Opublikowano 23 października23 paź 8 minut temu, Rozi napisał(a):XDDDDDDI w 2026 roku wyjdzie na Switcha 2.Powinni to nazwać repack, kwik. No ale na serial jest przynajmniej ten dodatek do F076, chociaż liczyłem na F03 na UE5 w stylu Obliviona.
Opublikowano 23 października23 paź Slop dla konsolarzy i łatwy hajs dla Todda. Na PC te reedycje są kompletnie niepotrzebne bo nic nie wnoszą a tylko psują mody. Tzn widzę, że dodali jakiegoś gówno moda z pieskami i skiny, jak ktoś chce za to płacić to spoko. Tak samo było ze skyrimem, jedynie ta wersja special edition co przenieśli silnik na 64 bit coś dała i gra była stabilniejsza. Edytowane 23 października23 paź przez Chewie
Opublikowano 23 października23 paź Ja cały czas słuchający jak te korpo cwele mówią o moim new vegas żeby zapowiedzieć golarka edition z lalką robota a nie remastero rimejk
Opublikowano 23 października23 paź Dziwne zagranie, zamiast remastera trójki lub New Vegas dali jeszcze bardziej dopicowaną czwórkę? Coś jak remaster remastera The Last of Us? No i co z aczikami? Jest oddzielny zestaw trofików czy przechodzą z poprzedniego wydania gry?
Opublikowano 23 października23 paź Dziwne zagranie, zamiast remastera trójki lub New Vegas dali jeszcze bardziej dopicowaną czwórkę? Coś jak remaster remastera The Last of Us? No i co z aczikami? Jest oddzielny zestaw trofików czy przechodzą z poprzedniego wydania gry?To jest dokładnie ta sama gra, więc nie będzie nowego zestawu. Dostajesz tutaj tylko dodatkowy szajs z tego Creation Club i tyle. Taka sama sytuacja jak ze Skyrim Anniversary.
Opublikowano 23 października23 paź A to bez sensu bo mam wszystko z Creationa i wszystkie DLC na mojej wersji z PS5. Zatem yebać to anniversary, durnych szukają. Nadal będę ciorał w stare F4 i F76 tak jak do tej pory. Do czasu aż nie wyjdą remastery starych części lub piątka.Na socialach już niezłe zesrańsko ludzi o brak FNV albo F3
Opublikowano 23 października23 paź Nie dziwię się, tym bardziej że ploty o F3 Remaster latały już od jakiegoś czasu po necie. Jeśli rzeczywiście to tylko ploty to trochę słabo. Przecież Remaster FNV na premierę 2 sezonu serialu podbił by sprzedaż masakrycznie. No, ale lepiej wcisnąć ludziom badziewie ze sklepiku w cenie pełnej gry
Opublikowano 23 października23 paź Do dziś pamiętam zawód grając w tą grę, raczej nie chce sobie tego uczucia remasterować. Swoją drogą, 10 lat? To chyba jakaś pomyłka, przecież to było na poprzedniej generacji, czyli jakieś 5 lat temu maks...
Opublikowano 23 października23 paź 7 minut temu, Observer napisał(a):Do dziś pamiętam zawód grając w tą grę, raczej nie chce sobie tego uczucia remasterować.Swoją drogą, 10 lat? To chyba jakaś pomyłka, przecież to było na poprzedniej generacji, czyli jakieś 5 lat temu maks...No kurła przecież to dopiero wyszło. Pamiętam jak poszedłem do empiku sobie kupić eleganckie pudełeczko w wersji na PC. Chyba ostatnia gra, którą kupiłem day one. Zapłaciłem 180 zł.
Opublikowano 24 października24 paź Wydaje mi się że nie mieli co wrzucić na Aniversary to zapodali taką "zapchajdziurę". Bo natywny update do F76 wyjdzie dopiero w przyszłym roku, Fallouta5 na horyzoncie nie widać więc co? Trzeba się było pochwalić sezonami do Fallout Sheltera, dlc do F76 i tym nieszczęsnym Aniversary F4 - bo nie było co innego pokazać.
Opublikowano 24 października24 paź Dziwna sprawa, trójka, czy New Vegas przeniesione nawet na gównoengine 5 zrobiłyby sporo mamony, podobnie jak ją zrobił Oblivion. A takie reedycje to kupi 6ściu kolekcjonerów i jaki to ma sens. No niby ta wersja na S2, ale to też dla ograniczonej grupy ludzi, słabo.Fallout 3 Remaster pewnie będzie, ale dopiero gdzieś w połowie 2026.
Opublikowano 24 października24 paź Była jakaś grupa co robiła remaster 3 na silniku 4 ale pewnie nigdy tego nie skończą. Wypuścili tylko Point Lookout jako mod do 4
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Zacząłem grać i wsiąknąłem Chociaż drewienko totalneWłaśnie z ekipą dotarliśmy do miejscówki, gdzie zakładamy osadę. Chciałem się zająć rozbudową, ale trochę to nieintuicyjne i nie bardzo wiem, od czego zacząć. Dajcie jakieś tipy dla początkującego, plsJest stół warsztatowy, ale nie widzę możliwości zbudowania łóżka na przykład. No i chciałbym też porozkładać trochę śmieci, bo już jestem przeciążony nawet w tym fajnym pancerzuWidziałem opcję przetworzenia, ale broni na stole rusznikarskim i pozyskałem trochę komponentów.Muszę jakąś umiejętność pozyskać, aby rozkładać śmieci czy budować struktury w osadzie?Edit:No dobra, chyba ogarnąłem, jak to działa. Przeszedłem się po cały osiedlu, pozyskałem mnóstwo surowców. Pobudowałem łóżka, wszyscy mają gdzie spać. Pozyskałem czystą wodę i poustawiałem różne struktury obronne. Pozostaje zapewnić im jedzenie, mam na razie 2 plantacje melonów, które wcześniej znalazłem podczas eksploracji. Więc teraz ruszam dalej w świat Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Paolo1986
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Bundle z Creations kosztuje na PS5 89 złotych, Anniversary Edition upgrade (Creations + dodatki) 179 złotych, a wszystko razem 259 XDDDDDDDD Po chuju rocznicowe wersje. Nawet nie wiadomo co w tych 150 modach jest.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Śmieci, zasadniczo, no i mam wrażenie że do 150 to oni liczą malowania i skórkihttps://bethesda.net/en/article/3IN7gxAs893fv09b7ZJ3I0/fallout-4-anniversary-edition-now-availableKeep an eye on the Creations menu for new content drops.What are the Creation Club items included in the Anniversary Edition?The Anniversary Edition comes with over 150 pieces of Creation Club content, including some previously unreleased items.The following 9 Creation Club items are making their debut with the Fallout 4 Anniversary Edition and Creations bundle.Institute Plasma Weapons (new)In ramshackle apartments, lonely diners, and beggar's bowls, the operatives of the Institute conduct their trade. Included in their dealings are several high-grade plasma weapons, experimental guns to be tested in the field. Altogether, Institute Plasma Weapons features three unique weapon types and special legendary versions!Ion Gun (new)Developed by Poseidon Energy and passed on to unlisted clientele, the Ion Gun harvests concentrated plasma and channels it into a beam of pure incineration. Barbecue your foes to a laser-fried crisp with this experimental hand cannon.Bunker Home Pack (new)Whether it's a modest private bunker, the contemporary stylings of the Juniper Cove Resort, the classical architecture in the Wilmingdon Estates, or the technological marvels of the Vault-Tec Showcase, there's a home for every Wastelander in this one-of-a-kind pack.Cyber Dog (new)Half dog, half machine, part bark and all byte, the Cyberdog is the ultimate in good boy technology. Ever versatile, this loyal companion can be programmed to respond to over a hundred different names.Sea Scavengers (new)Across the trenches of the Glowing Sea, shadows tread silently through the Wasteland. Follow their tracks through waves of irradiated desert, and learn the story of those caught in their clutches. Comes with a fully customizable outfit with multiple variants, and a brand new 12.7mm Sub-Machine Gun!Brahmin Armor (new)Adopt your own beefy two-headed sentinel to help guard your settlement and boost its defenses! Choose from over a hundred unique names to give your bovine bruiser a personalized touch.Railroad’s Clandestine Couture (new)Not every friend is someone you know. Play the role of a secret agent and help deliver a package to the Railroad, or side with the Institute and eliminate the agents working against. Just remember, when trying to distinguish friend from foe, pay attention to the signs. Includes five new Railroad themed outfits.Repurposed Power Armor Helmets (new)Discarded by the wastes, these erstwhile Power Armor helmets have found a new home in the piecemeal workshops of Tribal mechanics. Altered to function as standard helmets, these helmets provide heavy duty protection without the need for bulky Power Armor frames.Power Armor Paint Job – Pitt RaiderPower Armor Paint Job – Air ForcePower Armor Paint Job – Scorched SierraPower Armor Paint Job – InfernoAll other Creation Club items included:• Anti-Materiel Rifle• Arcade Workshop Pack• Armor Paint Job (Color variants: Army, Atom Cats, Bats, Brotherhood of Steel, Children of Atom, Desert Camo, Enclave, Gunners, Hot Rod Pink, Hot Rod Shark, Institute, Jack O'Lantern, Minutemen, Nuka Cherry, Pickman, Railroad, Red Flames, Reillys Rangers, Shi, Swamp Camo, Tunnel Snakes, Vault-Tec, and Aquatic Camo)• Black Labrador Retriever• Border Collie• Boxer• Capital Wasteland Mercenaries• Captain Cosmos• Charlestown Condo• Chinese Stealth Armor• Chocolate Labrador Retriever• Coffee and Donuts Workshop Pack• CR-74L Combat Rifle• Dalmatian• Enclave Remnants• Golden Retriever• Graphic T-Shirt Pack• Great Dane• Gunners vs. Minutemen• Halloween Workshop Pack• Handmade Shotgun• Heavy Incinerator• Hellfire Power Armor• Holiday Workshop Pack• Home Décor Workshop Pack• Horse Power Armor• Husky• Makeshift Weapon Pack• Manwell Rifle Set• Modern Furniture Workshop Pack• Modular Military Backpack• Neon Flats• Noir Penthouse• Nuka-Cola Collector Workshop• Pint-Sized Slasher• Pip-Boy Paint Job (Color variants: Abraxo, Aquatic Camo, ArcJet, Black, Blue, Children of Atom, Chrome, Cruiser, Desert Camo, Green, Grey Tortoise, Grognak, Manta Man, Mistress of Mystery, Nuka-Cola, Nuka-Cola Quantum, Orange, Overseer's Edition, Patriotic, Pink, Purple, Red, Red Rocket, Reilly's Rangers, Silver Shroud, Swamp Camo, Tan, The Inspector, The Institute, Vim, Vim Refresh!, White, Yellow, Adventure, Art Deco, Corvega, Five-Star Red, Haida, Hawaii, Neon Sunrise, Phenol Resin, Pop, and Tribal)• Pitbull• Power Armor Paint Job (Color variants: Aquatic Camo, Blue, Chrome, Desert Camo, Green, Onyx, Orange, Patriotic, Pink, Purple, Red, Swamp Camo, Tan, White, Yellow)• Prototype Gauss Rifle• Rottweiler• Sentinel Control System Companion• Settlement Ambush Kit• Shiba Inu• Shroud Manor• Solar Cannon• Tesla Cannon• TransDOGrifier• Tunnel Snakes Rule!• Vault Suit Customization• Virtual Workshop: Atomic Crater• Virtual Workshop: Desert Island• Virtual Workshop: GNR Plaza• Virtual Workshop: Grid World• Weapon Paint Job (color variants: Aquatic Camo, Army, Atom Cats, Bats, Brotherhood of Steel, Children of Atom, Desert Camo, Enclave, Gunners, Hot Rod Pink, Hot Rod Shark, Jack O'Lantern, Minutemen, Pickman, Railroad, Red Flames, Reillys Rangers, Shi, Swamp Camo, The Institute, Tunnel Snakes, and Vault-Tec)• X-02 Power Armor• Yellow Labrador Retriever• Zetan Arsenal Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez ProstyHeker
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No takie gówno skiny co tylko zapychają miejsce. Mają gotowy Fallout London czy Point Lookout zrobione przez społeczność to nie, lepiej nic nie zrobić i zawołać za to 200 zł. Jeszcze łaska, że naprawili (rzekomo) to co zjebali next gen patchem i gra była zepsuta przez ponad rok. Chyba najbardziej nieogarnięta firma AAA obecnie i pośmiewisko. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Chewie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 12 godzin temu, Paolo1986 napisał(a):Dajcie jakieś tipy dla początkującego, plsJest stół warsztatowy, ale nie widzę możliwości zbudowania łóżka na przykład. No i chciałbym też porozkładać trochę śmieci, bo już jestem przeciążony nawet w tym fajnym pancerzuAha dotarłeś do Sanctuary. Od tego momentu zaczyna się cała przygoda. Nie wszystko da się budować od razu. Sporo planów, przepisów odblokujesz w grze lub kupisz. Łóżka na początku nie ma ale są meterace i śpiwory, na początek wystarczą. Skrzynkę na loot da się jednak wybudować od razu i nie ma ona limitu więc można pchać w opór. Aha, złom najlepiej składować w tym czerwonym warsztacie do budowy bazy. Odkryte bazy można łaczyć ze sobą za pomocą enpeców, będą kursować między osadami tam i spowrotem a to sprawi że złom pozostawiony w jednej z osad - będzie dostępny w innej, jeśli jest tylko połączona z poprzednią w której ten złom został zdeponowany. Daj znać jeśli chcesz poznać "magiczne" sztuczki z duplikowaniem przedmiotów, np rzadkiego typu złomu. To się bardzo przydaje w levelowaniu postaci - i to bez wychodzenia z bazy! No i miłej owocnej eksploracji życzę. Pro Tip - Im wyższy poziom trudności gry tym częściej się pojawiają legendarni przeciwnicy a tym samym lepszy loot, bronie i zbrojki.