Opublikowano czwartek o 17:551 dzień 8 minut temu, Rozi napisał(a):XDDDDDDI w 2026 roku wyjdzie na Switcha 2.Powinni to nazwać repack, kwik. No ale na serial jest przynajmniej ten dodatek do F076, chociaż liczyłem na F03 na UE5 w stylu Obliviona.
Opublikowano czwartek o 18:051 dzień Sorki todzik ale to nie Skyrim, tego nie da się sprzedać 10 razy.
Opublikowano czwartek o 18:101 dzień Slop dla konsolarzy i łatwy hajs dla Todda. Na PC te reedycje są kompletnie niepotrzebne bo nic nie wnoszą a tylko psują mody. Tzn widzę, że dodali jakiegoś gówno moda z pieskami i skiny, jak ktoś chce za to płacić to spoko. Tak samo było ze skyrimem, jedynie ta wersja special edition co przenieśli silnik na 64 bit coś dała i gra była stabilniejsza. Edytowane czwartek o 18:111 dzień przez Chewie
Opublikowano czwartek o 18:261 dzień Ja cały czas słuchający jak te korpo cwele mówią o moim new vegas żeby zapowiedzieć golarka edition z lalką robota a nie remastero rimejk
Opublikowano czwartek o 19:251 dzień Dziwne zagranie, zamiast remastera trójki lub New Vegas dali jeszcze bardziej dopicowaną czwórkę? Coś jak remaster remastera The Last of Us? No i co z aczikami? Jest oddzielny zestaw trofików czy przechodzą z poprzedniego wydania gry?
Opublikowano czwartek o 19:341 dzień Dziwne zagranie, zamiast remastera trójki lub New Vegas dali jeszcze bardziej dopicowaną czwórkę? Coś jak remaster remastera The Last of Us? No i co z aczikami? Jest oddzielny zestaw trofików czy przechodzą z poprzedniego wydania gry?To jest dokładnie ta sama gra, więc nie będzie nowego zestawu. Dostajesz tutaj tylko dodatkowy szajs z tego Creation Club i tyle. Taka sama sytuacja jak ze Skyrim Anniversary.
Opublikowano czwartek o 19:441 dzień A to bez sensu bo mam wszystko z Creationa i wszystkie DLC na mojej wersji z PS5. Zatem yebać to anniversary, durnych szukają. Nadal będę ciorał w stare F4 i F76 tak jak do tej pory. Do czasu aż nie wyjdą remastery starych części lub piątka.Na socialach już niezłe zesrańsko ludzi o brak FNV albo F3
Opublikowano czwartek o 19:481 dzień Nie dziwię się, tym bardziej że ploty o F3 Remaster latały już od jakiegoś czasu po necie. Jeśli rzeczywiście to tylko ploty to trochę słabo. Przecież Remaster FNV na premierę 2 sezonu serialu podbił by sprzedaż masakrycznie. No, ale lepiej wcisnąć ludziom badziewie ze sklepiku w cenie pełnej gry
Opublikowano czwartek o 22:311 dzień Do dziś pamiętam zawód grając w tą grę, raczej nie chce sobie tego uczucia remasterować. Swoją drogą, 10 lat? To chyba jakaś pomyłka, przecież to było na poprzedniej generacji, czyli jakieś 5 lat temu maks...
Opublikowano czwartek o 22:421 dzień 7 minut temu, Observer napisał(a):Do dziś pamiętam zawód grając w tą grę, raczej nie chce sobie tego uczucia remasterować.Swoją drogą, 10 lat? To chyba jakaś pomyłka, przecież to było na poprzedniej generacji, czyli jakieś 5 lat temu maks...No kurła przecież to dopiero wyszło. Pamiętam jak poszedłem do empiku sobie kupić eleganckie pudełeczko w wersji na PC. Chyba ostatnia gra, którą kupiłem day one. Zapłaciłem 180 zł.
Opublikowano wczoraj o 01:32 1 dzień Wydaje mi się że nie mieli co wrzucić na Aniversary to zapodali taką "zapchajdziurę". Bo natywny update do F76 wyjdzie dopiero w przyszłym roku, Fallouta5 na horyzoncie nie widać więc co? Trzeba się było pochwalić sezonami do Fallout Sheltera, dlc do F76 i tym nieszczęsnym Aniversary F4 - bo nie było co innego pokazać.
Opublikowano wczoraj o 08:40 1 dzień Dziwna sprawa, trójka, czy New Vegas przeniesione nawet na gównoengine 5 zrobiłyby sporo mamony, podobnie jak ją zrobił Oblivion. A takie reedycje to kupi 6ściu kolekcjonerów i jaki to ma sens. No niby ta wersja na S2, ale to też dla ograniczonej grupy ludzi, słabo.Fallout 3 Remaster pewnie będzie, ale dopiero gdzieś w połowie 2026.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Była jakaś grupa co robiła remaster 3 na silniku 4 ale pewnie nigdy tego nie skończą. Wypuścili tylko Point Lookout jako mod do 4