Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 8 minut temu, Rozi napisał(a):XDDDDDDI w 2026 roku wyjdzie na Switcha 2.Powinni to nazwać repack, kwik. No ale na serial jest przynajmniej ten dodatek do F076, chociaż liczyłem na F03 na UE5 w stylu Obliviona.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Slop dla konsolarzy i łatwy hajs dla Todda. Na PC te reedycje są kompletnie niepotrzebne bo nic nie wnoszą a tylko psują mody. Tzn widzę, że dodali jakiegoś gówno moda z pieskami i skiny, jak ktoś chce za to płacić to spoko. Tak samo było ze skyrimem, jedynie ta wersja special edition co przenieśli silnik na 64 bit coś dała i gra była stabilniejsza. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Chewie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja cały czas słuchający jak te korpo cwele mówią o moim new vegas żeby zapowiedzieć golarka edition z lalką robota a nie remastero rimejk
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dziwne zagranie, zamiast remastera trójki lub New Vegas dali jeszcze bardziej dopicowaną czwórkę? Coś jak remaster remastera The Last of Us? No i co z aczikami? Jest oddzielny zestaw trofików czy przechodzą z poprzedniego wydania gry?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dziwne zagranie, zamiast remastera trójki lub New Vegas dali jeszcze bardziej dopicowaną czwórkę? Coś jak remaster remastera The Last of Us? No i co z aczikami? Jest oddzielny zestaw trofików czy przechodzą z poprzedniego wydania gry?To jest dokładnie ta sama gra, więc nie będzie nowego zestawu. Dostajesz tutaj tylko dodatkowy szajs z tego Creation Club i tyle. Taka sama sytuacja jak ze Skyrim Anniversary.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A to bez sensu bo mam wszystko z Creationa i wszystkie DLC na mojej wersji z PS5. Zatem yebać to anniversary, durnych szukają. Nadal będę ciorał w stare F4 i F76 tak jak do tej pory. Do czasu aż nie wyjdą remastery starych części lub piątka.Na socialach już niezłe zesrańsko ludzi o brak FNV albo F3
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie dziwię się, tym bardziej że ploty o F3 Remaster latały już od jakiegoś czasu po necie. Jeśli rzeczywiście to tylko ploty to trochę słabo. Przecież Remaster FNV na premierę 2 sezonu serialu podbił by sprzedaż masakrycznie. No, ale lepiej wcisnąć ludziom badziewie ze sklepiku w cenie pełnej gry
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Do dziś pamiętam zawód grając w tą grę, raczej nie chce sobie tego uczucia remasterować. Swoją drogą, 10 lat? To chyba jakaś pomyłka, przecież to było na poprzedniej generacji, czyli jakieś 5 lat temu maks...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 minut temu, Observer napisał(a):Do dziś pamiętam zawód grając w tą grę, raczej nie chce sobie tego uczucia remasterować.Swoją drogą, 10 lat? To chyba jakaś pomyłka, przecież to było na poprzedniej generacji, czyli jakieś 5 lat temu maks...No kurła przecież to dopiero wyszło. Pamiętam jak poszedłem do empiku sobie kupić eleganckie pudełeczko w wersji na PC. Chyba ostatnia gra, którą kupiłem day one. Zapłaciłem 180 zł.