Basior 1 040 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 29 minut temu, funditto napisał: Ponoć jak ma się wykupiony online to lepiej nie używać doładowania z Makera, bo nie przedłuży o rok tylko będzie się miało te 12 miesięcy z Makera, a reszta przepadnie No nie wiem. U mnie przedłużyło normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 3 godziny temu, funditto napisał: Ponoć jak ma się wykupiony online to lepiej nie używać doładowania z Makera, bo nie przedłuży o rok tylko będzie się miało te 12 miesięcy z Makera, a reszta przepadnie A czy samo doładowanie z makera ma jakąś datę ważności? Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 4 godziny temu, Basior napisał: No nie wiem. U mnie przedłużyło normalnie. Na nikogoforum gość napisał, że Mu przycięło. Tam na forum jest też lukaszsa, który obsługuje support Nintendo i pisał, żeby pisać zgłaszać takie sytuacje to będzie interweniować Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Na eshopie pojawiło się demo Dragon Quest Builders 2. Jedynka była w porządku ale za dużo tam było tutoriali. Ciekawe jak tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 No gra jest 2 razy większa pod każdym względem więc spodziewaj się jeszcze więcej tutoriali omawiających każdą mechanikę i narzędzia. Ja czekam z wysieszonym jęzorem mimo, że martwi mnie framerate. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 W demie jest tutorial + ladujemy na pierwszej wyspie z wylaczona funkcja save. Pogralem troche, ale nawet na malutkim statku (tutorial) framerate zauwazalnie klatkuje. Boje sie co bedzie na wiekszych mapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Polski Youtuber wrzucił opinię z pokazu post E3 w Niemczech Wrażenia z Astral Chain, Luigiego, Zeldy, Pokemonów, Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games, Hollow Knight Silksong oraz kilku portów Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Ciekawe kiedy technologia konsol przenośnych pozwoli na swobodne korzystanie w dzień. Telefony problemów nie mają natomiast psvita czy switch w dzień to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Z GBC korzysta się wspaniale w pełnym słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Ale jaka technologia? Wystarczy kupić dobry ekran np. od Samsunga jak Apple, z dużą jasnością, troszkę soft podrasowac żeby rozjaśniał na maxa w słońcu i by się dało. Ale pewnie cena nie oscylowała by w okolicach 1200 PLN wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
pietrex 3 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 1.07.2019 o 05:27, Dr.Czekolada napisał: No gra jest 2 razy większa pod każdym względem więc spodziewaj się jeszcze więcej tutoriali omawiających każdą mechanikę i narzędzia. Ja czekam z wysieszonym jęzorem mimo, że martwi mnie framerate. Zainteresowało mnie demo Dragon Quest Builders 2 i rozważam zakup tej gry. Nie miałem okazji grać w 1 część i mam pytanie. Czy ta gra polega w większości na budowaniu i czy jest to intuicyjne? Co dodatkowo można robić w tej gierce? Edytowane 7 Lipca 2019 przez pietrex Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) @pietrex Zobacz sobie demo jedynki jest na eshopie, jest znacznie dłuższe niż 2 i w znacznym stopniu tłumaczy czego się po grze spodziewać. W skrócie budowanie i crafting. Edytowane 7 Lipca 2019 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 11 godzin temu, pietrex napisał: Zainteresowało mnie demo Dragon Quest Builders 2 i rozważam zakup tej gry. Nie miałem okazji grać w 1 część i mam pytanie. Czy ta gra polega w większości na budowaniu i czy jest to intuicyjne? Co dodatkowo można robić w tej gierce? Ogólnie to seria ta posiada jakiś tam tryb story, tak więc nie jest to sam w sobie tryb free mode. Demo dwójki ma żmudny początek ale później bardziej się rozkręca. No i jak kolega powyżej podał, jest jeszcze demo pierwszej odsłony, więc możesz nieźle obadać zanim dokonasz zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Pogralem wczoraj w demo no i czuc ze garsciami czerpia z Minecrafta, ale podanie tego jak opowiesci z zadaniami do wykonania nadaje troche wiecej sensu niz bieganie po otwartym swiecie bez celu. Narazie jednak wstrzymuje sie z zakupem pomimo ze demo wessalo mnie niezle Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 W dniu 4.07.2019 o 15:04, NemoKOF napisał: Ale jaka technologia? Wystarczy kupić dobry ekran np. od Samsunga jak Apple, z dużą jasnością, troszkę soft podrasowac żeby rozjaśniał na maxa w słońcu i by się dało. Ale pewnie cena nie oscylowała by w okolicach 1200 PLN wtedy. Akurat na ekranie oszczędzać jest kompletnie durne , konsola powinna być przenośna a lekkie słońce uniemożliwia mi kompletnie granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 No ale tak zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 4 minuty temu, NemoKOF napisał: No ale tak zrobili Tylko zapomnieli o dobrym ekranie ktory jest czytelny na podworku ... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) Na wszystkim oszczędzają, ekran, bateria, pamięć i inne. Od grosika do grosika i jeszcze zarobią ze stówkę ojro przy cenie konsoli za 400e. Edytowane 8 Lipca 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 4 minuty temu, czacha79 napisał: Tylko zapomnieli o dobrym ekranie ktory jest czytelny na podworku ... O tym piszemy. Że wlaśnie to zrobili :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Że ekran niby nieczytelny? Może macie włączone oszczędzanie energii. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 W słońcu słabo bo mocne refleksy i niska jasność. Są lepsze ekrany. Szkoda bo jak nie patrzeć to jednak również konsola przenośna. Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Klade na balkonie obok siebie iPhone’a i Switcha, ekran w konsoli jest slabszy pod wzgledem jasnosci i odblaskow Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 No co ty Ekran w switchu to high end Manty z biedry. Jak ktoś pisze, że to dobry display, to trzeba jak najszybciej robić wycieczkę do Vision Express. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Polećcie jakieś etui tak by zabrać konsolę na wakacje i nie stłuc w torbie czy plecaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Ja posiadam takową torbę i polecam. Zmieścisz tam cały zestaw (a nawet dorzucisz Pro Controllera i gry). http://konsoleigry.pl/akcesoria-nswitch/12846-torba-na-nintendo-switch-zelda-botw-873124006988.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi