Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Ja oglądam jakiś gameplay trailer jak mi się podoba to ściągam, jak gra nie chwyci do tych 2h to leci z dysku 

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Chronologiczne granie w Halo jak wygląda? Od Halo Wars się zaczyna? Nie, żebym miał już od razu zacząć ogrywać wszystkiego naraz, ale żebym miał jedynie wzgląd na przyszłość, a dawno w strategiczne gry nie grałem, to na pierwszy ruszt pójdzie ta gierka.

Opublikowano

Kurde, myslalem, ze wszystkie tytuly od stajni microsoft beda w game pass ultimate a tu widze ze z forz tylko horizon 4 i motorsport 7 oO

Opublikowano

Było pisane, że tu się rozchodzi o licencje, że nie masz wszystkich Forzy w GP.

Opublikowano

Tak właśnie. Microsoft nie może już sprzedawać Forzy, kiedy wygaśnie licencja - to nietypowa sytuacja, ale tak niestety już jest z grami opartymi głównie na licencjonowanej zawartości należącej do innej firmy. W grach wykorzystujących znane utwory muzyczne również zdarza się, że wygasa licencja i trzeba usunąć część ścieżki dźwiękowej.

Opublikowano
29 minutes ago, Rosveen said:

Tak właśnie. Microsoft nie może już sprzedawać Forzy, kiedy wygaśnie licencja - to nietypowa sytuacja, ale tak niestety już jest z grami opartymi głównie na licencjonowanej zawartości należącej do innej firmy. W grach wykorzystujących znane utwory muzyczne również zdarza się, że wygasa licencja i trzeba usunąć część ścieżki dźwiękowej.

Tak było np. z GTA:SA

Opublikowano

Ściągłem fife 21 wersje demonstracyjną z ea play. Moge teraz grać w to przez 10 godzin? Jest jakiś zegar ile zostało? No i gdzie pacz po series XS??? 

Teraz, Dud.ek napisał:

literówka

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano
49 minut temu, Dud.ek napisał:

Ściągłem fife 21 wersje demonstracyjną z ea play. Moge teraz grać w to przez 10 godzin? Jest jakiś zegar ile zostało?

Za każdym razem jak odpalasz grę to masz popupa z informacją ile zostało Ci triala. 

Opublikowano
14 minut temu, SetoPL napisał:

Czy w GP pokazuje jakie gry są na jaki czas dostępne?

Nie, przynajmniej nie zauważyłem nigdy by takie info było. Jak jakieś tytuły mają wypaść pojawiają się na osobnej liście [leaving soon] na stronie głównej gamepass i tam chyba jest info kiedy wypadną dokładnie.

Opublikowano

Możecie ściągnąć doom eternal? Znajduje mi tylko wersje battlemode bez singla.

Opublikowano
7 minut temu, XM. napisał:

Ściągnij to, włącz grę i wchodząc na belke z kampanią przeniesie cię do sklepiku, dajesz zainstaluj i po chwili możesz grać w singla, wczoraj przerabiałem ten temat

Opublikowano
11 minut temu, XM. napisał:

Ja jak dodałem do ściągania to mi ściągnął ok 50 gigowy tryb battlemode oraz 10 megowego loadera z dopiskiem singla.

Opublikowano

8 grudnia wychodzi symulator chodzenia Call of the Sea,

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Call of the Sea i Medium, początek grudnia zapowiada się bardzo dobrze!

Medium przełożyli na styczeń bodajże xd

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Sierpien? ;O Styczen chyba

chcieli uciec przed cyberpunkiem

Opublikowano

fakt pomyliło mi się z innym miesiącem na S xd