Opublikowano 8 lipca 20204 l Ja mocnoo czekam na hollow knight silksong i botw2. Mario Galaxy czy 3d world też bym pograł bo nie grałem w oryginały. Edytowane 8 lipca 20204 l przez creatinfreak
Opublikowano 8 lipca 20204 l Liczę też na coś o czym świat nie słyszał, tak jak wcześniej niektóre gry Nintendo zapowiedziało trzy miechy przez premierą. Na coś w moim guście :).
Opublikowano 8 lipca 20204 l Ja też, bo jeśli do końca roku mam zagrać tylko w Paper Mario, Sports Story, plotkowaną kolekcję 3D Mario i drugie DLC do Pokemon Sword to za dużo się nie nagram.. Tak jak voi tekku czekam też na dodanie GBA do NSO. Dadzą mi Minish Cap, Mario & Luigi: SS, Advance Wars, Metroid: Zero Mission albo najlepiej Pokemon FR/LG to może przestanę narzekać. Edytowane 8 lipca 20204 l przez funditto
Opublikowano 8 lipca 20204 l 8 godzin temu, voi tekku napisał: na Wii U chyba był emulator, ale już na 3DSie olai sprawe nie wiedzieć czemu, Z punktu widzenia N 3ds nie był robiony z myślą o odpalaniu gier z GBA. W grę mogła wejść tylko symulacja, dlatego też gierki w które mogli zagrać posiadacze ambasadorskich egzemplarzy co prawda pograli w Minish Cap ale bez wielu funkcji jak sleep mode czy dostęp do menu.
Opublikowano 8 lipca 20204 l Też bym chętnie te ponoć dwa najlepsze Metroidy 2D na Advance ograł i z chęcią sprawdził dwie części kultowego Advance Wars :).
Opublikowano 8 lipca 20204 l Dawać mi trylogię Metroid i nowe Hollow Knight i będę zadowolony. Idealne gierki na Switch do podróży. No i fajnie by było coś o BOTW2, ale to raczej nierealne, a tak to reszta gier to koło uja mi lata.
Opublikowano 8 lipca 20204 l 3 lata od premiery mając wszystkie assety i brak ograniczenia w postaci portu na Wii u? No ja myślę, że teraz byłby idealny czas na botw2.
Opublikowano 8 lipca 20204 l Ja nie jestem wybredny i chciałym po prostu dostac jakiegos dobrego Metroida. Niewazne czy to będzie trylogia czy porty wersji z GBA czy coś nowego. Byle bylo dobre a przynajmniej lepsze niz remake na 3DS'a.
Opublikowano 8 lipca 20204 l Nie napalałbym się na zeldę i metroida. Te serie pewnie zostawią sobie na przyszły rok, kiedy obie będą obchodzić 35-lecie. Teraz pewnie skupią się na Mario (kolekcja remasterów 3D) i grach, które rzekomo mają jeszcze wyjść w tym roku (m.in. Bravely Default II i No More Heroes 3). Plus jakieś dodatki do istniejących gier oraz multiplatformy i indyki. Jedynie mogliby jeszcze podać info co się dzieje z Bayonettą 3 - najlepiej jakiś gameplay trailer z datą premiery Mi tam osobiście wystarczy sam Marian, więc ja na pewno się nie zawiodę
Opublikowano 8 lipca 20204 l 6 godzin temu, creatinfreak napisał: Ja mocnoo czekam na hollow knight silking song Podtytuł nowego HK to Silksong
Opublikowano 8 lipca 20204 l Szczegół, no poprostu czekam na drugą część Ale poprawione Edytowane 8 lipca 20204 l przez creatinfreak
Opublikowano 8 lipca 20204 l Ja liczę na odświeżenie formuły Metroida. Z Zeldą wyszło im genialnie a w mojej ocenie Metroid ma jeszcze większy potencjał.
Opublikowano 8 lipca 20204 l Niby jest nadzieja, skoro kilka gier Ninny w tej generacji było rewolucyjnych dla serii, jak choćby właśnie Zelda, czy Mario. Z drugiej strony widać, że na początku Ninny chyba nie do końca brało na poważnie MP4, skoro zlecili go "byle komu". No i nie wiadomo co z tym Retro się dzieje. W każdym razie Ninny wie, że MP4 musi być dobre, w końcu przepraszali. Edytowane 8 lipca 20204 l przez zdrowywariat
Opublikowano 8 lipca 20204 l 19 minut temu, Ukukuki napisał: Mario to w czym było rewolucyjne? Moim zdaniem było, NY z całą otoczką, w ogóle inne graficznie światy, rzucanie czapką itd., widać że developerzy mieli wolną rękę. Te Mario różni się bardzo od innych części. Może nie aż tak, jak Zelda ale jednak. Ogólnie mam wrażenie, że w tej generacji devi dostali tyle czasu ile potrzebowali, Mario, Zelda, czy przecież ogromny Smash. I chciałbym, żeby to samo spotkało MP4.
Opublikowano 8 lipca 20204 l Mario i Zelda miały więcej czasu bo gdyby Wii U odniosło sukces to by się ukazały na tej platformie a nie były przeciągnięte na Switcha.
Opublikowano 8 lipca 20204 l 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Mario to w czym było rewolucyjne? Rzucanie czapką i przejmowanie wrogów było innowacyjne. Cała masa nowych mechanik w grze została udostępniona dla gracza.
Opublikowano 9 lipca 20204 l Troszkę plotek zebrane. NMH 1+2 - byłoby miło. Jakoś lubię takie dziwne japońskie gierki, a w te nie grałem.
Opublikowano 15 lipca 20204 l Kurde, jak Smasha zdropowałem i amiibo mam z 4-5 to chyba te wezmę. Świetne są.
Opublikowano 15 lipca 20204 l Donkey Kong Country już dziś!!! Na małym ekranie powinno być znośnie. @sprite czas ukończyć tego króla platformerów 16 bitowej ery, który Cię ominął ;). Edytowane 15 lipca 20204 l przez zdrowywariat
Opublikowano 15 lipca 20204 l Nadchodzące exy Xboxa zapowiedziane w ostatnich miesiącach: Hellblade 2, the Ascent, the Medium, Project Mara... Nadchodzące exy PlayStation zapowiedziane w ostatnich miesiącach: Deathloop, Sackboy Big Adventure, Horizon 2, Spider-Man Miles Morales, Ratchet and Clank Rift Apart... Nadchodzące exy Nintendo zapowiedziane w ostatnich miesiącach: Paper Mario, LEGO MARIO, LEGO MARIO, LEGO MARIO, LEGO MARIO (...)LEGO MARIO, LEGO MARIO, LEGO MARIO (...) LEGO MARIO, LEGO MARIO, LEGO MARIO NES Edytowane 15 lipca 20204 l przez SwitchMan