Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Narcos - Netflix

Featured Replies

• Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 32,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i jest zwiastun  ^_^   Jestem ciekaw czy 2 sezon będzie tak samo dobry jak pierwszy

• Premiera 16. listopada.   Wrzucić newsa szybciej niż @sprite 

• 02.09.2016 Sezon 2, zapewne będzie się działo 

Opublikowano

https://naekranie.pl/aktualnosci/brat-pablo-escobara-roznosi-narcos-na-strzepy-chce-miliarda-dolarow-od-netflixa-2380488

Musisz wyeliminować wszystkie zagrożenia. Jeśli masz intelekt, nie musisz używać broni. Jeśli nie masz – musisz. Sądzę, że w tym przypadku Netflix powinien zatrudnić płatnych zabójców po to, by chronili ekipę serialową.

Netflix jest przerażony. Wysłali nam długi list, by nas zastraszyć. Aktualnie prowadzimy z nimi rozmowy poprzez naszą kancelarię, aby zapłacili nam miliard dolarów. Jeśli ich nie otrzymamy, skasujemy ten ich malutki serialik. (…) Widzicie, posiadamy wszelkie prawa do naszych nazwisk i wszystkiego, co związane z tym biznesem. Nie zadaję się z ludźmi z Doliny Krzemowej. Oni mają swoje telefony i inne produkty. Ale nigdy nie przeżyliby w kolumbijskiej dżungli. Ich matki powinny pozostawić ich w swoich łonach.

Brat Escobara pozwał Netflixa do sądu i domaga się miliarda dolarów odszkodowania.

Co ten facet tekstami wali xD

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

1 lutego 2016 roku wysłał list do Netflix z żądaniem 1,1 miliarda dolarów jako zapłaty za nieautoryzowane wykorzystanie historii w serialu Narcos.

To już chyba półtora roku temu to zrobił.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sezon trzeci zaczął się niemrawo, ale jak już panowie z Cali się rozkręcili to oglądało się świetnie. Największym minusem było obsadzenie Danielamagicala w roli Salcedo, co spowodowało, że ciężko było mi się wczuć w tę postać. Bałem się, że zaraz powie "kochani robimy kociołek", albo pojawi się głos Peni czytającego "go ha go ha 3 pesos". Wybijało mnie to strasznie z rytmu, ale i tak uważam, że trzeci sezon dorównał poziomem do poprzednich i nie mogę się już doczekać akcji w Meksyku. 

Jorge_Salcedo.PNG

ru-0-r-650,0-n-sT23571946cSJ_danielmagic

Opublikowano

uff dobrze, że ja nie oglądam tych streamów i wcale mi się to z tym nie kojarzyło :pawel:

goha 3 peso :rotfl:

Opublikowano

od razu to samo skojarzenie miałem :pawel:

Opublikowano

O ile człowiek jest szczęśliwszy nie będąc pokoleniem YT.

Opublikowano

wystarczy być pokoleniem forumka żeby znać tego typa :reggie:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chciałem się za ten serial zabierać, bo czasu nie miałem i podejrzewałem, że mnie wciągnie. W końcu miałem trochę luzu i 3 sezony wleciały w tydzień. 3 sezon trochę słabszy (ale i tak bomba) i mam nadzieję, że 4 sezon powstanie.

A nie dawało mi spokoju skąd kojarzę aktora grającego Corillo (super postać) i w końcu wpadłem, że to Gaff z Breaking Bad. I jego kultowe "negocjacje" z Gusem: "Es que si o que no?" :D

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że z powodu tego zabójstwa pracownika studia, rozważają czy nie wstrzymać kolejnego sezonu. Dzięki za info w takim razie!

Opublikowano

3-ci sezon najlepszy. O ile nie wyobrażałem sobie wcześniej tego serialu bez Pabla, tak teraz widzę, że to co się działo w pierwszych dwóch sezonach, to pomimo swojej za(pipi)istości, to był dopiero przedsmak tego, co się działo wokół kartelu Cali.

Opublikowano

Gdyby tylko Pacho i Chepe dostali więce minut, ale by to było dobre.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niby oczywista sprawa, ale cieszy

Opublikowano

Trochę jednak szkoda, że Pascal nie będzie miał pierwszoplanowej roli (i nie jest pewne czy w ogóle się pojawi).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie 2>1>3. Chyba z pół nowego sezonu musiało minąć, żebym się jako tako wciągnął. Wątek Jorge najciekawszy, natomiast sam karter z Cali jak dla mnie lepiej działał jako postaci epizodyczne (w S03 najlepszy, ale niestety najkrócej obecny, był Chepe). Plusem natomiast jest brak tego białasa z DEA, Pena zawsze spoko. Czwarty sezon chyba już sobie daruję, zero zajawki na ten moment. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i skończyłem wszystkie trzy sezony. Ależ to było dobre, naprawdę. Pierwszy i drugi sezon z Pablo były świetne i bałem się, że bez niego to nie będzie to samo, ale panowie z Cali dostarczyli równie dobrze. Nawet pomimo znajomości historii i wiedzy na temat pewnych ważniejszych wydarzeń wciąż to wszystko oglądałem pełen napięcia. Trzeci sezon już w ogóle był tak stresujący, że musiałem sobie dawkować odcinki i robić przerwy, bo za dużo na raz by było. Coś wspaniałego, czekam na kolejny sezon jak cholera.

Opublikowano

BTW. gdyby kogoś interesowało jak dzisiaj wyglądają prawdziwi Pena i Murphy:

narcos_-_inset_-_h_-_2016.jpg