Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Aaero super gra dla fanów takiej muzyki (bo raczej dla muzyki się gra, rozgrywka jest w sumie płytka), polecałem na Switcha jak była na promce za 30 zł. Ale w tym gatunku większość osób nie kupi niczego nawet za 30 zł. Tak że chyba dobrze że będzie.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

i pięknie :banderas: miałem na oku ten tytuł

Opublikowano

O takie bomby dla fanów japońszczyzny Spencer wrzuca? Chyba przestanę kupować też japońskie gry i jadę tylko na GP.

Opublikowano

A dysk w konsoli cały czas zapełniony. Masakra kiedy to wszstko ograć. Jeszcze jak bym miał tylko xboxa to jakos bym pewnie dał radę ale ostatnio zacząłem mario odyssey, w miedzyczasie grandia na vicie i jeszcze soul hackers na 3ds.

Opublikowano

na szczęscie nie mam tego problemu bo i AI i Scarlet już ukończone. Polecam szczególnie AI. Super nowelka wizualna. Jedna z lepszych w jakie grałem na switchu. 

Opublikowano

O by cie chuy! 

Czaiłem się na te gierki

Scarlet Nexus i AI: Somnium Files będzie ogrywane

Opublikowano

I Avengers. :obama:

Ogra się samego singla.

Opublikowano

Liczyłem na silent hilla i od razu w game passie. Średnio

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Liczyłem na silent hilla i od razu w game passie. Średnio

Jak bloober robi to będzie day one w gp xd

Opublikowano

Raczej nie moje klimaty ten SN ale wrześniowe gierki w XGP :xboss:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Ano będzie. Strach kupować gry na Xboxie. SN miałem na liście.