Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Czy ja wiem. Trailer wyglądał fajnie, ale focus nie wydało chyba żadnej gry aaa. Dla mnie to są zakamuflowane aa

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Pewnie wjedzie Mass Effect: Legendary Edition

Opublikowano

Gry EA będą na 100%, więc nawet nie wymieniałem. Takie "lost in random" też zobaczymy od koniec roku.

Opublikowano

A co sie stało z Crusader Kings 3 miało wyjsć w 2021 na xa a gdzies go wciągło tak jak Crimson Desert.

Opublikowano

Gry EA wpadają w ciągu roku od premiery do XGP.

Obstawiam grę/gry od Sega lub WB którzy bardzo polubili XGP.

Opublikowano
1 godzinę temu, creatinfreak napisał:

Evil west nie jest potwierdzony, że będzie w gp? Coś mi się wydaje, że kowboje będą.

Weird west bedzie w gp

Opublikowano
9 godzin temu, 20inchDT napisał:

Weird west bedzie w gp

Też się na to złapałem. Strasznie dużo tych Hard West, Evil West, Weird West :teehee: Na tego drugiego nawet bym się nie obraził.

Opublikowano
5 hours ago, Paolo de Vesir said:

Phil, co ciekawego czeka nas w styczniu 2022? :)

Mam nadzieję, że w styczniu nic nie wrzucą bo muszę nadrabiać pozostałe wrzutki :)

Opublikowano

Nowy rok, stare problemy :usmiech: Jak dla mnie w styczniu i lutym moga wrzucac odpady i zachowac kase na cos glosniejszego day one. Teraz mam w co grac, a w lutym elden ring :banderas:

Opublikowano

Kiedy ma być nowa lista? We wtorki czy w czwartki zapodawali?

Opublikowano

polecam mieć na roku Gorogoa, bo z tego co pamiętam gra swego czasu zdobyła trochę nagród.

Opublikowano

Gorogoa fajny tytuł, ale najlepiej go się jednak ogrywa na jakimś tablecie czy innym ekranie z dotykowym sterowaniem. Granie w to na konsoli to trochę xD

Ale takie The Pedestrian i Olija - ciekawe indyczki do sprawdzenia.

Opublikowano

Nie słyszałem o zadnej, ale oceny mają ładne. W olija na pewno zagram.

Opublikowano

No niby pod koniec roku była kleska dobrobytu ale jednak człowiek chciałby dalej być bombardowany sztosami. To dzis o 15?

Opublikowano

Gorogoa, Olija, The Pedestrian, Embr, Mass Effect Legendary Edition, Outer Wilds, Spelunky 2, and The Anacrusis are coming soon to Xbox Game Pass.

Spelunky i Mass Effect fajno

Opublikowano

mass effect i spelunky 2? fuck yeah :asax: No i outer wilds wraca - tym razem zagram, bo ludzie wszedzie hajpuja xd

Opublikowano

No właśnie miałem pytać bo kojarzę że było już. ME fajnie wiedziałem żeby nie brać za hajsy tylko kiedy w to zagrać xD 

Opublikowano

Pięknie się ten rok rozpoczyna. Spelunky 2 ściągnę w pierwszej kolejności bo celuje w zakup na steam. Jedynka na vicie była grana.

Opublikowano

A tydzień temu Masz Effect leżał już w koszyku. :obama:

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

No właśnie miałem pytać bo kojarzę że było już. ME fajnie wiedziałem żeby nie brać za hajsy tylko kiedy w to zagrać xD 

To że trafi to była wiadomka, ale myślałem, że po roku, a tu chyba po 6msc wpadło

Gry EA - wait for gamepass :nosacz3: