Opublikowano 17 listopada 20213 l Odpaliłem Gears 3 w 4K/30 i 1440/60 i jak dla mnie to nie widać żadnej zauważalnej różnicy jeżeli chodzi o rozdzielczość. Za to w 60 fps to zupełnie inna gra i nawet obraz wydaje się być w jakiś sposób lepszy. Co ciekawe, to odpaliłem Gears 2 w 4K i mam wrażenie, że w 2 pancerze były bardziej szczegółowe niż w 3 w 4K.
Opublikowano 18 listopada 20213 l Czy tylko ja do tej pory w MS Store widziałem Fear 3, ale pierwszej i trzeciej części nie ? Albo coś źle szukam ? Poleci ktoś gdzie najkorzystniej będzie wyrwać trylogię Fear i Maxa ?
Opublikowano 18 listopada 20213 l 1 godzinę temu, teamdox napisał: Czy tylko ja do tej pory w MS Store widziałem Fear 3, ale pierwszej i trzeciej części nie ? Albo coś źle szukam ? Poleci ktoś gdzie najkorzystniej będzie wyrwać trylogię Fear i Maxa ? Jedynki nie znajdziesz, tak samo jak FEAR Files
Opublikowano 18 listopada 20213 l W dniu 17.11.2021 o 02:30, SnoD napisał: Odpaliłem Gears 3 w 4K/30 i 1440/60 a to nie jest po prostu wersja X Enhanced tylko w 60 klatkach?
Opublikowano 18 listopada 20213 l Jakby ktoś się natknął na pudło fear1 to dajcie proszę znać. Szkoda że kurwy wczesniej nie dały znać, że nie będzie w sklepiku bo od razu by się kupiło...
Opublikowano 18 listopada 20213 l Ktoś brał MP3 w wersji cyfrowej za 80 i czy może potwierdzić, czy są polskie napisy? Kiedyś był patch z napisami, jednak w store w opisie nie ma wersji pl, dlatego wolę się upewnić.
Opublikowano 21 listopada 20213 l Fajny ten Max. 15 minut strzelałem do trupa ze względu na fizykę Gierek do wstecznej już nie dorzucą. Ale fps boost będą dodawać?
Opublikowano 21 listopada 20213 l Nigdzie nie pisali, ze z tego rezygnuja. Dzis u ironlords bedzie Jason Ronald, to moze cos ciekawego powie.
Opublikowano 21 listopada 20213 l Ulepszenia dalej będą, głupio jakby tak szybko z tego zrezygnowali.
Opublikowano 21 listopada 20213 l Godzinę temu, Szymek napisał: Fajny ten Max. 15 minut strzelałem do trupa ze względu na fizykę Gierek do wstecznej już nie dorzucą. Ale fps boost będą dodawać? Kupiłeś cyfrową, czy płyta? I czy są napisy pl?
Opublikowano 21 listopada 20213 l Dopiero zauważyłem, że ten mój Max Payne 3 na płycie jest NTSC-J - pudło angol, są napisy PL. Zakładam że cyfrowa też będzie PL, dlaczego miałaby nie być
Opublikowano 21 listopada 20213 l Jak sprawdzisz w store wersje językowe to polski jest nieaktywny. Dlatego sam już nie wiem. Wiadomo, że 3 miesiące po premierze był patch z napisami na konsolach.
Opublikowano 21 listopada 20213 l Jak uaktywnić ten fps boost w np.Gears 3? Uruchamia mi się to w 30kl/s i nie wiem gdzie to zmienić. Z góry dzięki.
Opublikowano 21 listopada 20213 l 11 minut temu, Smiti napisał: Jak uaktywnić ten fps boost w np.Gears 3? Uruchamia mi się to w 30kl/s i nie wiem gdzie to zmienić. Z góry dzięki. Na karcie zarządzania grą dajesz ostatnia opcje Edytowane 21 listopada 20213 l przez Szymek
Opublikowano 21 listopada 20213 l 1 godzinę temu, MaLeKrSkr napisał: a z płyty idzie z pełnym dubbingiem, podobnie Assassin's Creed pierwszy :-P Ty mnie kurwa nie strasz, bo niedawno pudełko kupiłem
Opublikowano 21 listopada 20213 l 1 godzinę temu, MaLeKrSkr napisał: No Dragon Age Początek cyfrowo jest bez wersji PL, a z płyty idzie z pełnym dubbingiem, podobnie Assassin's Creed pierwszy :-P Pierwszy AC o ile wiem jest bez napisów PL we wstecznej, świadczą o tym komentarze w sklepie. Ludzie same 1/5 za to dają. Gdyby ktoś miał namiar na pudełko Fear 1 i Files to byłbym wdzięczny. O ile Max 1 i 2 najwyżej wlecą na jakieś promce tak Fear jest nie do zdobycia z tego co patrzyłem..
Opublikowano 22 listopada 20213 l Chyba nie istotne skąd pudełko przecież gra jest ściągana w całości z serwerów. Pewnie jak ktoś ściąga będąc w regionie polskim to będzie po polsku a jak się zmieni na angielski to po angielsku.
Opublikowano 22 listopada 20213 l Nie zgodzę się, w komentarzach jest napisane że ludzie kupili pudełka i mają brak PL jeśli chodzi o AC.
Opublikowano 22 listopada 20213 l Potwierdzam. Akurat posiadam polskie wydanie AC 1 i gra była po angielsku.
Opublikowano 22 listopada 20213 l Nie podobają ci się w polskie głosy w AC1? Ja dubbing wspominam raczej dobrze, ale też w takiej wersji grałem dawno temu.
Opublikowano 22 listopada 20213 l 3 godziny temu, A_Bogush napisał: Nie podobają ci się w polskie głosy w AC1? Ja dubbing wspominam raczej dobrze, ale też w takiej wersji grałem dawno temu. Ja osobiście ubolewam nad tym że nie ma dubbingu na XSX, bo z chęcią bym do tego powrócił. Jak dobrze pamiętam chyba Szyc wcielił się w rolę Altaira i wypadało to całkiem klimatycznie. Za jakiś czas wejdę w posiadanie Prince od Persia (które było z dubbingiem na X360 jeśli się nie mylę) i SC Conviction (napisy) i dam znać czy będzie PL, w przypadku Conviction na 100 procent cyfra nie ma napisów bo sprawdzałem.