Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze twórcy nie przewidzieli walki w ten sposób. Bijąc wielkoluda w tylna nogę w ogóle nie reaguje na moje ataki, a jego mnie nie dosięgają...

(minutowy spoiler walki z olbrzymem, gdzieś w połowie gry )

Spoiler

Edytowane przez MEVEK

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 574,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano
7 minut temu, MEVEK napisał:

Bijąc wielkoluda w tylna nogę

OMG! Co oni w tej anglii, to ja nie wiem.

:dunno:

Opublikowano

Tylko nie anglia, ja nie mam nic wspólnego z tymi  :yeti:   ...

Spoiler

wyrzutkami :sapek:  

Irlandia chłopaku  :mog: 

Opublikowano

Odnośnie gówniaka, ktoś tu pisał o 

jego przemianie, od kiedy się dowiaduje kim jest. już wolałem jak trzymał gębę na kłódkę

Co do zaklęć odnośnie np. obrażeń od ognia, je wystarczy np kupić i mamy je już w użyciu? Bo w stroje i broń ich się włożyć nie da. 

Opublikowano

Zaklęcia wstawiasz do strojów, sam zakup nie wystarczy.

Opublikowano

To slaby pomysl, bo w grze spokojnie stac Cie by te sety ciągle zmieniac i warto go odwiedzac jak najczesciej.

Najlepsze sety sa chyba za wyzwania i za kraine mgly.

10 godzin temu, ezils napisał:

Ziomuś poratuj linkiem bo nie mogę odkopać postu....

Opublikowano
9 minut temu, easye napisał:

To slaby pomysl, bo w grze spokojnie stac Cie by te sety ciągle zmieniac i warto go odwiedzac jak najczesciej.

Najlepsze sety sa chyba za wyzwania i za kraine mgly.

Ukryj zawartość

Słaby nie słaby, bałem się, że nie wystarczy mi później kasy na upgrade tych najlepszych, albo najlepszego do najtrudniejszych walk, więc w te pierwsze zdobyte nie inwestowałem.

Opublikowano
16 minut temu, zdrowywariat napisał:

Słaby nie słaby, bałem się, że nie wystarczy mi później kasy na upgrade tych najlepszych, albo najlepszego do najtrudniejszych walk, więc w te pierwsze zdobyte nie inwestowałem.

starcza na wszystko - nie warto oszczędzać.

Opublikowano

Żaden edge z 8/10 nie zaszkodził tak grze jak conan rating

Opublikowano

Tak sobie odświeżyłem przed chwilą film "Reign of Fire" ("Władcy Ognia") i powiem Wam, że coś mi to przypomina :)

Spoiler

disney-FOR0NNG1-Full-Image_GalleryBackgr

1410863972437014930.jpg

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

Walczyłem pierwszy raz z Panią V i choć padła za 4 razem to moje zdrowie cały czas balansowało na krawędzi ostrza, no i uników w jednej walce to się pierwszy raz tyle narobiłem :obama: Jest wyzwanie.

Opublikowano

Mam pytanie, czy u Was ta gra też męczy tak plejaka, że wydaje dźwięki jakby co najmniej miał odlecieć w kosmos? Mam ps4 pro i w żadnej innej grze, wiatraki tak nie naparzają, że czasami nie słychać dialogów w grze ( nie przesadzam!)

Opublikowano

U mnie na amatorze pracuje jak by miała wybuchnąć. Ale jak gram to po chwili nawet nie zwracam uwagi na ten hałas.

Opublikowano
32 minuty temu, izon napisał:

Mam pytanie, czy u Was ta gra też męczy tak plejaka, że wydaje dźwięki jakby co najmniej miał odlecieć w kosmos? Mam ps4 pro i w żadnej innej grze, wiatraki tak nie naparzają, że czasami nie słychać dialogów w grze ( nie przesadzam!)

U mnie był spokój dopóki nie przygrzało na zewnątrz słoneczko. Ostatnie 2-3 dni z gow konosla odlatywała ale w domu miałem pewnie wyższą niż wcześniej temperature. Może też to wina optymalizacji pod koniec. Bo dosyć efektowne miejscówki są w drugiej części gry. W każdym razie przez pierwsze 20 h naprawdę było cicho jak na ps4 amateur. 

Opublikowano

OK - autentycznie (pipi)lem na glebę w momencie (POTĘŻNY SPOILER)

gdy Kratos poszedł odzyskać swoje ostrza. To napięcie, ta walka kratosa, ta reżyseria i jeszcze Atena w głowie szaleńca

:obama: I jak to cudo chodzi. Oj, zasadziła ma cios z liścia ta gra, oj tak

Z 30 godzina gry i dalej czuję się zaskakiwany. Dziękuję Panie Kratos. 

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Ostatnio miał słabe odcinki ale podsumowanie tego idealne. "Po co jest ten dzieciak? Chciałbym go móc zabić :D "  Uwaga spoilery z 1/3 gry. Nie oglądać przed wejściem na górę. 

Opublikowano

Mesjaszem tego nazwać nie mogę. 10/10 za wysoko. 

Imo uczciwe jest 8/10. W sumie 7,5 byłoby ok. 

Brak starć z konkretnymi bossami, za to masa powtarzających się przeciwników i walki z subbossami. 

System walki przekombinowany i przytłacza na początku- palce sobie idzie połamać. Nie wiem po co rozwój postaci i broni, jak nic specjalnego na ekranie się nie zmieniało. Combo jakieś, do tego specjał i nara. Te drzewka rozwoju można darować w następnej odsłonie. 98% mam wykupionych, brakuje mi chyba 2 w tarczy i 1 ostrzach. Młody na full.

Dzieciak nijaki- jakby go nie było, to żadna różnica dla mnie. Ale pomocy nie można mu odmówić. 

Miejscówki nie są równe, ale żadna mi jakoś nie utkwiła specjalnie w pamięci. Backtracking widoczny, ale nie ma co porównywać z Recore ;) 

+ za PL wersję. Bracia sympatycznie wypadli. 

Dla mnie zabrakło czegoś epickiego. Ale mocny tytuł na liście gier PS4 i czołówka graficzna- w sumie Top 3. 

Opublikowano

Skończyłem - genialna gra, mocna 9tka. Bardzo dobrze poprowadzona fabuła, nawet na chwilę nie nudziła. Świetne dialogi miedzy Kratosem a synem. Bardzo dobry gameplay. Piękna grafika. Warto mieć konsole dla takich gier.

Opublikowano

ja ledwo doczlapalem do konca fabuly, robiac przy okacji ze 2 3 misje poboczne i juz mi sie w to nie chce wiecej grac.

a jak juz widzialem, ze otwiera sie kolejna wieksza lokacja i trzeba bedzie znowu  szukac tych samoch punktow interakcji,  wspiac sie po desce, strzelic strzala w kamien i rzucic toporem zeby zatrzymac dzwignie, tylko po to, zeby dostac sie na jakas platforme na wysokosci 3 metrow zeby moc isc dalej i pociagnac fabule, to normalnie mialem ochote wylaczyc. no ale wkoncu kratos, spusty recenzentow, spusty forumka itd wiec jakos to ciagnalem do konca.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

O co chodzi z jaraniem się pobocznymi misjami? Na razie natrafiłem na 4 zadania dla 

Spoiler

duchów

i szału nie ma.  

Druga sprawa, warto grac w taki sposób, ze najpierw glowna sciezka fabularna, a później to co zostanie, bo nie chciałbym się zajechać backtrackingiem?