Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
46 minut temu, sprite napisał:

W PL nie. Będziesz musiał łyknąć z ich oficjalnego sklepu na aliexpress(pewnie dopiero pod koniec września) albo z amazone.de(jeżeli dodadzą go do oferty)

Jak mają na Ali, to już całkiem inna rozmowa.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

ile realnie ciągnie bateria? w sensie ile realnie można pograć na łądowaniu? czy lite bedzie miec wieksza baterię? 

głownie mnie interesuje mobile gaming stąd pytanie

Opublikowano

Zależy od gry. Zelda zjada baterię ze dwa razy szybciej od gry z grafą z kalkulatora. Powiedzmy, że można pograć minimum 2,5-3h na jednym ładowaniu. 

Lite ma mieć mniejszą baterię, ale przez mniejszy ekran, brak joyconów, wibracji itd. ma wytrzymywać ciut dłużej na jednym ładowaniu

Opublikowano

Dzisiaj dostalem pada podobnego do tego od Gamecuba. Pogralem chwile w RE 4 i pogram jeszcze w RE 0 i 1 na nim na pewno, jest rewelacyjny i dosyc tani do tych gier wiec polecam. A kupilem go z mysla o Smashu :)

Opublikowano
46 minut temu, _Forum_ napisał:

Dzisiaj dostalem pada podobnego do tego od Gamecuba. Pogralem chwile w RE 4 i pogram jeszcze w RE 0 i 1 na nim na pewno, jest rewelacyjny i dosyc tani do tych gier wiec polecam. A kupilem go z mysla o Smashu :)

Polecasz pada podobnego do GC? Aha, dzięx xD.

Opublikowano

Zdradź mi tą tajemnicę frosti? To, że pad od Gacka był wygodny to ja wiem. Ja nawet ten z N64 lubiłem. A z DC też był bardzo fajny.

Opublikowano

Pewnie chodziło mu o to że RE4 był w pierwszej kolejności na GC.

Opublikowano

Jego się pod switcha podpina bezprzewodowo za pomocą jakiegoś dongla usb?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Super wygląda ten padzik, ale by się w indyki grało :banderas: Zamówiłem, zobaczymy czy chiński plastik czegoś warty

Opublikowano

Tylko ten z fioletowymi guziczkami :banderas:

Edytowane przez Gromit

Opublikowano

Ten z fioletowymi chujowy + ma wklęsłe przyciski(XY). Tylko G Classic.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Najfajniejszy jest ten kremowy moim zdaniem. Nie wiedziałem, że różnią się też przyciskami. A classic to czarny?

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Warto wykorzystać kupon stoiska na 11 zł i kod "aliexpressgoodie" który obniży o kolejne 2 dolary naszego pada ;).

No i jeszcze cashback od goodie 12 zł.

Edytowane przez Rezoo7

Opublikowano

Jakie gry ktore wyszly na Gamecuba oprocz RE 0,1 i 4 zostaly przeportowane na Switcha? W RE gra mi sie tak dobrze ze jak cos jeszcze wyszlo oryginalnie na GC to bym pogral

Opublikowano

Sądzicie ze opłaca się kupić nowego Switcha? Nie lite. Obawiam się ze zaraz wyjdzie wersja Pro z mocniejszymi bebechami. 

Edytowane przez madhunt3r

Opublikowano

Pro pewnie w ciągu najbliższego roku wyjdzie, wiec od Ciebie zależy czy chcesz czekać. Imo bierz rewizje we wrześniu i nie czekaj