Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

ULOJVtG.jpg

xiuXvmP.jpg

G9e69sF.jpg

xSsHZyA.jpg

Tony Ty koorva gnoju, jak pięknie wyglądasz na emulatorze puszczonym w 50 calach.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 729,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

jMbVmss.jpg

Opublikowano

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ1997NqViw

Opublikowano
12 godzin temu, Ficuś napisał:

jMbVmss.jpg

Jeszcze tylko odpowiedni filtr by się przydał do tego stroju.

vDQT0Ii.jpg

Opublikowano

Ta gra ma tyle duszy że nie muszę robić zdjęć telefonem :rayos:

DmvKta5WsAAayvp.jpg

DmvKzZ_XgAERNHc.jpg

DmvKwGtX4AEXYLL.jpg

DmvK1YGXgAEKg-u.jpg

Opublikowano

screen ficusia miażdży suty o_o

Opublikowano

vHkCUw1.jpg

syUu8i4.jpg

ZObARuF.jpg

sZvanTi.jpg

Cer9qE3.jpg

Ubi się lubi. :sapek: AC Origins dla nieogarniętych.

Spoiler

QafNwCy.jpg

co nie?

Opublikowano

PcFbKm2.jpg

Pierwszy dungeon zrobiony, o mało boss mnie nie zabił, w tle popierduje wesoła muzyczka w MIDI, zarządzanie ekwipunkiem powoduje, że człowiek chce sobię wydłubać oczy. Tak, to z pewnością Dragon Quest. Jest wspaniale.

Super jest ta przyspieszona walka i przeciwnicy na mapie. Będzie grane.

Opublikowano

Ja już nie zliczę od ilu Dragon Questów się odbiłem. A Matka Boska Królowa Polski mi świadkiem, że dawałem im uczciwą szansę. Starsze wydania, te klasyczne z grafiką z góry to przemilczę, bo może wymagają jakiegoś podkładu z nostalgii, jak wódka dobrze się zgrywa z podkładem ze smalcu. Podbiłem więc do wyżej wymienionego DQ8 i było lepiej, ale po 4 czy 5 godzinach odpuściłem. Tak jak piszesz - zarządzanie ekwipunkiem to mały dramat (wieczne przerzucanie gratów z wspólnego wora do wora każdego z członków załogi, kto to wymyślił?), ale to jest jeszcze do przełknięcia. Problem w tym, że reszta gry i jej mechanika też jest jakaś... niewyróżniająca się, tak bym to określił.

Ja wiem, że może moje zdanie nie powinno się liczyć, skoro nie spędziłem z grą minimum 30-40 godzin, ale zaryzykuję i nie spędzę. 2 czy 3 (już nawet nie pamiętam) dungeony i fśśśt, bo szkoda się męczyć.

Opublikowano

Stary xbąk daje jeszcze radę

TNU9HZN.png

rbRZiiJ.png

sm1oFEl.png

Opublikowano

Wiedźmin 4?

f0950813-a0e8-43ae-8f27-6cb4403e1c33.PNG

4%2B5TvkyZ%2BUJvwAQ3eV6UisSLQWYmjZfnWng=

No nie, to Forza Horizon 4  :banderas:

hbQeWPbyZlpaE6vyFIhnpak=

Opublikowano

bez wątpienia jedni z najbardziej utalentowanych developerów w branży 

Opublikowano

No ta trawa na pierwszym screenie to trochę kek, ale ogólnie? Ja pierdziu, niech oni już dadzą Horizona na on hold przez conajmniej 3 lata i niech zrobią to "nowe" IP i drugą gierkę bo pal licho graficzkę ale jestem ciekaw ich pomysłów gdzie nie muszą być sztywno przyspawani do idei Forzy. 

Opublikowano

Ten 3 screen miażdży :O pomysł z porami roku jest super tylko zima mi nie pasuje.

Jest tam golf 4 R32  ? aby sobie w jesienny dzień pozwiedzać tereny zalesione ? :D

Opublikowano

Ale to jest uczucie zanurzyć się w tej gierce po tylu latach. Coś cudownego :banderas:

zSnWFZI.jpg

HqIQ24r.jpg

Tz2aJPU.jpg

86Ffdwh.jpg

FmCKQLR.jpg

Edytowane przez sprite

Opublikowano
W dniu 19.09.2018 o 11:03, _Be_ napisał:

No ta trawa na pierwszym screenie to trochę kek, ale ogólnie? Ja pierdziu, niech oni już dadzą Horizona na on hold przez conajmniej 3 lata i niech zrobią to "nowe" IP i drugą gierkę bo pal licho graficzkę ale jestem ciekaw ich pomysłów gdzie nie muszą być sztywno przyspawani do idei Forzy. 

Forza Horizon Online na Scarlett + dedykowany team do regularnych aktualizacji, a reszta niech idzie w inne gry z otwartym światem. Tak to widzę.

Opublikowano

Użytkownik @ping wspominał kiedyś o tej gierce w statusach, szczerze mówiąc nie sądziłem, że jest aż taka dobra. Upgrady aut się zapisują, rozdziałka full HD, angielski patch i tryb story pomału posuwa się do przodu. Nie nadążam wszystkiego czytać na ekranie ale jest niezła drama i trauma. Polecam:

CZd7W7X.jpg

QUP924U.jpg

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Bardzo fajna gra wideo i bardzo dobrze, że można już w nią pograć na komputerze osobistym.

Opublikowano

Odstawiona na dość długi czas Forza Horizon 3 znowu wróciła w me łaski za sprawą m.in. Blizzard Mountain.
7a2e0454-6eab-46ed-8eb1-857a4bc47f78.PNG

dEMm7cPnNjCo=

BYySX1KpddnnRUAE=

No i w ogóle fajna to gra ;)