Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Obejrzałem dwa odcinki tego Daemons of the Shadow Realm, no i powiedziałbym że na razie jest takie sobie. Dziwny początek, bardzo nie lubię kiedy mangaka (tutaj chyba mangaczka?) jest niezdecydowany czy chce robić komedię czy poważne story spoilerśmieszki heheszki, chwilę później wszyscy wieśniacy brutalnie wyrąbani w pień, a za dwa momenty znowu robimy sobie jaja, bo czemu nie sam motyw przyzywania obdarzonych supermocami pomocników do walki śmierdzi na kilometr Faith/Stay czy inną Personą. No i chyba jednak nastawiałem się na typową fantastykę, a tutaj spoilerhelikoptery, samochody i nakurwianie giwerami, zabrakło tylko mechów z Metal Gear SolidAle szansę jeszcze dam, bo FMA też na początku mnie nie zachwyciło, żeby później solidnie się rozkręcić.