Welna 1 094 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 E tam (pipi), Stannis miał słabszy okres w zyciu i poprostu presja i stres go do tego doprowadziły. No zapomniał sie chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Stannis mocny gość, taki szaleniec z wizją, po trupach do celu i nawet jak go już wszyscy opuścili (dosłownie i w przenośni) to brnął dalej. Ciekawi mnie jego wątek i co z nim dalej zrobią, bo cięcie montażowe było w takim momencie, że mogą zrobić teraz z nim dosłownie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Właśnie obejrzałem ostatni odcinek sezonu, dali po całości... W tym porównaniu wyżej jest info, że Sansa i Theon uciekają z Winterfell, nie wiem jak wy, ale wydaje mi się, że oni popełnili samobójstwo... Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) W ogóle ten sezon sie chamsko skończył. Czesto sa cliffhangery na koncu ale tym razem każdy wątek sie skonczyl cliffhangerem.. z 5 ich było co do sansy w kazdym innym serialu można by pomyślec że skoczyli w głeboki śnieg albo do fosy i żyli długo i szcześliwe. ale tutaj w sumie może wyjsc na to że poproasu sie zabili... ale to by było chamstwo - rodzina starków kurczy sie strasznie. zostanie już tylko ślepa arya i niepełnosprawny brann Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 W ogóle ten sezon sie chamsko skończył. Czesto sa cliffhangery na koncu ale tym razem każdy wątek sie skonczyl cliffhangerem.. z 5 ich było co do sansy w kazdym innym serialu można by pomyślec że skoczyli w głeboki śnieg albo do fosy i żyli długo i szcześliwe. ale tutaj w sumie może wyjsc na to że poproasu sie zabili... ale to by było chamstwo - rodzina starków kurczy sie strasznie. zostanie już tylko ślepa arya i niepełnosprawny brann jest jeszcze Rickon przeca Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) W ogóle ten sezon sie chamsko skończył. Czesto sa cliffhangery na koncu ale tym razem każdy wątek sie skonczyl cliffhangerem.. z 5 ich było co do sansy w kazdym innym serialu można by pomyślec że skoczyli w głeboki śnieg albo do fosy i żyli długo i szcześliwe. ale tutaj w sumie może wyjsc na to że poproasu sie zabili... ale to by było chamstwo - rodzina starków kurczy sie strasznie. zostanie już tylko ślepa arya i niepełnosprawny brann jest jeszcze Rickon przeca wydaje mi sie ze Sansa przeżyje i pokładam w niej nadzieje że wyjdzie z niej prawdziwa sucz i bedzie likwidować wrogów rodu Stark Arya natomiast chwile bedzie ślepa bo gdzieś wyczytałem że prawdopodobnie go drugi stopień do tego żeby zostać nikim Edytowane 19 Czerwca 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 jest jeszcze Rickon przeca gdzie jest? xD żartuje, gdzies tam pewnie jest chociaz dawno go nie pokazywali. może wróci za kilka sezonów jako dorosły ziom Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 jest jeszcze Rickon przeca gdzie jest? xD Na Skagos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) jest jeszcze Rickon przeca gdzie jest? xD Na Skagos. No takie ploty chodzą, ale kto wie. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 http://www.youtube.com/watch?v=WEQnwF4yoWI Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 No bez tak zwanego kitu- Sansa i Reek skoczyli prosto w głęboki śnieg. Nie wiem jak ktokolwiek mógł się w tej scenie dopatrywać samobójstwa Albo chociaż konkretnego uszczerbku na zdrowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Obejrzałem finałowy odcinek i słowem - ? Nie podobał mi się ten sezon, powiedziałbym nawet że był mierny, ale to nie wina scenarzystów - sam Martin obniża loty w książkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 I ja też już po finale. Wszystko zostało powiedziane oprócz jednej kwesti, z Littlefingerem i tej starej Tyrell, doszło do rozmowy w rozwalonym burdelu, gdzie Littlefinger powiedział: "Mam dla ciebie dar, ten sam który sprezentowałem Cersey. Przystojnego, młodego mężczyznę. Ktoś wie o co chodzi? I w ogóle ucięli wątek Littlefingera strasznie i jego motywów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) "Mam dla ciebie dar, ten sam który sprezentowałem Cersey. Przystojnego, młodego mężczyznę. Ktoś wie o co chodzi? I w ogóle ucięli wątek Littlefingera strasznie i jego motywów. Littlefinger powiedział: no mi sie wydaje że ten dar to była cała sytuacja jaka spotkała ceresi - czyli littlefinger przedstawił świadka który zeznał przeciwko ceresi i wsadził ją do lochów Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ale ten młody już od jakiegoś czasu był w tym 'zakonie' i myślę, że chodziło o coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 wkurza mnie to, że tak dużo pozmieniali. teraz to już się trochę pogubiłam, co jak i kiedy. chyba muszę jeszcze raz przeczytać całość. xD w książce Arya już by spowrotem widziała, obstawiałam, że to też pominą.. no i końcówka sezonu, co na plus: scena z truposzami spadającymi na ''facetów w czerni'' xD kozacka, lepsza niż ta ze smokiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Uwaga, spoilery ! Edytowane 9 Lipca 2015 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ogladajac ten sezon lapalem sie za glowe jak wszystko poucinali. Rozumiem, ze niektorych postaci nie bedzie w ogole, a zbijanie watkow kilku osob do jednego to juz normalka, ale ostatniej sceny ni wuja nie moge zaakceptowac. Czytalem ksiazki jakis czas temu. Ogrom watkow, akcji i co moglo bardziej wplynac na atrakcyjnosc piatki jest przytlaczajaca, a autor i scenarzysci zabijaja jedyna postac, ktora byla spoiwem calosci, i ktorej zycie mialo sens dla ogolnego przebiegu calej historii . Glupota. Nawet w obliczu tego, jak wygladaly poprzednie sezony. Littlefinger w rozmowie z Lady Olena mogl miec na mysli mlodego Targeryana z ksiazki, Sansa i Theon przezyja (tez niezle wpletli Sanse w watek bekarta Boltona), a znajdzie ich zapewne Brienne. Tak przynajmniej mi sie wydaje. Ehh, jak tu czekac na ciag dalszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Będzie 8 sezonów jednak Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 w szóstym zagra ian mcshane. gdyby go obsadzili w roli victoriona greyjoya . Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A wątku Greyjoyów nie mieli czasem oficjalnie porzucić? Jeśli by do nich wrócili, to ja wróciłbym do serialu. Chociaż Ian McShane sam w sobie jest powodem żeby znowu oglądać to show. Ja bym go widział również w roli Randyll'a T. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 też dobry wybór. ja liczę, że jednak ich wrzucą tylko chronologie trochę pozmieniają. w sumie nie było po co skoro (spojlery z książek) Mareen nawet nie jest jeszcze oblężone (o ile w ogóle będzie). skoro piszą o małej rólce to mogą w szóstym sezonie dać elekcje następcy balona i tyle) . Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Skończyłem oglądać 5 sezon. Tego się nie spodziewałem. Jestem w ciężkim szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Czego? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Ogrom watkow, akcji i co moglo bardziej wplynac na atrakcyjnosc piatki jest przytlaczajaca, a autor i scenarzysci zabijaja jedyna postac, ktora byla spoiwem calosci, i ktorej zycie mialo sens dla ogolnego przebiegu calej historii . Glupota. Nawet w obliczu tego, jak wygladaly poprzednie sezony. Dla mnie to nie było takie jednoznaczne - typowo serialowe zagranie, z którego później łatwo się wycofać. Ale internety potwierdziły, to o czym piszesz. Pozostaje przyznać rację - głupota. edit: w sumie nie wiem, masz na myśli Stannisa czy bękarta? :> Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi