Opublikowano 22 grudnia 20231 r Wszystko zależy od gry, ale i też samego gracza. Mam tak teraz podobnie z nową trylogią Tomb Raider. Jedynkę i dwójkę przeszedłem z rozbiegu, ale trójkę już sobie dawkuję, bo czuję zmęcznie mareriału. Choć z drugiej strony jakiś czas temu przechodziłem serię Assassin's Creed (7-8 gier) i bawiłem się przy tym świetnie.
Opublikowano 26 grudnia 20231 r Co roczny wypad na Mount Chiliad kiedy tylko spadnie śnieg w Los Santos
Opublikowano 29 grudnia 20231 r Przeglądałem sobie stare screenshoty na Steam. Wrzucam kilka fajniejszych/ciekawszych/zabawniejszych.
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Klimatyczne to Banoi Mówią, że ruch to zdrowie No chodźcie, mam coś dla was
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Demo gry Europa. 5 minut zagrałem i już wiem że muszę mieć fulla. Premiera w kwietniu
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Gierka rzeczywiście przykuwa uwagę oprawą tylko po demo boję się czy gameplay nie znudzi. Nie ukrywam, że liczyłem na coś więcej niż "symulator chodzenia".
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Kolejny miły powrót do gry z Xone. Mam nadzieję, że Turn 10 z czasem naprawi swój błąd i zajmie się fikcyjnymi trasami, których aktualnie brak w FM.
Opublikowano 5 stycznia 20241 r Cień: Trąb w Rajdzie. Update na PS5 daje radę! Miałem sporą przerwę bo utknąłem na jakiejś zagadce ale w końcu się "odkorkowało" więc eksploruję dalej.
Opublikowano 5 stycznia 20241 r 30 minut temu, SebaSan1981 napisał: Update na PS5 daje radę! Jaki update? A dobra było coś.
Opublikowano 5 stycznia 20241 r 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał: bo utknąłem na jakiejś zagadce ale w końcu się "odkorkowało" Uaaaa