Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

llOVo88.jpg

Krokodyle można spotkać na północy mapy, dokładnie w tych okolicach. Będąc przy tym, wspaniała miejscówka - cudownie wygląda. Warto odwiedzić. Polecam.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 224,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

No to jak można to zrób screena, który to potwierdzi :potter:

Opublikowano

czy te forzathony są czasowe? jeśli chwilo od paru dni nie gram w Forzę to nie dam rady potem wbić tych achievementow 0G?

A dlaczego nie grałem wczoraj w Gyrosy od razu?

Ale to są tylko wyzwania, a nie osiągnięcia. Nie liczą się do calaka.

Opublikowano

llOVo88.jpg

Krokodyle można spotkać na północy mapy, dokładnie w tych okolicach. Będąc przy tym, wspaniała miejscówka - cudownie wygląda. Warto odwiedzić. Polecam.

Tam dalej w głąb wąwozu, pies dingo siedzi na kamieniu. Można sobie podjechać i fotke strzelić.
Opublikowano

Fajna ta gra, ale osoba odpowiedzialna za brak możliwości wyłączenia ruchu drogowego to pier.dolony idiota i naplulbym mu w ryj.

Robienie drift zones na trzy gwiazdki to fajna zabawa, ale w momencie kiedy wpada na mnie jadąca pod prąd fura, czy trafiam na sznureczek aut, odechciewa mi się grać dalej. Gdyby kręciły mnie gry losowe, to bawiłbym się w kasynie, a nie przed telewizorem z gierką, która - wydawało mi się - powinna polegać na skillu, a nie szczęściu.

Opublikowano

Właśnie wygrałem zawody użytkownika _Be_ o nazwie "ŁAJOS SSIJ" i w losowaniu wygrałem LEXUS LFA.

Czy to znaczy, że ssę czy nie? :philosoraptor:

Opublikowano

Wooow, już czuję te jeżdżenie po lodzie, śniegu, motorstorm arctic edge style :banderas:

Opublikowano

We are offering players a Forza Horizon 3 Expansion Pass available at $34.99 for discounted access to two future expansions. Ultimate Edition owners will receive a discount of $10 if purchased before the end of 2016. Be sure to stay tuned to ForzaMotorsport.net for more information!

W końcu jakieś zniżki dla Ultimate :)

Opublikowano

Rownież biorę expansion pass mam nadzieje ze ta zima bedzie w Kanadzie <3 ale pewnie bedzie Nowa Zelandia

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Wow, rewelacja, ciekawe czy za darmo, czy jakieś DLC a la Storm Island?

Opublikowano

Expansion więc domyśl się.

paczka całkiem zacna, zima pozamiatała tym bardziej że dadzą jeszcze w tym roku :fsg: kiedy organizujemy fap circle?

Opublikowano

Eeee, to lipa. Myślałem, że może na wzór Drivecluba takie bajery dadzą dla wszystkich graczy. Albo jak w GTA Online, sezonowo zimę wprowadzą. :( No to czekam na promo na Expansion Pass.

Opublikowano

Najwcześniej na Wielkanoc będzie, expansion pack jest juz do kupienia ?

Opublikowano

No był już jakiś czas ze zniżką dla Ultimate'ów, szybko się obudziliście :P. Trzeba kupić jakoś do 10.12.2016, żeby się na tą zniżkę załapać. 115 zł wychodzi.

Wiadomo, jaranko po całości.

Opublikowano

Razem z aktualizacją do nowej paczki doszedł nowy zapomniany wóz do odnalezienia. Przyznam że całkiem fajny.

btw widzę że do promocji horizon brakuje mi zdjęcia terradyne gurkha. W sklepie nie ma go do kupienia więc ciekawe jak go zdobyć.

Opublikowano
  • Autor

Zima w Horiozn, tylko tego brakowało w serii  :obama: