Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Szpak jest spoko, jest zmanierowany, ale nie świruje jakby był gwiazdeczką

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 283 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Gwiazdorzy, gwiazdorzy.

Opublikowano

No taka jego rola trochę. Chłopaka znam z miasta, normalny gostek. Ale włosy ma faktycznie "fabulous". 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jebie, moze nie biedra ale w lidlu ponoc przestali dostarczac nierafinowany olej kokosowy. Tylko jakies rafinowane bio (xd) gowna mieli jak bylem wczoraj. A byl taki fajny i niedrogi. 

I co teraz tylko net zostaje? Ciekawe czy w leclercu maja, tam duzy wybor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A po co Ci ten Olej? Boom na niego już dawno minął, chyba, że smarujesz nim swoje muskularne ciało na działce ku uciesze sąsiadek. 

Screenshot_20221220_091549_pl.jmpolska.clos0.mojabiedronka.thumb.jpg.350a7489e6d544d24072fba92d76ca9c.jpg

Taki prezencik na święta :) wczoraj jeszcze królewski po 3.99 się trafił. A ostatnio posucha była. 

Opublikowano

Tak myślałem, że red :lubi to: xD :red: to chyba zadośćuczynienie za ostatnie badziewia co się trafiały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój ulubiony sok ananasowy podrożał z 4,99 na 7,99, nawet nie wiem kiedy :reggie:

Opublikowano

dzisiaj biedra na plus, bo se rano wstałem i pomyślałem, że chłop by se kupił takie ręczniki papierowe queen strong, myk szybkie trzepanie o poranku i kupon akurat na 2 paczki po 6,99 zamiast 9,99. Thx Ladybug-san

Opublikowano

U mnie wyskoczyła srajtasma z fioletowym tygrysem, CZTERY WARSTWY. Ale oczywiście w sklepie brak mimo że appka twierdzi inaczej.

Opublikowano

Nie wiem, bo nie kupiłem :sadkek: Zakładam, że grubszy = nie trzeba zwijać na pięć razy by wytrzeć kakę.

Redżajna rumianek już 9.99 zł / 8 rolek. Inflacja tykurwo.

Opublikowano

Miałem ostatnio fioletowego tygrysa wytrzepanego po taniości i w porównaniu z niebieskim to jest przeskok, oled wśród papierów do dupy. 

Opublikowano

A mi się już nie chce trzepać, zbyt długo to zajmuje:frog:

Edytowane przez mcp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam bonitki kakaowe bez cukru, wjechały jak te fit ciastka z sfd, tyle, że są jednak dużo tańsze. 

Opublikowano
  • Autor

Mam domysły jak działa to całe trzepanko:

- stałem przy lodowkach i wystosowało mi jogurty Skyr

- stałem przy azjatyckich rzeczach i wylosowali mi słodki sos chili

- byłem na chemii i wystosowało ręczniki papierowe 

Tym trzepaniem to chyba wskazujemy dokładniejsza lokalizacje w sklepie, może sklepy są mapowane i wysylane na serwer? Apka tez często się sama aktualizuje „wewnątrz”, poza AppStore/Google, może zasysa te dane. 

-

no chyba ze przypadek, sprawdzę następnym razem. 

Opublikowano

Byłoby to spoko, ale trochę nie dowierzam w taką precyzję trackingu. Musiałyby być jakieś beacony Bluetooth rozmieszczone w biedrze, bo nie wiem czy pod dachem koordynaty GPS doprowadziłyby nas do jogurtu. Ale kto wie co tam informatyczki (yebane) biedronkowe wymyśliły.

Opublikowano
7 godzin temu, grzybiarz napisał:

- stałem przy lodowkach i wystosowało mi jogurty Skyr

- stałem przy azjatyckich rzeczach i wylosowali mi słodki sos chili

- byłem na chemii i wystosowało ręczniki papierowe 

Bardzo często mam te 3 rzeczy a trzepię w domu :) 

A dziś i wczoraj fioletowy tygrys, w moim życiu pojawi się trochę luksusu. 

Opublikowano

No grzybi chyba trochę odleciał wierząc, że taka technologia jest w Biedronce. W dwóch Biedrach obok mnie dach przecieka, a jedna była przez jakiś czas zamknięta, bo ptaki wlatywały, siadały na kratownicy dachu i srały nad lodówkami xd

Opublikowano

U mnie w jednej też przecieka dach, a co? :) jak ulewa to w kilku miejscach wiadra stoja.

Chipsy wiejskie ziemniaczki 200g 9.99zl :/

Opublikowano
  • Autor

u mnie nim wybudowali biedrę obok, to w starym budynku też dach cieknął, a latem było tak gorąco na sklepie, że majonezy obkładali tymi torbami termo...

no i polomarket tam się pojawił a biedrę postawili ulicę dalej. Później polomarket się przeniósł i lokal stał do wynajęcia za 30.000 zł na miesiąc :obama:

Opublikowano

W pracy 13km od mojej domowej biedronki wytrzepałem piwerka, więc chyba to tak nie działa.