Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, kiseki napisał:

Nie warto. Mechanika z poprzedniej epoki, oprawa AV to jakiś żart. Należy grać tylko w gry wydane w roku, który jest aktualnie. Wyjątek to gry wydawane w grudniu, w te możesz zagrać tylko do końca styczniu, później już nie robią wrażenia. 

Tak właśnie myślałem ;)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 342,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano

Ciekawe czy jak poprawia wizualnie 7 to na VR tez będzie widać różnice 

Opublikowano

No i pytanie czy będzie osobna lista trofeów (jak np. Cyberpunk) czy tylko update (jak TLOU2), bo jeśli nowa lista to ja wracam do 2 i 3 porobić platyny bez tego, i tak wszystko działa elegancko w 60fps. W 7 niedawno zrobiłem to już nie będę wracał :obama:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Włączyłem sobie wczoraj znowu RE2, tak jakoś z bomby. No c00rwa giereczka miód malina nadal, to gore wciąż robi robotę.

Opublikowano

Tylko nie odpalaj z rozpędu RE3 czy wiochy, co by nie rujnować sobie  tego doświadczenia.

Opublikowano

RE3 i Wiocha mi się podobały mocno, oba sztosiwa, także chętnie sobie pojadę dalej z serią po dwójeczce.

Opublikowano

Muszę dokończyć Leona 2nd i Karynkę tak samo zrobić i też będę wjeżdżał w 3. Po open worldach będzie super odmianka. 

Opublikowano

Ja nie mogę grać w trójkę bo Jill to za duża hotówa i nie mogę się skupić 

47-476214_embarrassed-emoji-png-download

Może przejdę na pc jak dam moda z alohą czy coś :nosacz3:

Opublikowano

Wyrwałem RE3make na promce, przydałaby się odskocznia od ER, ale nie wiem czy odpalać czy poczekać na te dopałki i sobie machnąć od dwójki znowu całość.

Opublikowano
42 minutes ago, Pupcio said:

Ja nie mogę grać w trójkę bo Jill to za duża hotówa i nie mogę się skupić 

47-476214_embarrassed-emoji-png-download

Może przejdę na pc jak dam moda z alohą czy coś :nosacz3:

To sobie zwal, tylko uwazaj na zombiaki

Opublikowano
15 minut temu, cotek napisał:

Wyrwałem RE3make na promce, przydałaby się odskocznia od ER, ale nie wiem czy odpalać czy poczekać na te dopałki i sobie machnąć od dwójki znowu całość.

Zawsze możesz przejść raz RE3 teraz, a potem wrócić sobie już z paczykami. Jak potrzebujesz odskoczni to trójka jest idealna w tym celu - w miarę krótka, skondensowana i intensywna. Ja czekam na poprawki do moda VR i jeszcze raz sobie skończę dwójeczkę w ten sposób, bo to yebane mistrzostwo świata jest w takiej wersji

Opublikowano

Kiedy te wersje na current-geny mają być, było podane?

Opublikowano

Szkoda, by było wiadomo czy wracać teraz do gry i skończyć chociaż raz czy poczekać. Tylko jak znowu pomyśle jak ten ma mnie gonić, to jednocześnie jak che zagrać to mi się odechciewa, bo nie lubię się śpieszyć.

Opublikowano

Tylko się wydaje że ten chłop przeszkadza, też nie cierpię takich rzeczach w grach przez które nie mogę w spokoju jak człowiek sobie zwiedzać lokacji

Opublikowano

Ja za drugim razem prawie o nim zapomniałem. Jak już znasz układ lokacji to nie ma większych problemów i jazda z nim wygląda tak

Opublikowano

Najgorsze te ściekowe sc0rwensyny :nosacz2: złapię cie taki i co? chujów sto, bezbłędny run hunkiem do kosza :[

Opublikowano

Łatwo można je ominąć, jak są zanurzeni to jeden strzał i run zaraz obok nich. Bieg z lewej strony też raczej bezpieczny.