Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Street Fighter V

Featured Replies

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 141,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Darmowe dwa tygodnie na steamie i ps4 od 5 do 19 sierpnia. 

Opublikowano

Super. Z chęcią sprawdzę. Arcade Edition posiadam, być może kupię kiedyś i tę wersję. SF4 to moje 10/10.:yahoo: Nie jestem pocieszony formą jaką prezentuje się graczom SFV, ale doceniam rozwój. Choć liczę po cichu, że przy SF VI, nie będą się patyczkować i otrzymamy na dzień dobry sutą zawartość i świetną grę. Później mogą sobie ją rozwijać, ale niechaj bliżej temu będzie do premiery i ulepszeń SF4 i kolejnych wersji, aniżeli V.

Opublikowano

W 2021 roku dodadzą Dana, Ora, Rose i jakąś sukę z Rival Schools.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

no a czemu nie, spróbuj - może się przekonasz

Opublikowano

Normalnie napisałbym, że dostaniesz w(pipi) i odinstalujesz ale dzięki tej akcji z plusem będzie wielu noobow takich jak Ty przez co nauczysz się grać.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Jak na grę którą dali w plusie to długo wyszukuje grę w rankingowych. W ogóle loadingi to cięzki temat, gram na ps slim.

Opublikowano

No niestety logowanie na serwer trwa cholernie długo + długie wczytywanie walk. UE4 + HDD5400 = długie czekanie :/ Ogólnie jest to problem większości bijatyk tej generacji. Mam nadzieje że będą jakieś łatki/wydanie na PS5 które sprawi że SFV będzie wczytywał się błyskawicznie. 

Opublikowano
16 hours ago, Alastor84 said:

No niestety logowanie na serwer trwa cholernie długo + długie wczytywanie walk. UE4 + HDD5400 = długie czekanie :/ Ogólnie jest to problem większości bijatyk tej generacji. Mam nadzieje że będą jakieś łatki/wydanie na PS5 które sprawi że SFV będzie wczytywał się błyskawicznie. 

Ja własnie z powodu długiego wczytywania wszstkiegoolewam i kupię na PC jak będę miał szybki dysk.

Opublikowano

Mam też wersję na PC i gram na SSD i jest znośnie/ok (ale szału nie ma). Widać że Capcom nie ogarnia UE4, zresztą Namco też. Na szczęście za ponad 2 miesiące pojawią się konsole nowej generacji i już nie będzie wymówek typu "wolny dysk/słaby procesor" itp. Gry z otwartym/dużym światem mają podobno wczytywać się bardzo szybko, więc bijatyka powinna w sekundę/max 3 :)

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

Pograłem pierwszy raz od premiery w 2016 i jakoś nie mam ochoty na więcej. Po genialnej 4 czuć, że tutaj zabrakło kasy i gra jest technicznym potworkiem z trylionem loadingów, brzydką i nudną oprawą oraz słabym net codem. Szkoda, bo sam system jest ciekawy i przyjazny uczeniu się.

Gra niestety wyszła w 2016 roku, a capcom wtedy tak średnio stał jakościowo z grami i z hajsem. Teraz się odbili mocno na residentach, dmc i sprzedajacym sie jak po(pipi)any monster hunterze.

Mam nadzieję, że 6 będzie powrotem do formy, a nie wykastrowaną na premierę wydmuszką skrojoną pod garstkę esportowcow.

Opublikowano

VI na bank będzie grą usługą jak niemal każda bijatyka obecnie.

Opublikowano

Zdaje sobie z tego sprawę i jeśli coś takiego będzie miało za(pipi)isty net code, matchmaking, szybciutkie ładowania z responsywnym menu to jestem na tak.

Mogliby tylko ogarnąć art style, bo 5 jest generyczną grą na unreal engine. Z drugiej strony ta seria zawsze była trochę zagubiona artystycznie, bo każda kolejna część była diametralnie inna od poprzedniej.

Sam plan rozwoju SF5 był i jest moim zdaniem fajny, bo nadal można kupić podstawkę i się bawić z innymi, a nie jak IV z brakiem kompatybilności online.

Opublikowano

Pograłem chwilę w wersję za free z ps plus. Fajnie się grało nawet takiemu noobowi jak ja. Polecam nawet tym, co w bijatyki nie grają, bo może się spodobać i nawet chyba każdy jest w stanie coś tam wygrać na najniższych rangach. 

Warto też pamiętać, że niezależnie od umiejętności, to wygrywa się około 50% walk, bo tak gra nam dobiera przeciwników.

Jak ktoś chce pograć z polakiem, to ja jestem chętny PSN: C1REX-PL. Ostrzega tylko, że noobem jestem w brązowych rangach. W tekkena i w Soula lepiej chyba gram.

Opublikowano
3 hours ago, LukeSpidey said:

Czy jest jakiś story mode, czy tylko PvP i wpyerdol? 

Sam byłem zaskoczony, ile jest dla jednego gracza. Kiedyś nic nie było, a teraz w wresji za free nawet z ps plus jest kilka trybów arcade, story i masa wyzwań.

Opublikowano

Masa zawartości dla 1p była w SFA3. Mam nadzieję że w SF6 będzie podobnie, już na początku. 

Opublikowano

Chyba chodzi o sfa3max na DC i PSP. Co do sf6 to ja zlewam. Jak miałbym się zainteresować powaznie jakąś bitką byłaby to gra od neatherrelm.

Opublikowano

W zwykłym SFA3 z PSX'a było bardzo dużo zawartości tylko trzeba było większość odblokować. Max było większe ale niestety od razu wszystko było dostępne :/

Opublikowano

Nie zapominajmy, że na PSX była porżnięta animacja. W tamtych czasach to nie przeszkadzało ale dziś nie da się grać.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...