Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy Człowiek Warga musi pisać?

141 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za zastąpieniem Człowieka Wargi kimś innym?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 178
  • Wyświetleń 54,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale kiedy wy zakumacie ze typ z yt jest w pismie nie dlatego, zeby wyznaczac jak to pisze dee "standardy", tylko po to ze czesc jego widzow z yt to potencjalni klienci. Gdzie ci 14 latkowie dzisiaj zd

• Wiecie panowie, to nie chodzi o to, czy ten typ ma na swoje wypociny 3 linijki czy trzy 3 kolumny. To chodzi o swoiste noblesse oblige, o markę PE. I myslę, że ta marka nie po to wyrosła z niskich lot

• Już wole Monike, nie wiem co sie z nią stało Ale szczerecenzja spoko

Opublikowano

Fajnie pisze. Człowiek WARGA jest OK (oczywiście na swój sposób bycia i to mi się podoba.

Opublikowano

No i wszystko w temacie - Sobek może spać i pisać spokojnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nawet ciekawie się to oglądało, gość włożył w to sporo pracy, a poza tym, takich wideorecenzji nie ma na polskim jutubie.

Co nie zmienia faktu, że taki poje.bany koleś, nie powien pisywać do takiego profesjonalnego magazynu. Gazetki z najdłuższym stażem na rynku pism konsolowych.

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe, czy redakcja wysłuchała głosu ludu, i od najbliższego numeru już go nie będzie, tak jak mówiłem, nic do gościa nie mam, ale jego styl nie pasuje do PSX Extreme,  tak jakbym grał w Dooma, i jeden z poziomów polegał na strzelaniu z pistoletu na wodę do słodkich zwierzątek

Opublikowano

No bankowo redakcja usunie gościa z gazety po 10 niezadowolonych postach. W następnym numerze Butcher się jakiejś grupce osób nie spodoba, zrobi się ankietę i co wtedy ?

Trochę akcja jak w krótkich do notariusza xD

Opublikowano

nie znam sprawy, ale ten filmik o wiedźminie jest nawet troche zabawny, nie ma tragedii. inspirowali się honest trailers. całkiem, całkiem....

Opublikowano

Już wole Monike, nie wiem co sie z nią stało

Ale szczerecenzja spoko

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano

Nawet ciekawie się to oglądało, gość włożył w to sporo pracy, a poza tym, takich wideorecenzji nie ma na polskim jutubie.

Co nie zmienia faktu, że taki poje.bany koleś, nie powien pisywać do takiego profesjonalnego magazynu. Gazetki z najdłuższym stażem na rynku pism konsolowych.

Jak Playman mógł pisać, to i Człowiek Warga może.

A Monika wyleciała, bo w ankiecie na PPE lud dał jasno do zrozumienia, że nie chce jej w szmatławcu.

Edytowane przez Pix

Opublikowano

Monika wycieta, to teraz czas na tego człowieka suchara

Opublikowano

Jak Playman mógł pisać, to i Człowiek Warga może.

A Monika wyleciała, bo w ankiecie na PPE lud dał jasno do zrozumienia, że nie chce jej w szmatławcu.

Ta jasne na pewno przez to... raczej Monika chwilowo sama zrobiła sobie pauzę.

Opublikowano

Może i tak. W końcu to trochę dziwne, że pozbyli się osoby, która tak dobrze zna się na naszej branży.

Opublikowano

Akurat ankieta jak najbardziej jest jednym z powodów zmian. Robiliśmy takie dwie, dwa razy było bardzo dużo głosów, mnóstwo merytorycznych opinii, więc są to dla nas jasne sygnały. Pamiętam bodaj ze 3 lata temu ankietę, w której przy pytaniu czytam/nie czytam kąciki wszelakie miały po 10-15%, że ktoś je czyta, bodaj tylko RPG miał ze 70%, więc to był jasny znak, że warto pomyśleć nad ich formułą (RPG zmienił się w stały felieton Zaxa). Z Moniką było podobnie - były i Wasze opinie na forum, i maile, ale i ankieta swoje dorzuciła.

Opublikowano

No akurat ja gram od bardzo dawna i dość dużo, mam pełno konsol ale nie czuję się jakimś mega znawcą i z chęcią czytałem takiego "laika" jak ja.

edit : czyli Monki już nie będzie? Może zaprosicie prwną userkę z tego forum, ma dziewczę wiedzę grową (m.in. Ninny), a do tego wygląda na otwartą i sympatyczną.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ta jasne na pewno przez to... raczej Monika chwilowo sama zrobiła sobie pauzę.

Nowy CoD wychodzi w październiku? No to wtedy Monika "wróci". Bo o czym innym miałaby pisać? Brała się już za The Last of Us i wiemy, jak to się skończyło. A Człowiek-Warga? Tekst o szejkowych batonikach fundowanych polskim modelkom był całkiem zabawy. Reszta - dno.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Monika jeszcze długo po swoim tekście o TLoU pisała do ikstrima.

Opublikowano

Monika nieobecna?! Niech najlepiej świadczy o niej to, że nawet tego nie zauważyłem . . .

Dawać tu Nrgeek'a. 

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

Ja bym chętnie widział na łamach PE Rysława, znanego z podcastów, kanału YT i innej szerokiej działalności na polu gier (i przede wszystkim pracy tłumacza). Świetny, elokwentny gość z wielka klasą i wiedzą (co nie jest jakąs norma w światku growych celebrytów). Niestety, chronicznie i notorycznie też zajety, więc to raczej pobożne życzenia.

Opublikowano

ja bym widzial avgn <3 albo od biedy dr maxa ktory swego czasu rzadzil na lamach sp neo

Opublikowano

Ja bym chętnie widział na łamach PE Rysława, znanego z podcastów, kanału YT i innej szerokiej działalności na polu gier (i przede wszystkim pracy tłumacza). Świetny, elokwentny gość z wielka klasą i wiedzą (co nie jest jakąs norma w światku growych celebrytów). Niestety, chronicznie i notorycznie też zajety, więc to raczej pobożne życzenia.

Potwierdzam, super gość.

Opublikowano

ja bym widzial avgn <3 albo od biedy dr maxa ktory swego czasu rzadzil na lamach sp neo

Dokładnie, zatrudnijcie wreszcie odpowiednich ludzi:

- AVGN do retro

- Nostalgia Critic w kąciku filmowym

- Sasha Grey w grających damach

No (pipi) :facepalmz:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Grzyb na penisie odnośnie Fallouta :angry: Serio, gdybym wygrał w totka 5 milionów, dałbym połowe wygranej na pozbycie się tego pana.