Whisker 1 384 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Zapraszamy na pierwszy odcinek reaktywowanego programu EVIL TV skupiającego się głównie na serii Resident Evil. W przyszłości zapewne więcej gier z gatunku do dyskusji: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 324 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Krótko i na temat 1 godzinę temu, aux napisał: Z tego co podał @devilbot wynika że to typowa walka na przeczekanie. Owszem, ale zadając Tyrantowi damage skracasz czas czekania na RL. Jeżeli nakopiesz mu do dupy wystarczająco mocno, to dostaniesz bazookę już po minucie. Edytowane 3 Lutego 2019 przez Josh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Obawiam się że nie doczekamy się odświeżenia 3. Jak Sapkowski krzyknie odszkodowanie za I D E A L N E odwzorowanie go w Residencie to CAPCOM pójdzie z torbami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Claire A 10h, Leon B 10h, różnica 7min. Co ja mam z tym lizaniem ścian to nie wiem, ale z ręką na sercu przeszedłem TLOU 6 razy i za każdym razem miałem 20h, nawet za szóstym xD. No nic zobaczyłem cudny true ending :). 4 godziny temu, Bartolini napisał: Shotgun też bez problemu sobie radzi Chodzi mi o to kiedy ładuje swój super duper atak. Ja się dwa razy za kamieniem schowałem i jakoś poszło xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 324 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 SPOILERY Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 To co mnie urzekło gdy pojawia sie pan X to muzyczka. Cos na modłę z filmu Terminator 1, 2 i nawet w trójce był motyw przewodni który zwiastowal pojawienie sie nie uniknionego. Za(pipi)isty moment który wbija sie w czache. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Miałem przestać grać ale ta gra jak już zaczniesz jest jak narkotyk i sru przez Spoiler kanały aż do laboratorium wczoraj doszedłem. Straciłem 90 % amunicji ale zostawiłem sobie duzo zapalających granatów specjalnie na to co mnie czeka Gra po posterunku jakoś łatwiejsza claire. Zobaczymy jak będzie w Spoiler labie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 https://gamerant.com/resident-evil-2-mr-x-tyrants-2/ Zespawnowało typowi dwa tyranty xd 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 To całkiem możliwe, że były dwa tyranty na posterunku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 To by tłumaczyło te dziwne teleportacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Na Raccoon spadło kilka kapsuł z tym przeciwnikiem więc to jak najbardziej możliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 To była tylko kwestia czasu, ale i obowiązek Oby więcej takich RESów panie Capcom <3 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Takie pytanie związane z nożem. Jestem na początku gry właściwie, i testowałem nóż na zombiaku. Niestety, ku mojemu zaskoczeniu, po kilku dziesięciu ciachnieciach uległ on znieszczeniu. Czy wrócić do stanu poprzedniego, czy kontynuować grę, licząc ze znowu odnajdę nóż? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Znajdziesz jeszcze, nie ma co cykać bo to nie jedyne bronię pomocnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Już chyba wszystko o tej grze zostało powiedziane, a ja wciąż sie nie mogę nadziwić, jakie to jest dobre. Po prostu nie mogę przestać w to grac. Moja miłość do gier powróciła. Piękne uczucie P.S Nie mogę zapisywać filmików na PS4, ani udostępniać zawartości. O co kaman ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 33 minuty temu, MEVEK napisał: Nie mogę zapisywać filmików na PS4, ani udostępniać zawartości. O co kaman ? Czaem devowie tego zabraniają. Cytuj Odnośnik do komentarza
flahu 35 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) 49 minut temu, Bartolini napisał: To była tylko kwestia czasu, ale i obowiązek Oby więcej takich RESów panie Capcom <3 Mam i ja <3 numer 14 w całej serii Resident Evil Za 11 dni bodajże dodatki wjeżdzają Edytowane 4 Lutego 2019 przez flahu Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Boziu jakie to jest piekne, jak to brzmi, no czysta poezja w ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Szanuję każdego komu się chciało zdobywać rangę S a co dopiero S+. Ten limit do trzech sejwów to nie na moje barki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Wcale nie trzeba tak wiele. Ja sie nie pchałem na ta range. Samo to przyszło do mnie w trakcie ogrywania rozdziału Claire. Taka gra Głównym problemem była u mnie zła kolejność zbierania itemow. Jak juz mniej więcej znałem kolejność, przyszła pora na bossów. Tutaj sięgnąłem, po inspiracje do speedrunerów. Kiedy okazało, ze padają jak muchy postanowiłem po eksperymentować, zmieniając nieco strategie. Tym sposobem udało mi sie ukończyć kampanie Claire, która w gruncie rzeczy nie jest wymagająca, chodź miejscami było było ciężko, ale tego sie spodziewałem. W krotce przyjdzie pora na Leona - pewnie ta trudniejsza cześć P.S Kiedy już sie zrobi swojego pierwszego runa, pierwsze co przychodzi do głowy to błędy, jakie sie popełniło. Zaraz potem przychodzi ochota na kolejna próbe. To jest masakra, jak ta gra potrafi wciągnąć. Gdyby nie rodzinka i obowiązki, pewnie nie odszedłby od tvika panie Edytowane 4 Lutego 2019 przez MEVEK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Dobrze, że brałem na PC. Szykuje mi się kolejne przejście tym razem w trybie FPP To wygląda i chodzi jakby było oficjalne: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 1 godzinę temu, smoo napisał: Boziu jakie to jest piekne, jak to brzmi, no czysta poezja w ruchu. Już któryś raz oglądam ten tryb i muza tu robi niesamowicie. W dniu 3.02.2019 o 11:44, Gattz napisał: W dniu 2.02.2019 o 19:30, Square napisał: Czy ktoś z grających forumowiczów robi streamy tej gry? a i owszem I gdzie te streamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Ja jestem pod wrażeniem po pierwszych dwóch godzinach gry. Nie sądziłem, ze Capcom uda sie zaimplementować klimat i mechniake starych RE 2 w pełnym środowisku 3D. Brawo dla Japończyków! Ponizej zapraszam na „szybkiego” sklecony montaż w Share Factory. Enjoy Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 2 godziny temu, devilbot napisał: Dobrze, że brałem na PC. Szykuje mi się kolejne przejście tym razem w trybie FPP To wygląda i chodzi jakby było oficjalne: Będzie VR edyszyn. Bankowo. Juz wpłacam pienionszki na konto Capcom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi