Opublikowano 29 lipca 20159 l mi wlasnie na 2 lapku wyskoczyla, gdzie jest pirat Microsoft od dawna mówił, że nawet pirackie wersje będzie można legalnie upgradować do Win10 bez najmniejszego problemu
Opublikowano 29 lipca 20159 l Ja tam miałem 7 z krainy cebuli i wszystko poszło bez najmniejszego problemu więc korzystać
Opublikowano 29 lipca 20159 l Było? Niby darmo, ale keylogger, reklamy... Jakoś odechciało mi się przesiadki.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Ciekawe czy lapek w domu pociagnal juz 10... w miedzyczasie chyba kupie Surface 3, co by mnie zona mogla o(pipi)c
Opublikowano 29 lipca 20159 l Tak na szybko do zorientowanych czy jest termin wygasniecia W8.1 po przesiadce na W10??
Opublikowano 29 lipca 20159 l Działa Wam aktywacja dziesiątki? Przez chwilą zrobiłem upgrade z 8.1 dla studenciaków i wywala błąd przy aktywacji systemu. Śmiga jak szalony, ale nie podoba mnie się to.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Ja mam tylko informację o tym, że moje uaktualnienie jest zarezerwowane, ale nic po za tym. Dalej czekam (system uaktualniony do ostatniej łatki).
Opublikowano 29 lipca 20159 l ISO są już dostępne do sciągnięcia z Microsoftu ale to nic nie daję - klucz mają wysłać na maila użytego do rezerwacji a kiedy wyslą to nie wiadomo.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Ok, dzięki za info - zrobiłem upgrade przez ten programik sprzed dwóch stron. Jak doślą mail to zmieni się klucz i jazda z koksem.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Normalnie kliknalem w okienko updejtu, 25min i jest 10. Dla mnie to jeden ciul, byle dzialalo.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Trzeba teraz logować się na konto MS na PC czy można działać na profilu użytkownika "offline"?
Opublikowano 29 lipca 20159 l Normalnie kliknalem w okienko updejtu, 25min i jest 10. Dla mnie to jeden ciul, byle dzialalo. A miałeś Win8 czy Win7 ? Bo w przypadku WIn8 chyba nie trzeba czekać na cd key tylko użyty jest ten wbudowany w bios.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Sprawdzał już ktoś na sobie jak wygląda sprawa z grami na win 10? Testy dość stare a pokazywały że wiele gier chodziło gorzej.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Autor Jakie małe te ikonki na pasku zadań. Gdzie się to powiększa? Z ciekawości odpaliłem tego pasjansa. Najpierw zaloguj się na konto M$, potwierdź że to ty, wpisz hasło do windows, jeszcze raz się zaloguj, czy zgadzasz się z warunkami itd... Ja pierdzielę, to tylko pasjans. Reklamy są w HUBie, tam gdzie wybieramy grę. Edytowane 29 lipca 20159 l przez Shankor
Opublikowano 29 lipca 20159 l Dysk sdd i win 10 zainstalowany w niecałe 20 min:). Jutro potestuje streaming z xone. I wiedźmina 3 na pc uruchomie
Opublikowano 29 lipca 20159 l tak na szybko jeszcze Tak wygląda streaming z xboxa. Tzn sam streaming konsoli bez gry Gry będę jutro. Wygląd uznaje za plus ale minus za potrzebę instalacji sterowników. Właśnie instaluje nvidie aby 2 ekrany mi widziało zamiast jednego tak samo drukarka hp nagle przestała być rozpoznawalna. Troszkę zamieszania bo jedne rzeczy są ok inne nie.
Opublikowano 30 lipca 20159 l wczoraj wieczorem walczyłem, musiałem zainstalować pierw jakieś aktualizacje, zresetować kompa i dopiero zaciągnęło mi pliki instalacyjne win10 - dziś mam nadzieję że już postreamuje z xbona jak skoncze z instalką