Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dziwne, że nie ma opcji importu save jak w GoT bezpośrednio w wersji PS5, tylko trzeba znowu jakieś akrobacje robić z wersją PS4.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 638,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

Naprawdę dodali do rozgrywki w tej grze jetpacka?

O kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

:D

Opublikowano

Posiadam wersje ps4 cyfrowo. Widzę update za 30 zł - i tu pytanie ten update w takiej kwocie jest tylko przez jakiś ograniczony czas czy jest to cena już ostateczna dla update z ps4 na ps5 bez żadnego limitu czasowego?

Opublikowano

Złamałem się i rzuciłem na stół 30 zł :) będzie pierwszy raz z gimnastyka z sejwem. Czasu na granie mało ale dualsense, nowe gadzety, jeszcze lepsza oprawa i nie mogłem przejść obojętnie obok tego sztosa:cool:

Opublikowano
2 godziny temu, eloszki napisał:

Posiadam wersje ps4 cyfrowo. Widzę update za 30 zł - i tu pytanie ten update w takiej kwocie jest tylko przez jakiś ograniczony czas czy jest to cena już ostateczna dla update z ps4 na ps5 bez żadnego limitu czasowego?

Cena ostateczna.

@Boomcio
Już na trailerze był, IMO za duże ułatwienie, korzystać nie będę. I nie wiem, czy nie dotyczy tylko opadania.

Opublikowano

Wtedy miało by to jakiś sens faktycznie.

Opublikowano

Przeniesienie sejwa poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie. Nie ma czego się bac:cool: odpaliłem dosłownie na chwilę i ten tryb z tymi pasami i szerokim polem widzenia kozaczek:obama: fajnie jakby więcej gier miało taka opcje. 

Dodali jakiś tryb new game+? Nie zauważyłem ale odpaliłem dosłownie na parę sekund.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Nie dodali, bo i jak on miałby wyglądać?

Opublikowano

Tak jak w większości gier. Zachowanie ekwipunku + np. Pozostawienie wybudowanych elementów w świecie gry. Na szczęście Kodżim nie wpadł na taki głupi pomysł 

Opublikowano

New game plus z ekwpiunkiem. Budowle tez mogą być bo i tak nie działają bez podłączenia do sieci a dodatkowo deszcz chiralny je niszczy wiec nie ułatwiały by rozgrywki. Ale granaty, karabiny mogły by być od początku. 

Opublikowano

Chciałbym aby to była zapowiedz jego nowej gry :ohboy:

Opublikowano

Zejście z góry podczas nowej misji przy tym:

:obama: Kurde faja, ale Hideo ma nosa do muzyki.

Opublikowano

Prawie 20 godzin, a ja sobie biegam po pierwszym obszarze, celem jest zrobienie wszędzie 5 gwiazdek, została mi jeszcze Wind Farm, spróbuję wymaksować bez tyrolki XD Swoją drogą skrót przez MULE camp z lewej strony jest lepszy, niż chodzenie po prawym przegu rzeki, od razu można o Ludens Fana zahaczyć.

I tak chodzę i chodzę:

20210929_192751.jpg

Opublikowano

Nie jestem pewnie czy to ta miejscówka, ale głębiej po lewej powinien być ukryty staw a w nim -  prepers, którego ja kompletnie przeoczyłem podczas swojej przechadzki. Dobrze sie rozgladaj. 

Opublikowano

Giera pochłonęła mnie bez reszty,niespieszna i wymagająca planowania. 

Pytanko czy to normalne że wszędzie mam drabinki i liny pozostawione przez innych graczy, gdyż nie ukrywam iż znacznie ułatwia mi to zabawę ( gram na normalu).? 

Edytowane przez Rezoo7

Opublikowano

Nie jestes jedynym kurierem w tym swiecie wiec tak, to inni kurierzy, albo playerzy. Zalezy czy nowa miejscowka czy podlaczona do sieci.  W kazdy badz razie czasem polozone drabinki nie maja w ogole sensu, bo sa stawia e randomowo. Tylko te zabawki rozlozone przez innych graczy maja jakis sens.

Opublikowano

Jak rozdajesz komuś lajki to też więcej przedmiotów od tej osoby będzie się pojawiać w twoim świecie.

Opublikowano

Dobra to przestaje je rozdawać, bo te pozostawione drabiny i liny ułatwiają mi zabawę. 

Opublikowano

Możesz też najechać (albo podejść) kursorem na mapie i usunąć wszystkie rzeczy, które Ci się nie podobają.

Opublikowano
On 9/29/2021 at 6:31 PM, Rozi said:

Prawie 20 godzin, a ja sobie biegam po pierwszym obszarze, celem jest zrobienie wszędzie 5 gwiazdek, została mi jeszcze Wind Farm…

I tak chodzę i chodzę:

20210929_192751.jpg

Wind Farm, to dolina, gdzie praktycznie zawsze pojawiają sie wynurzeni. Robienie zadań pobocznych, bez tyrolki, z buta, to frustrujace doświadczenie. Ja postanowiłem farmic poboczne zadania, z tej miejscówki za pomocą tyrolki. Na poniższym filmiku pokazuje,  gdzie rozstawić zip-line, aby w błyskawicznym tempie przetransportować sie z doliny na druga stronę. 

Opublikowano

Szkoda ze demontowanie randomowych tyrolek nie podnosi paska energii na swoje.

Opublikowano
8 godzin temu, walek napisał:

Wind Farm, to dolina, gdzie praktycznie zawsze pojawiają sie wynurzeni. Robienie zadań pobocznych, bez tyrolki, z buta, to frustrujace doświadczenie. Ja postanowiłem farmic poboczne zadania, z tej miejscówki za pomocą tyrolki. Na poniższym filmiku pokazuje,  gdzie rozstawić zip-line, aby w błyskawicznym tempie przetransportować sie z doliny na druga stronę. 

Jak się idzie skrajną lewą stroną, to się nie pojawiają w ogóle ;)

Opublikowano

Miałem odpalić aby tylko zobaczyć jak działa dualsense, jakieś nowe bajerki i poczekać aż będzie więcej czasu aby ograć ale już się wciągnąłem i 6h na liczniku. Zabawa z dostarczaniem paczek smakuje jak za pierwszym razem i zakup alana wakea stoi pod znakiem zapytania:obama:

Opublikowano

Panowie czy tutaj mamy coś na zasadzie new game plus? I czy te dodatki w tym teybie są dostepne?

Chyba naszło mnie na zabawe w dpd