Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Sporo sprzedawców robi teraz promocje żeby się wyprzedzać. Zejdą z marżą do 0% to Janusz kupi. A potem już tylko nowszy model. 

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

Wiem jak wyglądają śrubki w Switchu. Może jest jakiś sposób, żeby jeszcze gdzieś się zahaczyć. Nie wiem jak je zjechał :).

Opublikowano

No też nie wiem. One są malutkie więc mało miejsca na eksperymenty. Na w swoim zmieniłem na philipsy. 

Opublikowano

Możesz spróbować zalać śrubki klejem i nim zaschnie włożyć tam wkrętak. Czasami pomagało z innymi sprzętami, ale to precyzyjna robota i w razie czego robisz to na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

Jak przewiercisz to zetrzesz gwint w plastiku. W warunkach domowych zostaje w mojej ocenie tylko zmiana obudowy. 

Opublikowano

To w USA. U nas w PL dalej będzie leciało do Czechów. Ciekawe czy im wszystko naprawią bez gadania. 

Opublikowano

Jest demko Oninaki od Tokyo Factory (Setsuna, Lost Sphere) w e-shopie.

Polecam obczaic, aby ostatecznie utwierdzic sie w przekonaniu, ze Factory to po prostu sredni deweloper.

Opublikowano

Co do tematu udupienia sklepow ze switchem, to nic takiego nie ma miejsca - konsol nie mozna kupic z dystrybucji juz od wielu tygodni, kazda powazna firma jak z dawno sie wyprzedala. 

Opublikowano
W dniu 25.07.2019 o 10:46, Dave Czezky napisał:

Co do tematu udupienia sklepow ze switchem, to nic takiego nie ma miejsca - konsol nie mozna kupic z dystrybucji juz od wielu tygodni, kazda powazna firma jak z dawno sie wyprzedala. 

A masz już jakieś info. kiedy nowy Switch będzie dostępny? Bo czekam z zakupem i doczekać się nie mogę:)

Opublikowano

Nic nie wiadomo.

Opublikowano

Jest fajna cebula, posiadacz gry moze zaprosic do gry inne osoby ktore sciagnely triala do gry w coopie

Edytowane przez _Forum_

Opublikowano
2 minuty temu, _Forum_ napisał:

Czemu mylicie mnie z userem ktoremu nikt nawet swieczki nie postawil?

to pewnie impotencja od alkoholu i narkotyków

Opublikowano

Pojawiły się wyniki Nintendo za 1 kwartał 2019:

- 2,13 mln nowych Switchy i łącznie 36,87 mln

- 210,13 mln sprzedanych gier (wzrost o 22,61 mln w tym kwartale)

- 2,42 mln egzemplarzy Super Mario Maker w 3 dni czerwca

- w tym kwartale oprócz SMM 2 tylko Mario Kart zrobił wynik ponad miliona egzemplarzy

top najlepiej sprzedających się tytułów od premiery:

Mario Kart 8 Deluxe 17,89 mln

Super Mario Odyssey 14,94 mln

Smash Bros Ultimate 14,73 mln

Zelda BoTW 13,61 mln

Pokemon Let’s Go 10,98

Splatoon 2 - 9,02 mln

Mario Party 6,99 mln

NSMBU Deluxe 4,10 mln

1 2 Switch 3,01 mln

Mario Tennis Aces 2,75 mln