Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

mi wlasnie na 2 lapku wyskoczyla, gdzie jest pirat :D

Microsoft od dawna mówił, że nawet pirackie wersje będzie można legalnie upgradować do Win10 bez najmniejszego problemu ;) 

• Odpowiedzi 897
  • Wyświetleń 117,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mówisz tak bo sam nie zanotowałeś klucza i teraz ci głupio

• Aha, juz tak zeby zaorac sie konkretnie, to sprawdz sobie jaki klucz wyciagasz tymi programikami, bo wszystkie wersje Win10 są aktywowane jednym publicznym kluczem MS, który jest wszystkim znany:  

Opublikowano

Było?

win10.jpg

Niby darmo, ale keylogger, reklamy... Jakoś odechciało mi się przesiadki.

Opublikowano

Tak na szybko do zorientowanych czy jest termin wygasniecia W8.1  po przesiadce na W10??

Opublikowano

Działa Wam aktywacja dziesiątki? Przez chwilą zrobiłem upgrade z 8.1 dla studenciaków i wywala błąd przy aktywacji systemu. Śmiga jak szalony, ale nie podoba mnie się to.

Opublikowano

ISO są już dostępne do sciągnięcia z Microsoftu ale to nic nie daję - klucz mają wysłać na maila użytego do rezerwacji a kiedy wyslą to nie wiadomo.

Opublikowano

Ok, dzięki za info - zrobiłem upgrade przez ten programik sprzed dwóch stron. Jak doślą mail to zmieni się klucz i jazda z koksem.

Opublikowano

Normalnie kliknalem w okienko updejtu, 25min i jest 10. Dla mnie to jeden ciul, byle dzialalo.

A miałeś Win8 czy Win7 ? Bo w przypadku WIn8 chyba nie trzeba czekać na cd key tylko użyty jest ten wbudowany w bios.

Opublikowano

Zainstalowałem. Jest OK

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano
  • Autor

Jakie małe te ikonki na pasku zadań. Gdzie się to powiększa?

Z ciekawości odpaliłem tego pasjansa. Najpierw zaloguj się na konto M$, potwierdź że to ty, wpisz hasło do windows, jeszcze raz się zaloguj, czy zgadzasz się z warunkami itd... Ja pierdzielę, to tylko pasjans. Reklamy są w HUBie, tam gdzie wybieramy grę.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Dysk sdd i win 10 zainstalowany w niecałe 20 min:). Jutro potestuje streaming z xone. I wiedźmina 3 na pc uruchomie

Opublikowano

tak na szybko jeszcze

Tak wygląda streaming z xboxa. Tzn sam streaming konsoli bez gry :) Gry będę jutro.

11731898_1001968046509736_12784047251413

Wygląd uznaje za plus ale minus za potrzebę instalacji sterowników. Właśnie instaluje nvidie aby 2 ekrany mi widziało zamiast jednego :) tak samo drukarka hp nagle przestała być rozpoznawalna. Troszkę zamieszania bo jedne rzeczy są ok inne nie.

Opublikowano

nadal brak cesji systemu :< akurat wtedy gdy mogę się pobawić

Opublikowano

wczoraj wieczorem walczyłem, musiałem zainstalować pierw jakieś aktualizacje, zresetować kompa i dopiero zaciągnęło mi pliki instalacyjne win10 - dziś mam nadzieję że już postreamuje z xbona jak skoncze z instalką

Opublikowano

Pierniczę to czekanie i ściągam własnoręcznie ze stronki. A co.