Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 425,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też nazwiecie swoją postać kacperking i dacie jej 0 do inteligencji?

• W razie czego, mozna zadzwonic na infolinie Orange i poprosic o odpowiedni pakiet, tutaj numer telefonu do dzialu: "informacje i zakup usług" 801 234 567   Wystarczy spytac o abonament gold na forum

Opublikowano
8 minut temu, Rozi napisał(a):

XDDDDDD

I w 2026 roku wyjdzie na Switcha 2.

Powinni to nazwać repack, kwik. No ale na serial jest przynajmniej ten dodatek do F076, chociaż liczyłem na F03 na UE5 w stylu Obliviona.

Opublikowano

Sorki todzik ale to nie Skyrim, tego nie da się sprzedać 10 razy.

Opublikowano

Slop dla konsolarzy i łatwy hajs dla Todda. Na PC te reedycje są kompletnie niepotrzebne bo nic nie wnoszą a tylko psują mody. Tzn widzę, że dodali jakiegoś gówno moda z pieskami i skiny, jak ktoś chce za to płacić to spoko. Tak samo było ze skyrimem, jedynie ta wersja special edition co przenieśli silnik na 64 bit coś dała i gra była stabilniejsza.

Edytowane przez Chewie

Opublikowano

images?q=tbn:ANd9GcQ6AASChZDDJIP33P2h_U85ez8v07qiQ2Gqmw&s

Ja cały czas słuchający jak te korpo cwele mówią o moim new vegas żeby zapowiedzieć golarka edition z lalką robota a nie remastero rimejk

Opublikowano

Lubisz lalki, powinieneś być zadowolony.

Opublikowano

Dziwne zagranie, zamiast remastera trójki lub New Vegas dali jeszcze bardziej dopicowaną czwórkę? Coś jak remaster remastera The Last of Us? No i co z aczikami? Jest oddzielny zestaw trofików czy przechodzą z poprzedniego wydania gry?

Opublikowano
Dziwne zagranie, zamiast remastera trójki lub New Vegas dali jeszcze bardziej dopicowaną czwórkę? Coś jak remaster remastera The Last of Us? No i co z aczikami? Jest oddzielny zestaw trofików czy przechodzą z poprzedniego wydania gry?
To jest dokładnie ta sama gra, więc nie będzie nowego zestawu. Dostajesz tutaj tylko dodatkowy szajs z tego Creation Club i tyle. Taka sama sytuacja jak ze Skyrim Anniversary.
Opublikowano

A to bez sensu bo mam wszystko z Creationa i wszystkie DLC na mojej wersji z PS5. Zatem yebać to anniversary, durnych szukają. Nadal będę ciorał w stare F4 i F76 tak jak do tej pory. Do czasu aż nie wyjdą remastery starych części lub piątka.

Na socialach już niezłe zesrańsko ludzi o brak FNV albo F3 D

Opublikowano

Nie dziwię się, tym bardziej że ploty o F3 Remaster latały już od jakiegoś czasu po necie. Jeśli rzeczywiście to tylko ploty to trochę słabo. Przecież Remaster FNV na premierę 2 sezonu serialu podbił by sprzedaż masakrycznie. No, ale lepiej wcisnąć ludziom badziewie ze sklepiku w cenie pełnej gry :dynia:

Opublikowano

Do dziś pamiętam zawód grając w tą grę, raczej nie chce sobie tego uczucia remasterować.

Swoją drogą, 10 lat? To chyba jakaś pomyłka, przecież to było na poprzedniej generacji, czyli jakieś 5 lat temu maks...

savingprivateryan-ww2.gif

Opublikowano
7 minut temu, Observer napisał(a):

Do dziś pamiętam zawód grając w tą grę, raczej nie chce sobie tego uczucia remasterować.

Swoją drogą, 10 lat? To chyba jakaś pomyłka, przecież to było na poprzedniej generacji, czyli jakieś 5 lat temu maks...

savingprivateryan-ww2.gif

No kurła przecież to dopiero wyszło. Pamiętam jak poszedłem do empiku sobie kupić eleganckie pudełeczko w wersji na PC. Chyba ostatnia gra, którą kupiłem day one. Zapłaciłem 180 zł.