Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 280 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano
16 minut temu, Mejm napisał:

Widze na polce cene 11.99 to biore. Na kasie samoobslugowej 15.99. Nic nie szlo doczytac z cenowki czy jakas promocja kup dwa to taniej czy co wiec olalem. Na tej stronie pokazuja ze jest promocja, ale w lidlowskiej gazetce nic nie ma.

https://www.gazetki.pl/sklepy/lidl/oferty/musli-owocowe-one-day-more-promocja-18614900/

Jak widać na zdjęciu, wymaga aplikacji Lidl Plus.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Maseuko już poniżej 4 Zetta za kostkę bywa, no niezła deflacja. Chyba obligacje rozpruję i kupie zapas.

Opublikowano

Ostatnio w Kaufie bylo po 3zl.

L2Rpc2NvdW50cy1waWN0dXJlcy8wN2E2YzE3Yy0x

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Ostatnio w Kaufie bylo po 3zl.

L2Rpc2NvdW50cy1waWN0dXJlcy8wN2E2YzE3Yy0x

I to jeszcze 83%, masło extra brutto.

Opublikowano

Generalnie to jest na rynku jakaś nagła i niespodziewana obniżka cen masła.

Jak do tego doszło - nie wiem:notbad:

Opublikowano

Olej też potaniał. Ale piwka czy niektóre chipsy, 7,19 za crunchipsy, 4.49 za tyskiexD, poszly w górę. Wygląda to tak jakby niektórzy producenci nie wiedzieli czy jeszcze mogą podnosic czy jednak przeholowali. 

Opublikowano

No, ale przez promocje i inne chuje muje, pewnie związane z tym, że teraz powoli wszędzie jest butelka od browara za ZETA, to w żabunci zapłaciłem za cztery Tyskie ostatnio 9.80

:sadkek:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 12.02.2023 o 00:26, Plugawy napisał:

7,19 za crunchipsy

Już ponad 8zł, aczkolwiek nie wiem, czy to nie przez promocję 1+1 gratis.

Od wczoraj w biedrze Ser Królewski Sierpc na kartę w promocji, wychodzi poniżej 30zł na kg, co przy obecnych cenach jest dobrą ofertą.

Pojawiły się też Pringlesy limitowane, w tym bekonowe, które uwielbiam i kupiłem na zapas, bo dawno w sklepach nie widziałem. Drogie, niezdrowe, ale na coś trzeba umrzeć.

Opublikowano

Namysłów butelkowany odkąd cena skoczyła do 4,69 to sprzedaje się tylko po kilka sztuk dziennie. A to było jedno z lepiej się sprzedających piwek. 

Opublikowano

W aldim za to bananków po 3.99 zł nabrałem wczoraj pod korek.

Sery żółte typu gouda czy morski często się trafiają po ok 25 zł/kg, mozarella kulka po 1.99 zł przy dwóch sztukach.

Inflację jakoś nadal dzielnie wymijam slalomem dzięki czepanku. No i zmianie nawyków.

Opublikowano

Mi tam jakoś te z Lidla banany najlepiej siedzą. Dwa razy wziąłem z Aldi i coś nie pasowało. W biedrze zazwyczaj są już mocno żółte a takich nie biorę.

Sałata lodowa 7,99 :/ w sumie dużo rzeczy można kupić taniej przeglądając te gazetki, amortyzować inflacyjne ceny promkami ale nie wszystko da radę.

Opublikowano

No teraz to patrzę na ceny i biorę ulubione rzeczy jak są w promocji. Kiedyś nie patrzyło się na cenę tylko brało. 

Banan z biedry rzeczywiście bardziej żółty. Dla mnie ok bo do szejka leci. 

Jabłka są teraz w promocji po 1,69zl i warto sobie nakupić bo wiadomo, że poleżeć mogą. Chociaż ostatnio często są w promocji. 

Ostatnio kupiłem 6workow że żwirkiem dla kotów z rossmanna bo był po 8zl a jeden worek 6kg, więc przy zakupie dwóch wychodzi więcej i taniej niż z piaskiem z Lidla czy Kauflandu :red:

Opublikowano

Wziąłem wczoraj w Lidlu te ich konkurencyjną pizzę do Donatello biedronkowego. 

"Pizza pieczona na kamieniu - z kurczakiem". Wyszła o dziwo dużo lepsza niż biedrowa. Ciasto jakby lepsze, ser mniej gumowy, kurczak dobry. Myślałem, że te bliźniacze produkty są identyko w obu sklepach, ale tu wyraźnie ciekawsza wersja z Lidla. Cena ta sama (8,50 zł za 400g było w promce, normalnie około 11 zł).

Opublikowano

Jeszcze nawiązując do cen warzyw, o których pisaliście wcześniej, w moim lokalnym warzywniaku kalafior za 17 zł xd No kupiłem, bo nigdzie w dyskoncie nie było a miałem fajny pomysł na obiad, ale myślałem, że chyba zjem z zielonymi pędami żeby się nic nie zmarnowało

Opublikowano

ja wczoraj widziałem w Biedronce brokuł za 8 zł sztukę, i oczywiście patrząc na jakość biedronkowych warzyw, to był już praktycznie żółty. Pojebane. 

Kalafior to gorszy (pod względem właściwości zdrowotnych) kuzyn brokułu więc yebać go

Opublikowano

A czy teraz w ogole jest sezon na kalafiory? Na placu dzis widzialem... truskawki :)