Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
33 minuty temu, grzybiarz napisał:

Smak przereklamowany jak np drwal. Ale raz na rok teraz będziesz pił :) 

No szału nie ma. Ale  podwójny drwal to jest goty nie gadaj :fsg:

28 minut temu, messer88 napisał:

Za to dziś bananki w dobrej cenie. Oni lubią w biedrze tak z dupy przy sobocie zrobić promkę a w gazetce nie ma info o tym. 

Na początku tyg też były po 2.99. Jem codziennie 3 więc kupiłem na cały tydzień. Bałem się że pani kasjerka zapyta czy ja małpę w domu trzymam :obama:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 281,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano
2 godziny temu, kanabis napisał:

Właśnie wróciłem z 4 (słownie czterech) jebiedronek. W żadnej nie było polędwiczek z dorsza lub zebacza w promocji. Niesamowita promocja nie zapomnę jej nigdy. 

Ale przynajmniej nie wróciłem z niczym. Patrzę a tu ta wasza mityczna kofolka

IMG_20240127_080834_640.jpg

Wersja z cukrem? Odwaznie jak na fitofaga. Nawet mnie troche wykrecalo,

Opublikowano

Mój ulubiony deser na redukcji teraz w promce, ale trzeba kupić 4

image.thumb.jpeg.d2c56e4dc413bab4d34b238d1f5981a2.jpeg

Opublikowano

Ja ostatnio wychodzę z biedry z siatką jogurtów i puddingów za 80 zł... Wcinam je jak szalony.

Opublikowano
  • Autor
48 minut temu, michal napisał:

gdzie kurwa kupie w sobote cukier trzcinowy???

Spolem mają w kostkach 

10 zł za 250g bodajże 

Opublikowano
1 godzinę temu, Mejm napisał:

Wersja z cukrem? Odwaznie jak na fitofaga. Nawet mnie troche wykrecalo,

Zawsze robię w sobotę cheat Day. Człowiek by pierdolca dostał od samej zdrowej żywności. A no i pisaliście że wersja zero jest beznadziejna

Opublikowano

Pizze donatello tez fajna promka, druga 40% taniej. Ta z kurczakiem ma najlepsze makro z gotowców jak ktoś liczy.

5719f72674d6478887c283ad96e595fc.thumb.jpg.adda9546053b676fe80a810f8f015e77.jpg

Opublikowano
  • Autor

U was też już nie ma rooibosa??? U mnie parę miechów. Najpierw zniknął pomarańczowy, teraz nie ma nic!!!

Opublikowano
  • Autor

Ale xhujowa spam reklama na telefon. Odkąd zmienili apke, czasem dostaję SMS-y. Muszę pogrzebać w ustawieniach. Reklama w stylu pisowcow: „a u PO drożej!” 
i co? 300 zł mam wydać jednorazowo na zakupy w biedrze? 

IMG_6814.jpeg

Opublikowano

Tez dostałem takiego smsa kilkanaście minut wcześniej. Tylko pisali ze maja taniej papier do dupy niż w Lidlu. Wcześniej smsów z biedry nie dostawałem. A ta ich nowa apka jest chujowa bo czasem wylogowuje co poprzedniej nigdy się nie zdarzało. I trzepanie też jest gorsze niż kiedyś. 

Opublikowano
  • Autor

A jem właśnie te mandarynki z biedry. Kobita kupiła :) no i co? Suche, twarde, widać że tym smsem chcieli się pozbyć towaru. 

Opublikowano

Serki wiejskie w promce po 99gr, wziąlem wszystko co mieli z light:red:

Opublikowano

Jak w biedrze wygląda sprawa "fit" wysokobiałkowych produktów? Bo Lidl mnie mega pozytywnie zaskoczył ilością takich, zarówno batoników, serków, jogurtów itd od za(pipi)ania i zazwyczaj bez ściemy w składzie. Ale żeby nie porzygać się z nudy, to może sprawdziłbym teraz biedre, mam ją tuż obok mojego lidla i chwalili się ostatnio, że to jedna z najnowocześniejszych biedr w polsce, więc może nie będzie za(pipi)ana paletami 

Opublikowano

Mam faze na te wysokobialkowe go.wna ostatnio glownie przez smak wanilii no i dla mnie lidl wypada najslabiej. Puding pilosa najslabszy, serek raczej ok. W biedrze to chyba tylko te GoPro czy GoLife sa (kaszki, pudingi, jogurty, batony). Wiec tutaj juz jakosciowo lepiej. Dobry byl tez pudding zotta z kauflanda. Ale mnie wszystko wygral serek typu skyr bakomy (ten z wikingiem). 300g, myslalem ze pojdzie na 2x a oje.balem na raz szybciej niz sie spodziewalem. Kupowalem w sellgrosie to nie wiem gdzie jest poza.

Wszystko powyzsze oceniane smakiem/faktura/konsystecja, nie zwracam uwagi na skald, zawartosci bialka czy inne fitparametry.

Opublikowano

Dzięki. Mi głównie zależy na tym, żeby był spory wybór i brak jakiejś ściemy, że niby "fit" a w składzie cukier. W lidlu sztosami są dla mnie serek wiejski z 30g białka albo mega gęsty jogurt naturalny, który ma bodajże 37g białka na 330g opakowanie. Ale ogólnie widze, że chyba wszystkie markety powoli wyczuły popyt i coraz więcej tych zdrowszych alternatyw się pojawia. W lidlu ostatnio kupiłem nawet coś ala dżem od Allnutrition i jako dodatek do owsianki czy szejka robi  robote fest, smakuje jak skoncentrowany kompot :D a skład i kalorie wypadają korzystnie 

Opublikowano

Glownie pisalem o tych produktach, ktore z definicji sa dla fitowcow i oznaczone na pudelku "wieksza ilosc bialka". Tak, zdecydowanie widac, ze markety w to ida jak i sami producenci (no bakoma to raczej glownie przeciez zwykle jogurty od zawsze). Wydaje mi sie, ze w biedrze widzilem polke z pakerskimi odzywkami w tych duzych torbach co zazwyczaj byly tylko w sklepach dla pakerow.

A to ci z biedry. Go Active a nie go pro xD

go-vege-pudding-proteinowy-wyroznione.jp

Opublikowano

Najlepsze puddingi, czesto mozna w promce dorwac. Słony karmel sztos. Lepsze od tych z lidla. Z lidlowskich to lubie te kaszki manne z wieksza iloscia białka.

4 minuty temu, Mejm napisał:

Wydaje mi sie, ze w biedrze widzilem polke z pakerskimi odzywkami w tych duzych torbach co zazwyczaj byly tylko w sklepach dla pakerow.

U  mnie jest nad lodowkami z miesem, odzywki bialkowe, batony, jakies witaminy, owsianki do zalania woda itp

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

Ale mnie wszystko wygral serek typu skyr bakomy (ten z wikingiem). 300g, myslalem ze pojdzie na 2x a oje.balem na raz szybciej niz sie spodziewalem. Kupowalem w sellgrosie to nie wiem gdzie jest poza.

trafiają się też w Aldi/biedrze/lidlu ale żadna sieć ich nie ma w stałej ofercie tylko jak w gazetce są 

Opublikowano

W kaufie kupilem 4 rozne pudingi waniliowe (sa tez inne smaki) wiec wybor jest. Cenowo od 4-8zl.

Opublikowano

Unikac pudingu alpro. Najdrozsze i obrzydliwe go.wno.

Opublikowano
  • Autor

Pewnie też dostaliście SMS-y od  biedronki, że gazeta fakt się pomyliła przy zakupach w biedronce i to Biedronka jest najtańszym sklepem, a nie Lidl. No i dzisiaj wchodzę do biedry a tam co kilka regałów taka karteczka, dwa złote różnicy. A oni piszą SMS-y i wieszają takie karteczki:

IMG_6901.jpeg

2 złote różnicy, parodia. Co za zjebany sklep.