Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 342,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano
W dniu 7.01.2019 o 13:23, Wesker napisał:

@XM.

Jeśli dobrze rozumiem ich post na FB i zdjęcia na stronie, to Konsole i Gry dodają steel do każdego preordera na wszystkie platformy. Pewnie ilość ograniczona, ale zamówiłem i zobaczymy :)

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

re2-special-edition-bs-pol_v2_1_.png

Limitowany zestaw kluczy XD Serio jakis idiota to za ponad tysiaka kupi? xD  Mam identyczne klucze w domu pokoloruje górę i może na allegro wystawie.

Te Dlc to też widzę jakieś skórki. Nie będzie dlc takich jak do re 7 w tej grze? Kupując na premierę to nie dostane za pół roku jakiś dodatków dodających fabularnie do gry?

Opublikowano
Teraz, blantman napisał:

Serio jakis idiota to za ponad tysiaka kupi? xD

@Wesker, chyba cię ktoś woła

Opublikowano

Szanuję bycie fanem, ale te figurki czy klucze kosmos ceny. Ostatnio widziałem Geralta w wannie za 300zł :blink:

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

Serio jakis idiota to za ponad tysiaka kupi? xD

Mało tego.
Parę stron wcześniej masz obliczenia, że TO SIĘ OPŁACA !

Opublikowano

Przepraszam nie czytałem wcześniej tematu teraz szukałem w dobrej cenie pudełka na x'sa i taki kwiatek znalazłem. Te klucze mnie roz(pipi)ały. Wg mnie najbardziej NIE potrzebny gadżet growy w historii gejmingu a były już maski i inne sławne dodatki :)

Opublikowano

Pytanko- z jakies strony najlepiej zamówić preordera żebym grę miał już w swoje łapska w dniu premki (bo w niedziele chyba poczta nie pracuje??)

Opublikowano
Teraz, Popi napisał:

Pytanko- z jakies strony najlepiej zamówić preordera żebym grę miał już w swoje łapska w dniu premki (bo w niedziele chyba poczta nie pracuje??)

Poleciłbym sklep perfect blue bo zawsze mi na premierę dostarczali

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

@Wesker, chyba cię ktoś woła

No to mamy 2 na 1! Jeszcze ktoś ? Nie ma to jak dobrze wydane pieniążki juz na początku roku :hi: 

GOTY REmake, a ja mam cebulic  poje... Was???   Taki Resident wychodzi raz na dekadę, albo dwie. Wspieram jak mogę :wub:

Opublikowano
13 minut temu, MEVEK napisał:

No to mamy 2 na 1! Jeszcze ktoś ? Nie ma to jak dobrze wydane pieniążki juz na początku roku :hi: 

GOTY REmake, a ja mam cebulic  poje... Was???   Taki Resident wychodzi raz na dekadę, albo dwie. Wspieram jak mogę :wub:

To już kupowanie podstawowej wersji gry, ewentualnie w steelbooku stało się cebulą ?
Pewnie wiele osób wesprze i kupi na premierę choć po kilku tygodniach będzie za pół ceny.

Ale (pipi) kolorowe klucze ? Weź skończ...

Opublikowano

Ty chyba nie widziałeś jego gablotki xD 

Opublikowano

A Wy zdajecie sobie sprawę ile ta limitka może być warta za jakiś czas? Ze trzy razy więcej.

Opublikowano

Ta kolekcjonerka to największy wyłudzacz kasy, no ale jak widać znajda się chętni 

Opublikowano
Teraz, Nemesis napisał:

A Wy zdajecie sobie sprawę ile ta limitka może być warta za jakiś czas? Ze trzy razy więcej.

Nie ma takiej opcji,

Opublikowano
26 minut temu, giger_andrus napisał:

To se teraz tą gablotkę kolorowym kluczem zamknie xD

I potem klucz schować w pluszowym misiu, misia wywalić na drugi koniec chałupy albo do piwnicy i zapraszać znajomych na "real RE experience" :D

Opublikowano
Teraz, Nemesis napisał:

znaczy to inwestycja kapitału? :corvo:

Opublikowano
20 godzin temu, Wesker napisał:

Tzn jak? 30min i demo zablokowane? Nie da się drugi raz odpalić i znowu licznik się odpali?

Tylko japońskie dzbany mogły wpaść na taki pomysł 

Opublikowano

Ta kolekcjonerka będzie nominowana do najglupszej w tym roku 

Opublikowano
21 minut temu, hav7n napisał:

Tylko japońskie dzbany mogły wpaść na taki pomysł 

podobna praktyka była stosowana wieki temu na 3DS, gdzie demko miało określoną ilość uruchomień :) No ale faktycznie, nadal japońskie dzbany 

Opublikowano

Wedlug mnie powinni sobie odpuscic to demko calkowicie, a w szczegolnosci w wersji PC, bo skonczy sie to jak z VII - ze przez 2 tygodnie bedzie strach wejsc do internetu gdyz wszedzie spoilery wyciagniete z plikow gry.