Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 672,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

PS-Communities-20191111-160003.jpg

Powrót do przygód rudowłosej twardzielki. No i przy okazji nauka gry na nowo na NewGame+ bo zapomniałem jak się walczy :)

Opublikowano
3 minuty temu, Moldar napisał:

Wspaniałe widoki na każdym kroku :obama:

f6f6c775a63ac0dd0043908b48ec7618.jpg

4256.jpg?width=300&quality=85&auto=forma

z cyklu znajdź 3 różnice

Opublikowano

2 ataki w stronę gierek na jednej stronie, to nie cw maciucha  :)

Opublikowano
15 minut temu, Moldar napisał:

Wspaniałe widoki na każdym kroku :obama:

Oj tak... Ten poniżej to jak z jakiegoś No Man's Sky, aż mi się zamarzył jakiś taki kosmiczny eksplorator, jak to zobaczyłem :)

1aedcb75cae882d5.jpg

Opublikowano

xyhu8kODG5rnc=

a033a76d-0e42-4918-ad46-b517b9fde0b8.PNG

wxFrgktlY3tXG8Dt5PytDxC7xLg=

2a7adb7b-1f6b-4bab-b07e-2eee573ee5bf.PNG

24 lvl i 17h na liczniku i dalej jedziemy,

spoko rpg w starym stylu

Edytowane przez ASX

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

b3a02a8f9b418.jpg

b680af0bf4c65.png

Je.bane guwno, 15 lat od premiery, kwadratowe tekstury dróg, czy innych obiektów i postaci, sztuczna inteligencja na poziomie mentalnym beja spod Żabki, wrażenie jakby świat składał się z samych zombie... a i tak do tego wracam już chyba któryśdziesiąty raz. Wystarczy zrobić pierwszą lepszą misję, albo zauważyć, ile ta gra ma rozwiązań, przywiązań do detali,  ile w niej jest pomysłów, oddania klimatu i duszy i nadal jest się pod takim wrażeniem jak w 2004 roku. Gur.wa, ten soundtrack, projekt mapy, ilość pojazdów, aktywności i to jaka ta gra jest duża do dziś mnie podnieca. Teraz wychodzi jakieś biedackie Just Cause, Saints Row, czy inny bubel to aż mnie ciarki z żenady przechodzą, że ktoś 2 generacje temu zrobił stokroć lepszego sandboksa, gorszego tylko pod względem wizualnym. To jest król gier. Jak zdechnę i będę mógł mieć ostatnie życzenie to poproszę o to, żeby ostatni raz zagrać w San Andreas, a Bóg odpowie, że dobra, ale mam puścić Radio X w aucie.

Opublikowano

Kiedy zjadę na wieś do domu rodzinnego, to siemanko, witajcie w moim R E T R O pokoju!

7GmN999.jpg

Jedna gra przegryzana drugą...

m2rWBKO.jpg

A w kolejce pobierania znajdują się MGS 2, MGS 3, MGS PW i MGS 4 :banderas: 

Opublikowano

a8b73ad9-8438-41b9-b032-a1e72130ef27.PNG

1f1ebebb-e00e-42d5-abfd-db0c7c4166ef.PNG

BWljtl%2BR3h9rP7ekxb66wA9dtDZra2T%2BOw=

6ISn0b5H%2BmcDK5F71uUIcx5M=

Soulsy w świecie gwiezdnych wojen

po kilkunastu godzinach GOTY gierka

Opublikowano
W dniu 18.11.2019 o 07:40, ASX napisał:

Soulsy w świecie gwiezdnych wojen

W czym przypomina Soulsy?

Opublikowano

To to nie jest takie bardziej zręcznościowe, bardziej w typie hack'n'slash? Takie wrażenie odniosłem po graniu na YT.

Opublikowano

Są rolki i można bić trudnych przeciwników? Strzelam w ciemno, nie widziałem materiałów z gry.

Opublikowano

Konstrukcja leveli, ogniska, system walki nastawiony na parry i uniki i atakowanie w "okienkach". Jest rolka jak i dash. Całościowo to taki mix souls i np. ostatnich tombów.

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał:

Konstrukcja leveli, ogniska, system walki nastawiony na parry i uniki i atakowanie w "okienkach". Jest rolka jak i dash. Całościowo to taki mix souls i np. ostatnich tombów.

Dokładnie

Opublikowano

Dodam też po części konstrukcję leveli (skróty) bo chociaż nie zapętla się to tak fajnie jak np w Dark Souls to poziomy są przemyślane. 

@Rozi graj bedzie Pan zadowolny. Nie ma opcji. 

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Może kiedyś, do uniwersum Star Wars nie pałam największym uczuciem.

Opublikowano
4 godziny temu, Rozi napisał:

Może kiedyś, do uniwersum Star Wars nie pałam największym uczuciem.

ja również, ale jeśli gameplay daje fun, dzwięki mieczyka są mieńsiste to na pewno ogram. Gierka od EA szybko stanieje, a jak czytam to Respawn nie zamierza się upodlać robiąc generyczne gierki :kojima: 

Opublikowano

Na tę grę to i 259 zł jest dobry wydatkiem, niech Respawn ma za dobrą robotę.