Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
29 minut temu, funditto napisał:

Ponoć jak ma się wykupiony online to lepiej nie używać doładowania z Makera, bo nie przedłuży o rok tylko będzie się miało te 12 miesięcy z Makera, a reszta przepadnie :/

No nie wiem. U mnie przedłużyło normalnie.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano
3 godziny temu, funditto napisał:

Ponoć jak ma się wykupiony online to lepiej nie używać doładowania z Makera, bo nie przedłuży o rok tylko będzie się miało te 12 miesięcy z Makera, a reszta przepadnie :/

A czy samo doładowanie z makera ma jakąś datę ważności?

Opublikowano
4 godziny temu, Basior napisał:

No nie wiem. U mnie przedłużyło normalnie.

Na nikogoforum gość napisał, że Mu przycięło. Tam na forum jest też lukaszsa, który obsługuje support Nintendo i pisał, żeby pisać zgłaszać takie sytuacje to będzie interweniować 

Opublikowano

Na eshopie pojawiło się demo Dragon Quest Builders 2. Jedynka była w porządku ale za dużo tam było tutoriali. Ciekawe jak tutaj.

Opublikowano

No gra jest 2 razy większa pod każdym względem więc spodziewaj się jeszcze więcej tutoriali omawiających każdą mechanikę i narzędzia. Ja czekam z wysieszonym jęzorem mimo, że martwi mnie framerate.

Opublikowano

W demie jest tutorial + ladujemy na pierwszej wyspie z wylaczona funkcja save. Pogralem troche, ale nawet na malutkim statku (tutorial) framerate zauwazalnie klatkuje. Boje sie co bedzie na wiekszych mapach.

Opublikowano

Polski Youtuber wrzucił opinię z pokazu post E3 w Niemczech 

Wrażenia z Astral Chain, Luigiego, Zeldy, Pokemonów, Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games, Hollow Knight Silksong oraz kilku portów 

Opublikowano

Ale jaka technologia? Wystarczy kupić dobry ekran np. od Samsunga jak Apple, z dużą jasnością, troszkę soft podrasowac żeby rozjaśniał na maxa w słońcu i by się dało. Ale pewnie cena nie oscylowała by w okolicach 1200 PLN wtedy. 

Opublikowano
W dniu 1.07.2019 o 05:27, Dr.Czekolada napisał:

No gra jest 2 razy większa pod każdym względem więc spodziewaj się jeszcze więcej tutoriali omawiających każdą mechanikę i narzędzia. Ja czekam z wysieszonym jęzorem mimo, że martwi mnie framerate.

Zainteresowało mnie demo Dragon Quest Builders 2 i rozważam zakup tej gry.

Nie miałem okazji grać w 1 część i mam pytanie. 

Czy ta gra polega w większości na budowaniu i czy jest to intuicyjne?

Co dodatkowo można robić w tej gierce?

Edytowane przez pietrex

Opublikowano

@pietrex Zobacz sobie demo jedynki jest na eshopie, jest znacznie dłuższe niż 2 i w znacznym stopniu tłumaczy czego się po grze spodziewać.

W skrócie budowanie i crafting.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano
11 godzin temu, pietrex napisał:

Zainteresowało mnie demo Dragon Quest Builders 2 i rozważam zakup tej gry.

Nie miałem okazji grać w 1 część i mam pytanie. 

Czy ta gra polega w większości na budowaniu i czy jest to intuicyjne?

Co dodatkowo można robić w tej gierce?

Ogólnie to seria ta posiada jakiś tam tryb story, tak więc nie jest to sam w sobie tryb free mode. Demo dwójki ma żmudny początek ale później bardziej się rozkręca. No i jak kolega powyżej podał, jest jeszcze demo pierwszej odsłony, więc możesz nieźle obadać zanim dokonasz zakupu.

Opublikowano

Pogralem wczoraj w demo no i czuc ze garsciami czerpia z Minecrafta, ale podanie tego jak opowiesci z zadaniami do wykonania nadaje troche wiecej sensu niz bieganie po otwartym swiecie bez celu. Narazie jednak wstrzymuje sie z zakupem pomimo ze demo wessalo mnie niezle ;)

Opublikowano
W dniu 4.07.2019 o 15:04, NemoKOF napisał:

Ale jaka technologia? Wystarczy kupić dobry ekran np. od Samsunga jak Apple, z dużą jasnością, troszkę soft podrasowac żeby rozjaśniał na maxa w słońcu i by się dało. Ale pewnie cena nie oscylowała by w okolicach 1200 PLN wtedy. 

Akurat na ekranie oszczędzać jest kompletnie durne , konsola powinna być przenośna a lekkie słońce uniemożliwia mi kompletnie granie.

Opublikowano
4 minuty temu, NemoKOF napisał:

No ale tak zrobili :dunno:

Tylko zapomnieli o dobrym ekranie ktory jest czytelny na podworku ... 

Opublikowano

Na wszystkim oszczędzają, ekran, bateria, pamięć i inne. Od grosika do grosika i jeszcze zarobią ze stówkę ojro przy cenie konsoli za 400e.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
4 minuty temu, czacha79 napisał:

Tylko zapomnieli o dobrym ekranie ktory jest czytelny na podworku ... 

O tym piszemy. Że wlaśnie to zrobili :-)

Opublikowano

W słońcu słabo bo mocne refleksy i niska jasność. Są lepsze ekrany. Szkoda bo jak nie patrzeć to jednak również konsola przenośna.

Opublikowano

Klade na balkonie obok siebie iPhone’a i Switcha, ekran w konsoli jest slabszy pod wzgledem jasnosci i odblaskow :) 

Opublikowano

No co ty :shieeet: Ekran w switchu to high end Manty z biedry. Jak ktoś pisze, że to dobry display, to trzeba jak najszybciej robić wycieczkę do Vision Express.

Opublikowano

Polećcie jakieś etui tak by zabrać konsolę na wakacje i nie stłuc w torbie czy plecaku.