problemy. Ten z PS4 jest bardziej ograniczony, więc trochę minie zanim się przyzwyczaję co i jak.

Opublikowano
29 minut temu, Czoperrr napisał:

Dashboard póki co sprawia mi pewne problemy. Ten z PS4 jest bardziej ograniczony, więc trochę minie zanim się przyzwyczaję co i jak.

681778971016560664.png?v=1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś może wie co zrobić aby dysk zewnętrzny podłączony do XO nie działał gdy konsola jest wyłączona? Na PS4 ten sam dysk twardy wyłącza się wraz z konsolą, a na XO cały czas działa. Za dnia to nie problem, ale w nocy przeszkadza, a i obawiam się o żywotność takiego dysku. Konsola ma włączony tryb oszczędzania energii więc nie powinna wchodzić w tryb uśpienia. Jedynie pomaga w ustawieniach twarde wyłączenie konsoli, ale wtedy zegar nie konsoli nie działa poprawnie i przy powrocie do konsoli trzeba znowu zegar ustawiać. Ktoś coś wie?

Opublikowano
W dniu 25.11.2020 o 14:48, Mantis napisał:

Ktoś może wie co zrobić aby dysk zewnętrzny podłączony do XO nie działał gdy konsola jest wyłączona? Na PS4 ten sam dysk twardy wyłącza się wraz z konsolą, a na XO cały czas działa. Za dnia to nie problem, ale w nocy przeszkadza, a i obawiam się o żywotność takiego dysku. Konsola ma włączony tryb oszczędzania energii więc nie powinna wchodzić w tryb uśpienia. Jedynie pomaga w ustawieniach twarde wyłączenie konsoli, ale wtedy zegar nie konsoli nie działa poprawnie i przy powrocie do konsoli trzeba znowu zegar ustawiać. Ktoś coś wie?

W ustawieniach zasilania jest możliwość wyłączenia zasilania dysku zewnętrznego po wyłączeniu konsoli.

Edytowane przez Andreal