Il Brutto 1 624 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Jak chodzi o schematy to dostaniesz zadania od kowala w Beauclair. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Na tym bulidzie to chyba jeden miecz na plecach ci wystarczy, zeby bylo tylko czym blokowac xD btw. kusza na plecach, TFU :[ A gdzie trzeba zacząć poszukiwania? Pisalem do Andzeja Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Rozumiem, że Krew i Wino jest dłuższe od Serce z Kamienia? Cena tak jakby dwa razy wyższa. Mam teraz dylemat: brać czy nie? ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Rozumiem, że Krew i Wino jest dłuższe od Serce z Kamienia? Cena tak jakby dwa razy wyższa. Mam teraz dylemat: brać czy nie? ^_^ Jezus maria, brac, a nie glupio sie pytac! Mapa wielkości Velen, pentyliard nowych questow, miejsc, itemow, postaci, dialogow, rzeczy do roboty, jest ponad 2x dluzszy od Serc z Kamienia, spokojnie starcza na 30-40h Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Pytanie o sens kupna dodatków powinno być karane warnem, ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Krew i Wino jest wieksze od niemalze kazdej gry AAA ktora wyszla w tym roku, wiec za tak karygodnie niska cene, tyle zawartosci, moim zdaniem warto, jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Wybaczam Wam te ostre komentarze i biorę się za zakup Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 btw. kusza na plecach, TFU :[ dokładnie same dwa miecze wyglądają o stokroć lepiej, używam tylko kiedy muszę Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 sign build, z jakim obecnie latam (no moze nie do konca sign, ale alchemia w wiesławie jest zbyt istotna, zeby ją zupełnie pominąć ) Dokładnie tak wyobrażam sobie Szkołę Gryfa, z wiedźminami którym bliżej do maga bitewnego, nawalającymi znakami na prawo i lewo, miecz wykorzystującymi w sytuacjach krytycznych dla walki(dobić lub sparować nieunikniony atak wręcz). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Na tym bulidzie to chyba jeden miecz na plecach ci wystarczy, zeby bylo tylko czym blokowac xD btw. kusza na plecach, TFU :[ nigdy nie uzywam bloku Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) takie dwa pytania - do zdobycia miecza od pustelnika brakuje mi tylko jednej noty [mądrość], pytanie czy da się to pominąć/zawalić czy raczej tego nie przegapię? Nie chciałbym stracić tej kosy. ;/ - cały czas tłukłem wątki poboczne i dopiero teraz odblokowałem rozwijanie mutacji i trochę się zdziwiłem że wymaga to też punktów doświadczenia. Jak wypiję eliksir oczyszczenia to punkty wydane na rozwój mutacji także wrócą do puli? madrosc wpadla mi chyba za turniej gwinta ot właśnie zrobiłem ten quest z turniejem gwinta ale nie wygrałem, odpadłem w drugiej rozgrywce i nic się nie stało... tak ma być? ;/ edit: okazało się że chodzi o innego questa, ze zwaśnionymi braćmi. Mam już miecz od Pani Jeziora Edytowane 5 czerwca 2016 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) Zobaczcie kogo znalalem Koziołka matołka http://i.imgur.com/benl5RR.jpg Edytowane 5 czerwca 2016 przez Heavy Deszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) Co trzeba zrobić żeby zdobyć pierwszy raz karty talii Skellige? Najpierw wziąć udział w tym turnieju gwinta, a później wygrywać z każdym sklepikarzem? Ed. Już wiem. Edytowane 5 czerwca 2016 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Panowie (i Panie) czy ktoś miał problem z dubbinigem w grze w wersji PC? Pobrałem paczkę językową, zainstalowałem, ale nadal nic. Napisy po PL, a ludzie gadają po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Napisz ktoś w spoilerze o co chodzi z tym gnijącym listem i nawiązaniem do serc - nie moge znaleźć Za mną jakieś 12h ledwie ruszyłem główny wątek, w sumie pobocznych dużych questow tez nie zrobiłem zbyt wiele. Pochłonęło mnie urządzanie Corvo Bianco no i zrobiłem cały nowy build + jeździłem po okolicy Najlepszy quest: bauclerskie safari. Ta Krystyna czubowna na końcu - JA PIER.DOLE JAKI TO JEST SZTOS Jak wiedźmin 3 był goty 10/10 tak z dodatkami może walczyć o medal euro 2016, pokojowa nagrodę Nobla i złotego globa. Brakuje tylko żeby z ekranu pachniało trawa i winem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Napisz ktoś w spoilerze o co chodzi z tym gnijącym listem i nawiązaniem do serc - nie moge znaleźć Za mną jakieś 12h ledwie ruszyłem główny wątek, w sumie pobocznych dużych questow tez nie zrobiłem zbyt wiele. Pochłonęło mnie urządzanie Corvo Bianco no i zrobiłem cały nowy build + jeździłem po okolicy Najlepszy quest: bauclerskie safari. Ta Krystyna czubowna na końcu - JA PIER.DOLE JAKI TO JEST SZTOS Jak wiedźmin 3 był goty 10/10 tak z dodatkami może walczyć o medal euro 2016, pokojowa nagrodę Nobla i złotego globa. Brakuje tylko żeby z ekranu pachniało trawa i winem w pewnym miejscu, gdzie jest DUZO lyzek, poszukaj w chacie gnijacego listu... jesli chcesz szczegoly otworz ten spoiler: w liscie jest napisane ze to Gaunter O'Dimm rzucil klatwe (oczywiscie przelamujac lyzke) na Matylde i zamienil ja w Wichta A najlepszy quest jest imo inny, kreci sie dookola płotki ... a propos tego questa, fajne info przypadkiem odkrylem, u mnie w tym quescie: zabilem tego kmiota co konia pobil i Geralt mowil ze moze wrocic chyba ze mu S&M babcia wybaczy, powiedziala ze tego nie zrobi, dzisiaj przypadkiem przejedzalem obok jej chaty, wszedlem, a ona lezala na lozku martwa, po czym Geralt skomentowal ze duch musial wrocic i wypil ja do sucha Nawet w dodatku wciaz dbaja o ciaglosc wydarzen GOTY? GOTG. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 A najlepszy quest jest imo inny, kreci sie dookola płotki Co gdzie jak, pokieruj jakoś, mapę praktycznie wyczyściłem z pytajników i tablice ogłoszeń też już puste i nie trafiłem na tego questa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 chcialem sobie zrobic arcymistrzowski zestaw wilka. po prawie 3 godzinach udalo mi sie stworzyc zestaw mistrzowski, wydalem na to kupe kasy. znalazlem schemat na arcymistrzowski i... okazalo sie, ze nie potrzebny jest zestaw mistrzowski. arcy- robi sie po prostu od nowa i tyle. ehhh jak najszybciej zarobic kase? chcialem rozbudowac winnice i musze troche kupic skladnikow do zrobienia tego zestawu a groszem nie smierdze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Dziwne, przy kocie normalnie z mistrzowskiego robiłem arcymistrzowski. Niemożliwe aby w pozostałych setach było inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Sprzedawać miecze u arcymistrza Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) tak w ogole ktos się zorientował ze w ten kawałek są wmontowane motywy z fight music z wiesława 2? mniej więcej od 0:24, od razu, gdy to uslyszalem pierwszy raz podczas pewnej potyczki, to mi wrócily wspomnienia i feeling a tu z dwójeczki Edytowane 5 czerwca 2016 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Dziwne, przy kocie normalnie z mistrzowskiego robiłem arcymistrzowski. Niemożliwe aby w pozostałych setach było inaczej. albo jestem slepy, albo w wymaganiach nie ma zadnego sprzetu mistrzowskiego, sprawdzilem wszystkie (wilka). Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Zbieraj miecze po grasantach, pancerze itp i się uzbiera. Sety co były w podstawce żeby ulepszyć na arcymistrzowski potrzeba set w wersji poziom niżej, w przypadku wilka i mantikory nie trzeba mieć słabszych wersji i można trzaskać od razu arcymistrzowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Dziwne, przy kocie normalnie z mistrzowskiego robiłem arcymistrzowski. Niemożliwe aby w pozostałych setach było inaczej. albo jestem slepy, albo w wymaganiach nie ma zadnego sprzetu mistrzowskiego, sprawdzilem wszystkie (wilka). Do Wilka i Mantikory nie trzeba mistrzowskich, do wszystkich innych juz trzeba, tak rzecze bowiem Lebioda. A najlepszy quest jest imo inny, kreci sie dookola płotki Co gdzie jak, pokieruj jakoś, mapę praktycznie wyczyściłem z pytajników i tablice ogłoszeń też już puste i nie trafiłem na tego questa. Musialem screena z jakiegos poradnika zrobic bo pelno tam spoilerow bylo wielkimi literami: Wychodzi wiec na to ze quest ten nie jest na zadnej tablicy, co w sumie ma sens biorac pod uwage kto jest zleceniodawca, natknalem sie zwiedzajac, polecam WSZYSTKIM tutaj wpasc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Właśnie zakończyłem KiW. Zakończenie prawilnie szczęśliwe - w końcu wszystko działo się w bajkowej krainie, więc nie mogło takiego zabraknąć. Quest związany z pewną książką pod koniec to zwyczajnie mózg rozwalony, ileż oni poświęcili czasu i pracy nad najdrobniejszymi szczegółami w tej lokacji, ile wątków, zazwyczaj mocno bekowych zawarli w tym miejscu. Brak słów... Oczywiście dodatkowy zapis gry przed wydarzeniami krytycznymi zrobiony, więc na pewno będzie sprawdzane. Nieco powtórzę zdania innych i napiszę, że pięknie pożegnali się z Wiedźminem. Tak delikatnie, rozwlekając to ile się dało. Dając przy okazji fanom to, o co prosili od dawna - Regisa. Pisałem jeszcze przed premierą tego dodatku. Mogli 'załatwić' jego temat za sprawą jednego questa w Dzikim Gonie - zamiast tego poświęcili mu ogromną ilość growego czasu i uwagi. Jestem mega zadowolony i usatysfakcjonowany. Co dalej? Zaczynam przygodę jeszcze raz, od początku na PC i jak Pan Jezus przykazał kontynuując jeden save przez wszystkie trzy gry. Wszystko to w oczekiwaniu na kolejną grę Redów, która day one gości w moim domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi