Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

weź się jeszcze przyczep, że ragdoll nierealistyczny xd

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 440,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

Wow, co za przemyślana gra z fajnymi sztuczkami level designerskimi. Już nic nie oglądam, ale jestem pod wrażeniem wielkości obszarów - tego zawsze chciałem. Mniej korytarzyków.

Opublikowano

Ta muzyka w trakcie bossa, ten boss, TA GRA :obama:   :fsg::banderas::ohboy::xboss: CAN'T WAIT 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Wiadomo coś w jakich edycjach gra ma być dostępna u nas ? Widziałem kiedyś jakieś z figurkami, ale coś w stylu gra + steelbook też będzie ?

Opublikowano

W empiku wszystkie edycje dostępne póki co, specjalna i kolekcjonerka chyba najtaniej  :sorcerer:

Opublikowano

Dzięki, właśnie o taką edycję jak ta Apocalypse mi chodziło. Super jeszcze jakby sprzedawali ją w MM, bo akurat mam kod rabatowy do wykorzystania do końca kwietnia :cebula:

Opublikowano

jak z preorderami w empiku? ostatni raz robilem z 7 lat temu i nei było problemów, a jak jest teraz? ładnie na premierę można odebrać?

Opublikowano

Ja pisałem o prestige edition

dark_souls_prestige.jpg

ta jest wyprzedana a ta którą wkleileś faktycznie można dostać ale tam jest jedna figurka a w tej byly dwie :sorcerer:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jak z preorderami w empiku? ostatni raz robilem z 7 lat temu i nei było problemów, a jak jest teraz? ładnie na premierę można odebrać?

Raz miałem dzień po premierze w ciągu ostatnich 6 lat, reszta na premiere po południu do odebrania w salonie czekała

Opublikowano

Widzialem Firelink Shrine zmiksowany z Nexusem i hype over 9000!! Alez sie jaram, co za klimat. To beda najlepsze Darki!

Opublikowano

PE powinno uczyć się od Edge'a jak robi się okładki.....swoją drogą tak się podjarałem nowym Darkiem że aż kusi mnie zakup XOne/PS4.....ach te dylematy.....

Opublikowano

Na ps4 jest bloodborne i dark souls 3. Nie wiem jakie moga byc jeszcze wieksze argumenty za kupieniem konsoli nowej generacji

Opublikowano

60 FPS na PC ;)

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Bierzecie preordera czy czekacie na recki?

Opublikowano

Preordera nie zamawiam ale kupuję na premierę na pewno. Recki mnie kompletnie nie obchodzą w przypadku tej serii

Opublikowano

Preorder złożony. W sumie to dopiero moje drugie soulsy (aktualnie ogrywam DS1 - został mi ostatni boss), ale mam ochotę na jak najwięcej. ;)

Opublikowano

ja się czaje na jakiś najtańszy preorder, tylko ciągle się waham między steelbookiem a zwykła wersją 

Opublikowano

Ja nie odsprzedaję swoich gierek to zamówiłem SB.

Opublikowano

Dla mnie obecnie cena zabija preordera. Na razie QB, a potem się zobaczy jak z DSIII.