Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Słuchawki bezprzewodowe 5.1 / 7.1

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak ktoś wcześniej pisał, miałem pierwszą generację TW seenheisera i występowały tam te wszystkie mankamenty z softem. W trzeciej generacji wszystko chodzi bez najmniejszych problemów, apka bardzo fajna no i ta jakość dźwięku! Dla mnie zdeklasowały Bowersy PI7 i całą resztę.  

• Odpowiedzi 281
  • Wyświetleń 106,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @kubson   W końcu wybór padł na... Corsair HS70     Wersja z czarnym obiciem pałąka i tą obwódką wokół muszli   Najmniej zabawkowy, elegancki wygląd spośród c

• Podłączyłem słuchaweczki pod pada i jest wspaniale. Dzięki Forumku :*    

• słuchawki to zawsze bedzie lepsze lub gorsze stereo. Tutaj nie pomoga nawet konstrukcje wieloprzetwornikowe.    efekty w głownej mierze zależą od jakosci i masteringu samego audio jak również odtwar

Opublikowano

Do tego polecam sprawdzić Tidal w Atmos albo w master :) 

I tak najlepiej miec DAP i na kablu coś. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 20.12.2022 o 19:13, iluck85 napisał:

I co wybrałeś? 
Pytam, bo jutro odbieram Sony WH1000XM5. Promocja była na 1250zl.

Senki sprzedałem, bo o ile grało ok, tak soft leżał i kwiczal. 
Siedzę w domu, biorę tel do ręki i nie ma dźwięku. Patrzę, a wszystko leci na słuchawki, a słuchawki w etui…

Odpalam muzykę, nie widzi sprzęt słuchawek, szuka. 
Niby połączyło, muzyka gra, ale słuchawki cisza. Soft leży….. dużo na necie o takich akcjach można poczytać, wiec wadliwych nie trafiłem. Szkoda, brałem dayone i straciłem, bo ceny spadły strasznie szybko. 
Te Sony tez 2k kosztowały, skusiło mnie 1250zl 

Sorki, jakoś mi umknęło, że pytałeś. W każdym bądź razie kupiłem Sony WH1000XM5. Też trafiłem na promke za 1300 to raz, dwa we wszystkich recenzjach wygrywają, a trzy, to mój telefon obsługuje ten sonowski kodek dźwięku LDAC, a żadnego z tych bardziej zaawansowanych aptx'ów choćby, a zależało mi żeby kupić sprzęt który jest kompatybilny z moim telefonem, a nie kupić słuchawki za 3 klocki żeby słuchać muzyki na podstawowym aptx'ie czy innym biedackim SBC. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi bardzo pasuje dźwięk z moich AirPods Max, ale do grania się nie nadawały, bo konsole ich nie wykrywają, a na kablu granie to abominacja. Ale mój tv ma bluetooth i postanowiłem spróbować. Okazało się, że działa idealnie, bez lagów, a sam dźwięk bez porównania lepszy od Pulsów czy A50. No i super, mam jedne słuchawki do wszystkich konsol plus do oglądania filmów :) Do tego nie muszę ich przełączać, parować i tak dalej. Dzięki Apple :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecicie jakieś solidne, dobre nauszne bezprzewodowe słuchawki tak w okolicach 500 zł? Przeznaczenie: głównie słuchanie audiobooków w drodze do i z pracy. 

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Podobno zdrowywariat miał wiele do powiedzenia w sprawie słuchawek (bez)przewodowych. Może coś poleci?

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam słuchawki bezprzewodowe JBL i generalnie się super sprawdzają. Ostatnio jednak zauważyłem, że mi dźwięk rwie, ale tylko gdy oglądam coś z platform streamingowych. Ostatnio też przeniosłem router i teraz jest pół metra ode mnie na parapecie. Czy możliwe, że to właśnie on zakłóca sygnał? Dodam, że raczej nie mam możliwości postawić routera w innym miejscu.