Opublikowano 23 lipca 20195 l Sporo sprzedawców robi teraz promocje żeby się wyprzedzać. Zejdą z marżą do 0% to Janusz kupi. A potem już tylko nowszy model.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Wiem jak wyglądają śrubki w Switchu. Może jest jakiś sposób, żeby jeszcze gdzieś się zahaczyć. Nie wiem jak je zjechał :).
Opublikowano 23 lipca 20195 l No też nie wiem. One są malutkie więc mało miejsca na eksperymenty. Na w swoim zmieniłem na philipsy.
Opublikowano 23 lipca 20195 l 3 godziny temu, NemoKOF napisał: Sporo sprzedawców robi teraz promocje żeby się wyprzedzać. Zejdą z marżą do 0% to Janusz kupi. A potem już tylko nowszy model. Gdzie?
Opublikowano 23 lipca 20195 l To chyba ostatnia opcja, a Nemo od razu za(pipi)ał ostateczną, że trzeba obudowę rozwalić.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Możesz spróbować zalać śrubki klejem i nim zaschnie włożyć tam wkrętak. Czasami pomagało z innymi sprzętami, ale to precyzyjna robota i w razie czego robisz to na własną odpowiedzialność.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Jak przewiercisz to zetrzesz gwint w plastiku. W warunkach domowych zostaje w mojej ocenie tylko zmiana obudowy.
Opublikowano 24 lipca 20195 l https://kotaku.com/report-nintendo-will-fix-broken-joy-cons-for-free-1836646718 apropo zyebanych joy conow, moze cos sie ruszy
Opublikowano 24 lipca 20195 l Fajnie, musze swoje starsze joycony potestowac czy tego nie maja i cyk wysylac
Opublikowano 24 lipca 20195 l To w USA. U nas w PL dalej będzie leciało do Czechów. Ciekawe czy im wszystko naprawią bez gadania.
Opublikowano 25 lipca 20195 l Jest demko Oninaki od Tokyo Factory (Setsuna, Lost Sphere) w e-shopie. Polecam obczaic, aby ostatecznie utwierdzic sie w przekonaniu, ze Factory to po prostu sredni deweloper.
Opublikowano 25 lipca 20195 l Co do tematu udupienia sklepow ze switchem, to nic takiego nie ma miejsca - konsol nie mozna kupic z dystrybucji juz od wielu tygodni, kazda powazna firma jak z dawno sie wyprzedala.
Opublikowano 27 lipca 20195 l W dniu 25.07.2019 o 10:46, Dave Czezky napisał: Co do tematu udupienia sklepow ze switchem, to nic takiego nie ma miejsca - konsol nie mozna kupic z dystrybucji juz od wielu tygodni, kazda powazna firma jak z dawno sie wyprzedala. A masz już jakieś info. kiedy nowy Switch będzie dostępny? Bo czekam z zakupem i doczekać się nie mogę:)
Opublikowano 28 lipca 20195 l Jest fajna cebula, posiadacz gry moze zaprosic do gry inne osoby ktore sciagnely triala do gry w coopie Edytowane 28 lipca 20195 l przez _Forum_
Opublikowano 28 lipca 20195 l Rozumiem frosti, że kupiłeś i szukasz kogoś do gry w coopie kto ma triala?
Opublikowano 28 lipca 20195 l Czemu mylicie mnie z userem ktoremu nikt nawet swieczki nie postawil? W weekend mozemy zagrac jak sie upalimy
Opublikowano 28 lipca 20195 l 2 minuty temu, _Forum_ napisał: Czemu mylicie mnie z userem ktoremu nikt nawet swieczki nie postawil? to pewnie impotencja od alkoholu i narkotyków
Opublikowano 30 lipca 20195 l Pojawiły się wyniki Nintendo za 1 kwartał 2019: - 2,13 mln nowych Switchy i łącznie 36,87 mln - 210,13 mln sprzedanych gier (wzrost o 22,61 mln w tym kwartale) - 2,42 mln egzemplarzy Super Mario Maker w 3 dni czerwca - w tym kwartale oprócz SMM 2 tylko Mario Kart zrobił wynik ponad miliona egzemplarzy top najlepiej sprzedających się tytułów od premiery: Mario Kart 8 Deluxe 17,89 mln Super Mario Odyssey 14,94 mln Smash Bros Ultimate 14,73 mln Zelda BoTW 13,61 mln Pokemon Let’s Go 10,98 Splatoon 2 - 9,02 mln Mario Party 6,99 mln NSMBU Deluxe 4,10 mln 1 2 Switch 3,01 mln Mario Tennis Aces 2,75 mln