Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
14 godzin temu, czesio83 napisał:

@20inchDT

Wiem że lepiej się opłaca kupić na 2 lata.Ale nie wiadomo jak będzie z kolejną generacją czy będzie działać ten GP.

odpowiadam na wątpliwości:

na kolejnej generacji wciąż będzie działać Gamepass

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Chciałem ostatnio kupić cyfrę na One, jednak odpuściłem. No ale jak za darmo, to z chęcią kiedyś wrócę znowu do Wiedźmaka :potter:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

:xboss:

dcF4JDz.png

Age of Empires II, drugi RAGE, Fajnale oraz Wiesiek Trzeci również zasila Xbox Game Pass.

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

Miałem półgodzinną przerwę w tym Inside Xbox - o co chodziło w tych logach przy Xbox Gamę Pass Ultimate - był Discord (to wiem, ale meh), ale było też Spotify Premium i EA Access - jakieś połączenie usług? Cebula?

Opublikowano
42 minuty temu, marbel007 napisał:

Miałem półgodzinną przerwę w tym Inside Xbox - o co chodziło w tych logach przy Xbox Gamę Pass Ultimate - był Discord (to wiem, ale meh), ale było też Spotify Premium i EA Access - jakieś połączenie usług? Cebula?

Opublikowano

ja piehdole spencer lecz sie, przestan mi tak dogadzać jak poyebany :banderas:

Opublikowano

Ehh chciałem przycebulić te 3 miechy gp za 4zeta i niestety tym razem system mi nie pozwolił smutnacebula.jpg ale na pocieszenie mogłem kupić miesiąc golda za 4plny:notbad:

Opublikowano

Spencer najlepsza morda. Wszedł, powiedział co miał powiedziec bez sucharów i elegancko. Ciesze się z zapewnien o zacieśnieniu wspólpracy ze skośnookimi. FF7R tez pewnie bedzie na klocu.

Opublikowano

trzeba przyznać że się nie pierdzielą i nie biorą jeńców. już kolejne 2 gry się instalują a to dopiero początek :obama: tylko kiedy to ograć, jak żyć :whyyy:

Opublikowano

Ludzie piszą że powinno być na dashbordzie, ja nigdzie nie widzę :dunno: discorda mam w pompce no ale spotify bym przytulił :cebula:

Opublikowano

Spotify i Discord tylko dla burgerów/brytoli.

Opublikowano

Chore rzeczy, miałem chwile zwątpienia, czy opłacał się będzie XGP za normalną cenę bez promocji, ale już nie mam, przepraszam tato :(

Opublikowano

Wykonywał ktoś konwersję gold -> ultimate dwukrotnie na tym samym koncie? Nie wykorzystałem cebuli wcześniej i nie wiem czy mogę przejść przez proces z takim samym efektem co zupełnie nowy użytkownik (miałem już ultimate, które się skończyło, przy zakupie musiałem zatwierdzać info o przeniesieniu stanu gold i gp). Jak dopakuję 3 lata i się okaże, że nie mogę przejść na ultimate albo będzie konwersja na jedynie rok ultimate to słabo :/

Opublikowano
6 minut temu, Sebas napisał:

Wykonywał ktoś konwersję gold -> ultimate dwukrotnie na tym samym koncie? Nie wykorzystałem cebuli wcześniej i nie wiem czy mogę przejść przez proces z takim samym efektem co zupełnie nowy użytkownik (miałem już ultimate, które się skończyło, przy zakupie musiałem zatwierdzać info o przeniesieniu stanu gold i gp). Jak dopakuję 3 lata i się okaże, że nie mogę przejść na ultimate albo będzie konwersja na jedynie rok ultimate to słabo :/

Tak prze Pana:potter:Pierwszy raz jak to odkryto a drugi raz 3 dni temu.Poł roku golda z cd key + 1 miesiąc gpu z xbl i zamienił na 7 miesięcy grania w sztosiwa.

Słabo że reklamują mi na głównej żeby kupić 3 miesiące gpu za 4 zł a jak wchodzę w to to że mam ten produkt.Nie dobre ujki bym jeszcze z chęcią przycebulił.

A co się stało z ropuchami zero info?Grę skasowali po słabym przyjęciu pokazanego gamplayu czy jak.

Edytowane przez czesio83

Opublikowano

Gra jest na targach i na żywo prezentuje się lepiej niż na filmikach 

Opublikowano

Trochę mi nie przypasił disajn jak z najgorszych kreskówek dla kilkulatków ale i tak trzymam kciuki by gamplay był soczysty.Dawno nie grałem w chodzonego beateupa.Jeszcze bonus z GP street of rage bedzie.

Opublikowano

Wyebane na te żaby skoro streets of rage 4 ma być w gamepassie.

Opublikowano
9 godzin temu, Bzduras napisał:

Spotify i Discord tylko dla burgerów/brytoli.

Rasizm. Nie da się pokombinować? Konto mam główne US. Muszę poszukać jak burgery to mogą włączyć. Btw do kiedy ta cebulka by się załapać? EAA chyba kliknę jak wrócę do domu i może Unravel 2 w coopie spróbuję i w końcu Blacka też machnę.

Opublikowano
7 godzin temu, Sebas napisał:

Dwukrotnie? XD ja mam ważne do marca 2021.