Opublikowano 15 listopada 201410 l wrzuci ktoś ten mistrzowski przejazd i koniecznie liderborda - chociaż oko pocieszę tym polskim akcentem
Opublikowano 15 listopada 201410 l Autor Oficjalnie wszystkie przejazdy będą do wglądu po zakończeniu turnieju. Koniec rundy pierwszej. Jutro runda druga. Ojjjjj będzie się działo.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Oficjalnie wszystkie przejazdy będą do wglądu po zakończeniu turnieju. Koniec rundy pierwszej. Jutro runda druga. Ojjjjj będzie się działo. To znaczy ze jak ? Nikt nie zobaczy przejazdu z np. pierwszej rundy do zakonczenia calego turnieju ?
Opublikowano 15 listopada 201410 l Oficjalnie wszystkie przejazdy będą do wglądu po zakończeniu turnieju. Koniec rundy pierwszej. Jutro runda druga. Ojjjjj będzie się działo. To znaczy ze jak ? Nikt nie zobaczy przejazdu z np. pierwszej rundy do zakonczenia calego turnieju ? Dokładnie tak, nikt nie zobaczy przejazdu pierwszej osoby.... Ale dam Ci radę o której nikt nie wie (XD) jeśli masz osobę z pierwszego miejsca w znajomych to w zakładce "Co Nowego?" pojawia się filmik który wysyła się na youtube XD
Opublikowano 15 listopada 201410 l No spoko, ale to troche do dupy pomysl bo przeciez to i tak nic nie zmieni, punkty rozdane, runda skonczno i tyle. Jakos watpie zeby komus chcialo sie ogladac przejazdy z wszystkich rund po zakonczeniu turnieju.
Opublikowano 15 listopada 201410 l lol, to co to turniej jak nawet wyników nie można zobaczyć już pal licho czasy z przejazdów w trakcie trwania danej rundy - ktoś ma dobry czas to siedzi cicho żeby nikt go nie przeskoczył bo vita i te sprawy ale takie coś pierwsze widzę
Opublikowano 16 listopada 201410 l takze jestem za tym aby co tydzien oficjalnie publikowac kto byl najlepszy i jaki mial czas!!
Opublikowano 16 listopada 201410 l Jako ze piersza runda zakończona to moge zapytać czy jest jakiś sposób zeby szybciej wystartować autem? Bo dosłownie po kilku sekundach od wystartowania na prostej drodze wyprzedadzą mnie duszki o ok 1s. Edytowane 16 listopada 201410 l przez ghort
Opublikowano 16 listopada 201410 l To tak jak by w zawodach dajmy na to F1 nikt nie znal wynikow wyscigow az do zakonczenia calych mistrzostw. Organizator to oczywiscie ustali ale chyba powinna byc jakas tabela wynikow po kazdej rundzie z czasami i mozliwoscia zoaczenia przejazdow oraz Ogolna klasyfikacja.
Opublikowano 16 listopada 201410 l dokladnie i sama rywalizacja bylaby lepsza gdybysmy znali lepiej swoich rywali i na co ich stac Darkos podawaj oficjalnie najlepszy czas i najlepszego kierowce co tydzien, to niczemu nie szkodzi
Opublikowano 16 listopada 201410 l Autor dokladnie i sama rywalizacja bylaby lepsza gdybysmy znali lepiej swoich rywali i na co ich stac Darkos podawaj oficjalnie najlepszy czas i najlepszego kierowce co tydzien, to niczemu nie szkodzi Czas zwycięzcy Rundy 1 to 3:04.989 Runda 2 Auto: Aston Martin One-77 Kraj: Szkocja Trasa: KYLE Swój przejazd należy nagrać w całości od startu do mety z widocznym czasem oraz międzyczasami, film wrzucić na youtube i link wysłać razem ze zgłoszeniem. Ostateczny termin na zgłoszenie swojego czasu to Sobota 22 Listopada, godzina 23.55 w prywatnej wiadomości do mnie. W tytule proszę wpisać "Runda 2" W trakcje trwania tej rundy można zdobyć dwa dodatkowe punkty za pobicie przejazdu, który możecie obejrzeć na filmiku poniżej. W przypadku gdy nie uda się ustanowić lepszego czasu, to od zdobytych punktów odjęty zostanie jeden karny punkt. Dodatkowo dostajecie punkt za każdy kilometr powyżej 300 km/h. Jeśli uda się osiągnąć 301km/h = 1 punkt Jeśli uda się osiągnąć 302km/h = 2 punkty Edytowane 16 listopada 201410 l przez ussr
Opublikowano 16 listopada 201410 l Jaki jest czas w Twoim przejeździe? Nie wyświetla mi filmiku w youtube[emoji52]
Opublikowano 16 listopada 201410 l mam tylko pytanko odnośnie obciernia: Przejazd z odbijaniem się od Bandy/Barierki/Murku w tunelu w celu uzyskania lepszego czasu będzie dyskwalifikowany od Rundy 2 - to rozumiem ale otarcia od barierek (nie odbijanie) czy inne małe przygody (z ocieraniem) na trasie zostają zaliczone jako przejazd?
Opublikowano 16 listopada 201410 l tez nie kumam sensu i logiki w tym, ze po zakonczonej rundzie nie publikuje sie rankingu z czasami i przejazdu najlepszego
Opublikowano 16 listopada 201410 l Chodziło o to, żeby zachować niewiedzę. Być może Ussr nie brał pod uwagę, że prawie wszystkie czasy będą na leaderboardzie, lub będziemy chcieli o nich porozmawiać, czy nawet pooglądać. Ja też jestem za tym, aby po zakończonej rundzie publikować czasy, tabele z wynikami i przejazdy. Z tego co widzę, to większość jest za dobrą zabawą niż chciwym jeżdżeniem po nagrody.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Na Kyle pewnie wszystko będzie się rozgrywało na hopce i na ostatnim zakręcie
Opublikowano 16 listopada 201410 l Autor mam tylko pytanko odnośnie obciernia: Przejazd z odbijaniem się od Bandy/Barierki/Murku w tunelu w celu uzyskania lepszego czasu będzie dyskwalifikowany od Rundy 2 - to rozumiem ale otarcia od barierek (nie odbijanie) czy inne małe przygody (z ocieraniem) na trasie zostają zaliczone jako przejazd? Takie dzwony jak w pierwszym Zakręcie na poprzedniej trasie nie będą już uznawane. Lekkie muśnięcie które będzie kosztowało trochę czasu chyba jest w porządku. Ocieranie się na Kyle drogo kosztuje bo cenne sekundy natychmiast uciekają.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Ja rownież jestem za publikacja kompletnej tabeli, na tym polega rywalizacja.
Opublikowano 16 listopada 201410 l to tak jakby wyniki meczow ligowych i skroty tych spotkan podawac dopiero po zakonczeniu sezonu
Opublikowano 16 listopada 201410 l Kyle - napewno nie opłaca sie ocierac na tej trasie, nawet najmniejsze wypadniecie za trase to spadek predkosci o 2-3 km na godzine a na tych długich prostych finalnie to jednak daje sporo straty. PS: 308km/h narazie najszybciej