Opublikowano 7 lipca 20222 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: Chyba czytają forumek i zrobili to dla seniora specjalnie co to wgl za pojebana akcja że ms nie wydał tego w pudełkach? MS skrupulatnie naciska na XGP, więc będzie raczej gorzej niż lepiej.
Opublikowano 7 lipca 20222 l o proszę akurat o tym rozmawaliśmy i gra jednak trafi do pudełek tylko ta cena niezbyt zachęcająca bo ma kosztować ponad 3 bomby
Opublikowano 8 lipca 20222 l Kurcze, ale kusi ta kolekcjonerka, bo czuję, że to będzie faktycznie biały kruk kiedyś.
Opublikowano 8 lipca 20222 l Ja odpuszczam, nie jestem aż takim fanem, by tyle płacić. A zwartość w postaci naklejek czy plakatów mnie nie interesuje.
Opublikowano 17 stycznia 20232 l Naszło mnie na platformera innego producenta niż Nintendo. Atakować to czy crasha4?
Opublikowano 17 stycznia 20232 l To zdecydowanie, a później crasha najwyżej jak będziesz jeszcze głodny Edytowane 17 stycznia 20232 l przez Szermac
Opublikowano 17 stycznia 20232 l Zależy jakiej platformówki szukasz bo w psycho core gry to niby skakanko no ale nie ma tu żadnego wyzwania w tym względzie. Jak chcesz jakieś wyzwanie to chyba lepiej crash ale obie części psycho to spaniałe gry, trzeba je znać
Opublikowano 17 stycznia 20232 l Dla gameplayu to zdecydowanie Crash 4, bo Psychonauci to pod względem dość nudnawi moim zdaniem.
Opublikowano 18 stycznia 20232 l Że dopiero teraz macie dylematy xd pewnie ostatecznie wpadna oba tytuły, pierwszy w kolejce psycho2 bo akurat jest promka na steam
Opublikowano 18 stycznia 20232 l Jak platformowe i na steamie to polecam Spark the Electric Jester 1 i 3. Rozjebały mnie pozytywnie, ale bliżej im do Sonica pod względem gameplayu.