Opublikowano 11 listopada 20195 l Powrót do przygód rudowłosej twardzielki. No i przy okazji nauka gry na nowo na NewGame+ bo zapomniałem jak się walczy
Opublikowano 11 listopada 20195 l 3 minuty temu, Moldar napisał: Wspaniałe widoki na każdym kroku z cyklu znajdź 3 różnice
Opublikowano 11 listopada 20195 l 15 minut temu, Moldar napisał: Wspaniałe widoki na każdym kroku Oj tak... Ten poniżej to jak z jakiegoś No Man's Sky, aż mi się zamarzył jakiś taki kosmiczny eksplorator, jak to zobaczyłem
Opublikowano 11 listopada 20195 l Kiedyś to nastąpi. DS i TLoU2 okażą już max tej budżetowej konsolki. Coś pięknego.
Opublikowano 12 listopada 20195 l 24 lvl i 17h na liczniku i dalej jedziemy, spoko rpg w starym stylu Edytowane 14 listopada 20195 l przez ASX
Opublikowano 13 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Je.bane guwno, 15 lat od premiery, kwadratowe tekstury dróg, czy innych obiektów i postaci, sztuczna inteligencja na poziomie mentalnym beja spod Żabki, wrażenie jakby świat składał się z samych zombie... a i tak do tego wracam już chyba któryśdziesiąty raz. Wystarczy zrobić pierwszą lepszą misję, albo zauważyć, ile ta gra ma rozwiązań, przywiązań do detali, ile w niej jest pomysłów, oddania klimatu i duszy i nadal jest się pod takim wrażeniem jak w 2004 roku. Gur.wa, ten soundtrack, projekt mapy, ilość pojazdów, aktywności i to jaka ta gra jest duża do dziś mnie podnieca. Teraz wychodzi jakieś biedackie Just Cause, Saints Row, czy inny bubel to aż mnie ciarki z żenady przechodzą, że ktoś 2 generacje temu zrobił stokroć lepszego sandboksa, gorszego tylko pod względem wizualnym. To jest król gier. Jak zdechnę i będę mógł mieć ostatnie życzenie to poproszę o to, żeby ostatni raz zagrać w San Andreas, a Bóg odpowie, że dobra, ale mam puścić Radio X w aucie.
Opublikowano 14 listopada 20195 l Kiedy zjadę na wieś do domu rodzinnego, to siemanko, witajcie w moim R E T R O pokoju! Jedna gra przegryzana drugą... A w kolejce pobierania znajdują się MGS 2, MGS 3, MGS PW i MGS 4
Opublikowano 18 listopada 20195 l Soulsy w świecie gwiezdnych wojen po kilkunastu godzinach GOTY gierka
Opublikowano 19 listopada 20195 l W dniu 18.11.2019 o 07:40, ASX napisał: Soulsy w świecie gwiezdnych wojen W czym przypomina Soulsy?
Opublikowano 19 listopada 20195 l To to nie jest takie bardziej zręcznościowe, bardziej w typie hack'n'slash? Takie wrażenie odniosłem po graniu na YT.
Opublikowano 19 listopada 20195 l Są rolki i można bić trudnych przeciwników? Strzelam w ciemno, nie widziałem materiałów z gry.
Opublikowano 19 listopada 20195 l Konstrukcja leveli, ogniska, system walki nastawiony na parry i uniki i atakowanie w "okienkach". Jest rolka jak i dash. Całościowo to taki mix souls i np. ostatnich tombów.
Opublikowano 19 listopada 20195 l Oj ogram na pierwszej przecenie i jak zmęczę AoE bo brzmi to wszystko zachęcająco.
Opublikowano 19 listopada 20195 l 1 godzinę temu, messer88 napisał: Konstrukcja leveli, ogniska, system walki nastawiony na parry i uniki i atakowanie w "okienkach". Jest rolka jak i dash. Całościowo to taki mix souls i np. ostatnich tombów. Dokładnie
Opublikowano 20 listopada 20195 l Dodam też po części konstrukcję leveli (skróty) bo chociaż nie zapętla się to tak fajnie jak np w Dark Souls to poziomy są przemyślane. @Rozi graj bedzie Pan zadowolny. Nie ma opcji. Edytowane 20 listopada 20195 l przez mozi
Opublikowano 20 listopada 20195 l Może kiedyś, do uniwersum Star Wars nie pałam największym uczuciem.
Opublikowano 20 listopada 20195 l To samo ale giera daje rade konkretnie. Czarny konik tego roku. Edytowane 20 listopada 20195 l przez II KoBik II
Opublikowano 20 listopada 20195 l 4 godziny temu, Rozi napisał: Może kiedyś, do uniwersum Star Wars nie pałam największym uczuciem. ja również, ale jeśli gameplay daje fun, dzwięki mieczyka są mieńsiste to na pewno ogram. Gierka od EA szybko stanieje, a jak czytam to Respawn nie zamierza się upodlać robiąc generyczne gierki
Opublikowano 20 listopada 20195 l Na tę grę to i 259 zł jest dobry wydatkiem, niech Respawn ma za dobrą robotę.