Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Co za puryści, 30 klatek czy nie, ta gra śmiga jak dzika i gra się pięknie. Niedawno graliście w 20 klatek a teraz stabilne 30 to za mało :)

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Co za puryści, 30 klatek czy nie, ta gra śmiga jak dzika i gra się pięknie. Niedawno graliście w 20 klatek a teraz stabilne 30 to za mało :)

Człowiek szybko przyzwyczaja się do wygody. :lapka: 

Opublikowano

Ja teraz próbuje się zmusić do Quantum Break, ale właśnie przez te 30 klatek nie jestem w stanie. 

Trzeba jakiś odwyk od tych 60 zrobić, bo serio łeb mi się zje.bał i w nic innego już grać nie idzie

Opublikowano

Pierdolenie. Gram w yakuze kiwami 2, a wczesniej w dwie gry w 60 i nie ma problemu z przesiadką. Reality check szybko was dopadnie. Nadzieja jest w MS, bo moze beda stawiac na framerate kosztem grafiki, szczególnie, że to pomoże w streamowaniu.

Opublikowano

Są gry które mają zajebiście płynne 30fpsow jak forza horizon 2, gearsy ultimate itp a są takie kasztany że niby też 30fpsow trzyma a widać jakieś tearingi i coś jest poprostu nie tak. Nie znam się na technikaliach ale tak jest. 

Opublikowano

Ogólnie to nie ma, co się tak mocno za bardzo przyzwyczajać do 60-tek, bo nie wiadomo jak będzie już w tych grach next-genowych, czy devi podołają, czy jednak będziemy dalej wypuszczać gry w 30-tu klatkach, bo i tak teraz te wszystkie gry, które gramy są z poprzedniej generacji. Mimo to jednak na konsole trzeba być w miarę tolerancyjnym na 30 klatki, to nie PC gdzie każdą grę odpalamy w 60. Ale i tak liczę na to, że te 60 to już jednak będzie standardem.

Opublikowano
4 godziny temu, krupek napisał:

Podobno dopiero po nowym roku i nie wiadomo, kiedy dokładnie.

Dzięki wielkie za odpowiedź 

Opublikowano
4 godziny temu, Michał102 napisał:

Ja tak nie umiem i na klatki jestem mega wuczulony :(

i dlatego do tej pory grałeś na playstation w <= 30

nie dramatyzuj

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

i dlatego do tej pory grałeś na playstation w <= 30

nie dramatyzuj

Nie ma opcji bym zagrał w jakieś wyścigi w 30 klatkach. Był tylko jeden wyjątek w postaci DC, a i do tego robiłem chyba ze 3 podejścia nim jakoś przywykłem. 

Opublikowano

No okey.. Obecnie gram w fh3 która jest w 30 fps ale działa mega płynnie i polecam jak lubisz samochodówki . Ludzie też troszkę przesadzają z tymi klatkami a raptem miesiąc mają nowe konsole. 

Opublikowano

zapowiedzieli nowe gierki do gamepassa, m,in Skryim i 3 lub 4 (można się pogubić) części Yakuzy

Opublikowano

Nie ma co ukrywać, tyle dobra, że ciężko to będzie przerobić. Niesamowity trailer i intrygujące są te umizgi między Segą, a MS-em. W ogóle kto by się spodziewał po generacji z XOne, że japońszczyzna wróci do łask na platformie zielonych? :obama: XGP to jest żyćko. 

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

3 lub 4 (można się pogubić) części Yakuzy

Faktycznie można się pogubić jak pokazali po kolei, że wpada 3, 4, 5 i 6 :kaz:

Trailer fajny, ale niech oni zmienią muzykę w tych swoich promo materiałach, bo oglądając człowiek zastanawia się, czy nie byłoby lepiej na przykład zabić się niż słuchać tego padła

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten nacisk na konsole wg. MSu to chyba tak, że XGP na PC swój produktem drugiej kategorii.:nvmnd:

EA Play w Game Pass na PC  to zawsze coś. 

Opublikowano

Dobrze, że dadzą szóstkę yakuzy, po rozgrzebaniu zero i przejściu kiwami 2, mam właśnie zamiar się za nią wziąć w następnym podejściu. 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Dobrze, że dadzą szóstkę yakuzy, po rozgrzebaniu zero i przejściu kiwami 2, mam właśnie zamiar się za nią wziąć w następnym podejściu. 

a pozostałe części? nie interesuje ciebie fabuła? ;O