Opublikowano 7 sierpnia 20241 r Teraz, XM. napisał(a): To ci od psp'kowych gowow i zamówienia 1886? Tak. Magicy graficzki, parobasy gameplayu
Opublikowano 7 sierpnia 20241 r Teraz, Pupcio napisał(a): Tak. Magicy graficzki, parobasy gameplayu Nie no, tak bym nie powiedział - przecież god od wary to klony z PS2, a ghost od sparta to top3 gowow ever. Zamówienie a i owszem, ale no to jedna gra.
Opublikowano 7 sierpnia 20241 r 29 minut temu, suteq napisał(a): PCF do zsypu, oni nie zrobili dobrej gry od w zasadzie Bulletstorma. No to pora na sequel
Opublikowano 7 sierpnia 20241 r Kurde też myślałem ,że tam Chmielarz dalej pracuje i też go przestałem obserwować za te wrzutki z drogich restauracji xd
Opublikowano 7 sierpnia 20241 r 3 godziny temu, SnoD napisał(a): Ciekawe czy MS się skusi jak już zainwestował do $50 mln: Po co im PCF jak mają nowe studio w Warszawie
Opublikowano 7 sierpnia 20241 r 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a): Kurde też myślałem ,że tam Chmielarz dalej pracuje i też go przestałem obserwować za te wrzutki z drogich restauracji xd Bo wielkie umysły myślą podobnie
Opublikowano 7 sierpnia 20241 r Takie fotki wstawiał? xD Polski Kojima tylko że łysy i nigdy nie zrobił gry wybitnej
Opublikowano 7 sierpnia 20241 r Jakoś trochę po Bulletstormie zaczął bujać się po tych restauracjach i zdawać raport z fociami talerzyka i co tam zjadł plus chyba wdawał się w jakieś kłótnie w komentarzach czy wrzucał przeintelektualizowane tejki na temat rzeczywistości. To już było trochę zbyt dużo jak na mnie - typa, który chętnie by przeczytał co on ma do powiedzenia o branży czy jakimś "Okiem Developera", ale nie kurwa recenzję zapiekanego bakłażana nadziewanego truflami xD
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r Krafton dogadał się z Xboxem, studio jednak nie zostanie zamknięte, a pracownicy mają pracować nad sequelem HiFi Rush
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r Byłoby śmiesznie jakby zrobili teraz jakiegoś hita który ominie sprzęt MS.
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r Bez kitu, poetycka sprawiedliwość xD Ale z tego co kojarzę to Krafton raczej bawi się w multiplatformy, a sam MS raczej nie dałby im studia bez jakiegoś bezpiecznika w umowie na taką ewentualność.
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r no i wydawanie sequela do gry której pierwowzór nie sprzedał się zbyt dobrze z pominięciem kilkudziesięciu milionów konsol to nie byłaby zbyt racjonalna decyzja.
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r Godzinę temu, Square napisał(a): Byłoby śmiesznie jakby zrobili teraz jakiegoś hita który ominie sprzęt MS. A kto ma zrobić ten hit skoro Shinji Mikami już tam nie pracuje?
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r Bez Mikamiego zrobili HFR i wyszło zajebiście, potencjał w studiu jest.
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r Dokladnie. Mikami to robił gry 30 lat temu xD no chyba że ktoś uważa evil within za hit
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r Evil Within dobra gra, ale sypie się na jakoś na ostatniej 1/3. Do teraz się nie przełamałem po końcówce jedynki do dwójki, choć tę mam już od dawna na kupce wstydu.
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r Cudowna wiadomość, lubię gry Tango. 16 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a): Evil Within dobra gra, ale sypie się na jakoś na ostatniej 1/3. Do teraz się nie przełamałem po końcówce jedynki do dwójki, choć tę mam już od dawna na kupce wstydu. Mnie się dwójka bardziej podobała, mimo otwartości świata, która w survival horrorach raczej nigdy nie pasuje na 100%. Mikami ma od marca nowe studio KAMUY, ale nie wiem nad czym pracują, podobno nie horror.
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r No Hi-Fi Rush załatwił brak kampanii reklamowej i premiera na najmniej popularną konsolę. Jak dwójka dostanie reklamę i premierę na wszystko day one to spokojnie na siebie zarobi. Zakładając ,że dalej będzie dobrą grą.
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r To ja teraz poproszę The Evil Within 3 a nie jakieś rytmiczne gównogierki
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r 3 minuty temu, suteq napisał(a): To ja teraz poproszę The Evil Within 3 a nie jakieś rytmiczne gównogierki Z artykułu wynika, że najpierw rozwój HiFi, to Krafton, więc jak hajs nie będzie się zgadzał to nie pyknie, poczekajmy :).
Opublikowano 12 sierpnia 20241 r 19 minut temu, ASX napisał(a): tylko ze prawa do Evil Within zostały w Microsofcie Aha, no czyli mamy odpowiedź, że to tylko HiFi na początek, potem być może nowe IP. Swoją drogą trochę dziwne, że EW i Ghostwire: Tokyo zostało w M$, a HiFi nie, no cóż lepszy rydz niż nic.