Skocz do zawartości

Horizon: Zero Dawn

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 538,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ech, unikam pisania o tym tytule tutaj, bo nie można normalnie o nim rozmawiać (co jest absurdalne do kwadratu). Niestety tak jest od samej zapowiedzi, jak nie "obrona Częstochowy", to trolling, jak n

• MaiorZero
    MaiorZero

CDP Red klasa  

• Pierwszy ex w tym roku, ktorego chyba nawet nie dam rady skonczyc i nie chodzi tu wcale o slaby poczatek gry, kiepskie dialogi, polski dubbing (z angielskim wcale nie jest lepiej - choc roznica dzwiek

Opublikowano

Kurde, morda tej figurki wydaje mi się taka plastikowa i bez wyrazu na tych fotkach jak dawniej action many kolegi. Ale cała reszta wygląda niesamowicie.

Opublikowano

Sony banami zarzuci za granie przed premiera? :klapek:

Nie wierze, ze mozna dostac bana za kupiona gre (sprzedana przez sklep) legitnie 2 dni przed premiera ale znajomy cos probuje mi wkrecic na glowe, ze Sony stac na cos takiego :)

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Yakubu- na żywo wygląda o wiele lepiej. I nie jest tak blada. Kwestia też kąta patrzenia.  Cięciwa łuku to sznurek a nie plastik, jakby co. 

Opublikowano

Prawdziwy Next Gen  :exact:

https://i.imgur.com/lQ0OVcB.gif

Ja nie wiem, jak się można wahać z zakupem i czekać na jakieś opinie po czymś takim...

Kupiłbym nawet jakby cały gameplay ograniczał się do chodzenia po tym lesie - jak to wygląda  :obama:

Opublikowano

Pograłem godzinkę na razie. Instalacja 15,5 GB na dysk. Gra od razu leci z filmikiem, który zastopować można tylko wychodząc do menu konsoli.

Identycznie jest w Wiedźminie - podczas pierwszego odpalenia nie można przerwać filmiku ponieważ gra się nadal instaluje w tle. Jak gra trafia całkowicie na dysk to można spokojnie przerywać.

Opublikowano

Dobra, ja spadam, nie dam rady czytać tych spustów nie mając własnej kopii pod ręką ;(

Miałem się nastawiać na średniaka i miło się zaskoczyć, ale jeszcze chwila i zacznę mieć nadzieję na coś dobrego jak Wiedźmin, a to już niebezpieczne jest xd Konsolowe elo! :czesc:

Opublikowano

Nie muszę oglądać recek, aby się napalać, bo jaram się tym tytułem od pierwszej zapowiedzi :D

Jutro będzie ciężki dzień.

Opublikowano

Chyba polecę do MM po KS7000... czas wymienić Telewizorek dla takich gier.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

A ja właśnie nic, zero oglądania screenów, filmików. Dopiero pierwszy filmik włączyłem.

Opublikowano

A ja właśnie nic, zero oglądania screenów, filmików. Dopiero pierwszy filmik włączyłem.

Jak już nic nie widziałeś, to na Twoim miejscu tego bym się trzymał.

Opublikowano

Jestem dopiero po niecałej godzinie zabawy, ale jedno jest pewne. W tej grze roślinność po prostu urywa łeb...

grasz na ps4 czy ps4pro?

Opublikowano

a jak w końcu wygląda sprawa z polską wersją można dwolonie mieszać audio i napisy czy znowu przestawianie xmb czeka?

Opublikowano

Gram na zwyklym PS4. Na poczatku gry jest do wyboru jezyk oraz napisy. Po wybraniu nie widze nigdzie juz tej opcji hmm.

Prawda z tym HUDem. Rowniez polecam zmienic go na dynamiczny :)

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Mnie przed zakupem powstrzymuje opinia graczy, czekam na wasze wrażenia panowie.

Być naczelnym Bezbekiem, wojownikiem w chwale Kaza, który pompuje listy prawdy Yetiego i wstrzymywać się przed zakupem takiej gierki.

Nie wiem czy to ta sama Panda co kiedyś.

Zawsze byłem mylony z nieodpowiednia osoba.