Opublikowano 15 lutego 20223 l Ostatnio był jakis Tweet od CDP ze nie planują na razie isc w GP. Po tym jak ta gra była "rozwijana" do tej pory to jednak wstrzymam się z jaraniem.
Opublikowano 15 lutego 20223 l ale zazdroszcze ogrywania tej perełki pierwszy raz <3 ogrywałem na bieda ps4 ale i tak dawało radę i bawiłem się wysmienicie czyszczenie miejscówek w C2077> czyszczenie miejscówek w GOT> czyszczenie miejscówek w dowolnym assasynie A soundtrack i niektóre wątki mnie rozjebały i do dzisiaj sobie je przypominam. Gdyby nie błędy techniczne i grafika to gra generacji. Narzekanie ną tą grę przez @mejm uważam za niesmieszny żart xD
Opublikowano 15 lutego 20223 l No wychodzi na to, że patch powinien być dzisiaj. Może na tym streamie zapowiedzą jakie fabularne DLC. Edytowane 15 lutego 20223 l przez tedi007
Opublikowano 15 lutego 20223 l @standby Ja po tych Twoich wpisach wczoraj odpaliłem na PS4, żeby zobaczyć co ram zyebali, no i kurde ten brak ruchu na ulicach i chodnikach to jest straszna ch#jnia. Jak dla mnie to ta gra była grywalna na PS4 w okolicach drugiego/trzeciego patcha i tak to powinni zostawić, a nie miasto duchów jak teraz. Nawet zaliczyłem ostatnią misję z Judy (szkoda, że nie ją samą) i to był naprawdę fajny quest. Zajebista dziewczyna, szkoda że woli piczki
Opublikowano 15 lutego 20223 l Nie można się judować z judy jak się gra chłopem? Ajajaj chyba nie będzie grany ten cyberpanker
Opublikowano 15 lutego 20223 l Teraz, Bzduras napisał: Ale możesz z Panam, a to w chuj lepiej młody, zaufaj mi Żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek. To co w końcu patcha wydadzą xD 1,5 roku po premierze? Ciekawe co zepsują
Opublikowano 15 lutego 20223 l 1 minute ago, blantman said: Żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek. To co w końcu patcha wydadzą xD 1,5 roku po premierze? Ciekawe co zepsują Pewnie gra nie odpali, albo przepadną sejwy
Opublikowano 15 lutego 20223 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Kiedy ja chcę sekszi alternatywkę w kolorowych włoskach Kruci, kolego, taka to się naćpa i Cię zostawi za rogiem dla chada dilera mefedronu. Wybierz stabilną przyszłość z jurną nomadką co to ci koło w pontonie wymieni jak dętka strzeli, a nie jakąś julkę od brejndensa!
Opublikowano 15 lutego 20223 l Strzelam że stopi niektóre ps5 i xbox s x. Ciekawe czy burmistrz w końcu do mnie zadzwoni bo czekam i miałem 1/3 questów zabugowanych. Nigdy nie skończyłem całej historii silverhanda
Opublikowano 15 lutego 20223 l No ciekawe. Miałem do tego wrócić jak wydadzą next gen pacza. Może coś przy okazji w mechanice zmienią? Albo dodadzą? Eh marzenia.
Opublikowano 15 lutego 20223 l 1 minute ago, blantman said: Strzelam że stopi niektóre ps5 i xbox s x. Ciekawe czy burmistrz w końcu do mnie zadzwoni bo czekam i miałem 1/3 questów zabugowanych. Nigdy nie skończyłem całej historii silverhanda U mnie zabugował tylko jeden quest z tymi bogaczami co mieli podsłuchy na chacie. Wybiłem wszystkich przeciwników, a na mapie cały czas ktoś widnieje do ubicia i quest nie postępował
Opublikowano 15 lutego 20223 l Jeśli to ma być wersja dedykowana next-genom to ciekaw jestem co wycisną z XSS. W sumie są jakieś gry (poza MFS) które wyszły tylko na nową generację Xboxów?
Opublikowano 15 lutego 20223 l 3 minutes ago, Paolo de Vesir said: Jeśli to ma być wersja dedykowana next-genom to ciekaw jestem co wycisną z XSS. W sumie są jakieś gry (poza MFS) które wyszły tylko na nową generację Xboxów? The Medium
Opublikowano 15 lutego 20223 l 11 minut temu, Bzduras napisał: Kruci, kolego, taka to się naćpa i Cię zostawi za rogiem dla chada dilera mefedronu. Wybierz stabilną przyszłość z jurną nomadką co to ci koło w pontonie wymieni jak dętka strzeli, a nie jakąś julkę od brejndensa! Nażycowanko z Judy mmmmhmmmm, ale drugie przejście już męskim V
Opublikowano 15 lutego 20223 l 2 minutes ago, ASX said: Pytanko, mam zainstalowanego CP2077 z płyty. Jeśli wpadnie do Gamepassa to będę mógł odpalać tą grę bez płytki czy muszę usunąć i ściągnąć ponownie z GPU?
Opublikowano 15 lutego 20223 l będziesz mógł grać bez płyty w napędzie jeśli wpadnie do game passa, nie trzeba ściągać gry ponownie
Opublikowano 15 lutego 20223 l Powinien uruchomić się z wersji zainstalowanej z płyty. Do tej pory działało to tak z Halo 5 np.