Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Sonowiec wyścigowiec to by było, jakby Cuphead wychodziło na płycie. Kupić, ograć w weekend i do żyda. A skoro jedynym miejscem na preordera jest chyba marketplace, to na pudełko nie ma co liczyć :frog:

• Odpowiedzi 482
  • Wyświetleń 94,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

Postawiłem sobie za cel zdobycie platyny w Cuphead więc siłą rzeczy gra siedziała w napędzie konsoli przez jakiś czas. I okazało się, że przez ten właśnie czas ... stworzyłem potwora. Mój ośmioletni s

• Tak się prezentuje to na starym, kineskopowym, czarno-białym TV :)

• a wiec po to sa te cale "gowniaki'  szacun dla mlodego 

Opublikowano

To jest na Karolka

Opublikowano

Na blantmana to jest chyba kupić grę na premierę i sprzedać po przejściu w atrakcyjnej cenie :lapka:

zgadza się ale cyfrowo gry nie sprzedam;)  taki observer czy get even też na premierę kupowałem ale cebulki z tego nie zrobię :) 

Opublikowano

Biorę Day One. Takich gierek nigdy za wiele. Szkoda, że nie będzie pudełkowego wydania jak w przypadku Ori (chociaż podobno w USA gra jest dostępna w detalu).

Opublikowano

No Ori ma pudełkowe wydanie można zamówić z amazona czy vgp więc w czym problem? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra już wyszła? Bo w Golden joystick można już głosować na grę z zeszłego roku i podane jest cuphead xd

Opublikowano

Z choinki się urwałeś? W takich głosowaniach często umieszcza się gry które nie miały jeszcze premiery. Rozdanie nagród odbędzie się w listopadzie i do tego czasu wyjdą wszystkie gry z listy w tym cuphead.

Opublikowano

Obejrzałem dzisiaj trochę przedpremierowych streamów i muszę przyznać, że gra wygląda i brzmi obłędnie :)  Na standardowym poziomie trudności daje mocno w kość, ale na szczęście jest easy mode dla takich platformowych łamag jak ja. Nawet jeśli będzie to przygoda na kilka godzin, to i tak warto wspierać takie perełki. Najtaniej wychodzi preorder w regionie US: 20 dolców opłacone zdrapką ze stronki SEAGM, za którą zapłaciłem łącznie 78 zł.

Opublikowano

Na metacritic srednia 84 po 10 recenzjach

Opublikowano
  • Autor

Czyli bardzo dobra gierka wyszła  :)

Opublikowano

Wszyscy piszą ze poziom trudności wyje.bany w górę. Świetnie, biorę! Ciekawe jak z długością gry.

Opublikowano

Ponoć 20-25 h , awruk, tego to się nie spodziewałem. Liczyłem na max 5-7 h.

Opublikowano

Rownież biorę jak wroce z pracy :)

Opublikowano

Kupione. :lapka:  Ubiję jeszcze kilku bossów w FF XV i zanurzam się w ten przepiękny świat. :good2:
Jakby ktoś się zastanawiał, ACG bardzo sprawnie opisał całość. W skrócie: bardzo dobra, bestialsko trudna (ale w uczciwy sposób) gra, która oferuje jedną z najprzyjemniejszych dla oczu szat graficznych na bieżącej generacji konsol.

Opublikowano

W pudełku tego nie będzie? Tylko cyfra? 

Ori wyszło potem w boxie...