Skocz do zawartości

Dead Island 2

Featured Replies

Opublikowano

Ten Dead Island 2 naprawdę fajny wyszedł, taka wesoła sieczka jest przez całą grę. W późniejszych etapach bywa też trudniej, coop na pewno będzie przydatny. Chociaż akurat ja całość ogarnąłem singlowo)

• Odpowiedzi 237
  • Wyświetleń 36,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie no gra jest przekozaczna - o wiele ciekawsza niż generyczny Dying Light 2. Zarówno fabularnie (klimat horrorów klasy B z odpowiednią dawką humoru) jak i sam system walki (o którym już wspominał @t

• I ja również polecam, bo coś cisza w temacie, a gierka bardzo dobra. Że tak powiem, ważne że najważniejsze się zgadza, czyli napierdalanie zombiaków. To w jaki sposób reagują na uderzenia i przede wsz

• Beelzeboss
    Beelzeboss

O jezu, ale to jest średniak. Walka jest niesamowicie prostacka i nie trzeba wkładać w nią żadnego wysiłku. Po prostu idziesz przed siebie i naciskasz trigger. Jak chcesz być pro to mozna nacisnac blo

Opublikowano

DI2 to popkorniak w świecie gierek - wyłączasz mózg i wybijasz zombiakom mózgi młotkiem. Bardzo przyjemna gierka na wyżycie się i relaks (o ile ktoś jest w stanie zrelaksować się odcinaniem kończyn nieumarlakom przy pomocy katany kaz Na moje szczęście wychowałem się na headshotach z shotguna w RE2 więc ez na miętowo DI2 wchodzi). A jak rozdają za darmoszkę i ma się dobry konkuter no to już nie ma w zasadzie o czym mówić, warto wskoczyć w tę jatkę.

Opublikowano

Miałem podobne odczucia jak @Bzduras - ten relaks skacząc po głowach brzmi jakoś absurdalnie, ale tak jest xD Poza świetną oprawą wizualną nieprzyzwoicie dobrze zrobili audio, niektóre dźwięki broni białej trzaskającej głowy zombie są aż zbyt satysfakcjonujące. Misje to w sumie nic odkrywczego, ale mapa wynagradza. Lokacje bardzo dopracowane, ogromna ilość detali, dobrze się na to patrzy. No i postacie poboczne są nieźle napisane, momentami naprawdę się uśmiałem przy dialogach.

Nawet jak nie za darmo, to w jakiejś grubszej promce warto brać!

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):

ma się dobry konkuter

Nawet jak ktoś ma taniego 6 letniego PCta to będzie zadowolony. Graficznie DI2 nie robi nic odkrywczego, korzysta ze sprawdzonych rozwiązań i nie ma RT ale za to działa elegancko.

Opublikowano

To tym bardziej nie ma wymówki żeby nie zagrać.

Opublikowano

Ale ta gra ma świetny luzacki klimacik. Jedyne co mnie trochę irytuje to te pozamykane drzwi, trzeba się będzie chyba wrócić w wiele miejsc. Dotarłem do Venice i według mapy szybkiej podróży jeszcze 4 obszary mnie czekają. Wszystkie są w podstawce, czy część z tego to z dlc?

Opublikowano

Też pogrywam, absurdalnie przyjemne to tłuczenie zombie, może nie tak frywolne jak w Dying Light i nie ma odbić naszego człowieka w lustrach (nawet na PC max nie ma tej opcji), ale jest kozak gierka i na dodatek można przechodzić bez myślenia i do tego ten memiczny voice acting i postacie rodem z Facebooka, czy innego Tik Toka xD <3.

Opublikowano

Jak zobaczyłem na ekranie wyboru postaci Carlę to wiedziałem, że niby jest kilku bohaterów do wyboru a tak naprawdę to wybór jest tylko jeden kaz Od razu widać, że będzie fun.

DI2_Carla_select_screen.webp

Opublikowano

Nie ma to jak misję na posterunku policji nazwać "Zdechłe psy" kekw

Trochę jednak głupie że klucz się tam magicznie materializuje tylko w tej misji.