Opublikowano 11 maja 20186 l tez biore bankowo bo klimat mi siedzi jak najbardziej ale szkoda tych wielu smiesznych mechanizmow z innych gierek
Opublikowano 11 maja 20186 l 32 minuty temu, _Be_ napisał: Ja też zagrać zagram żeby potem opluć grę legitnie Dokładnie tak będzie, tak trzeba żyć
Opublikowano 11 maja 20186 l https://m.imgur.com/vrQ5LSH Biega jakby miał klocaw gaciach i wzięli chyba animacje z ich poprzedniej gry xD +podobno nie będzie wyboru poziomu trudności tylko defaultowy. No i ma być kolejny filmik 45 minutowy tym razem. Edytowane 11 maja 20186 l przez XM.
Opublikowano 11 maja 20186 l o KU.RWA XD coś mi to przypomina https://www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2017/03/Mass-Effect-Andromeda-GIF-1.gif
Opublikowano 11 maja 20186 l Może w postapokaliptycznym świecie się tak biega ;/. Nie przeżyłeś nie oceniaj
Opublikowano 11 maja 20186 l Za ciasne spodnie albo kamień w bucie - na pewno umotywują to fabularnie
Opublikowano 11 maja 20186 l w sumie jakbym uciekal przed setka zombie tez bym mial pełne gacie #realizm
Opublikowano 11 maja 20186 l 1 minutę temu, kermit napisał: w sumie jakbym uciekal przed setka zombie tez bym mial pełne gacie #realizm To ma sens
Opublikowano 11 maja 20186 l Przypomina mi to padaczne bieganie w Dead Rising 1 tylko, że tam było to fabularnie wytłumaczone. XD
Opublikowano 11 maja 20186 l Kierwa też na to zwróciłem uwage na te bieganie, ale pomyślałem że chyba normalne, a teraz potwierdzacie xD On troche wygląda jakby zbity po siłowni był i ręce mu odstają na boki Ale to szczegół będzie dobrze
Opublikowano 11 maja 20186 l 2 godziny temu, XM. napisał: https://m.imgur.com/vrQ5LSH Biega jakby miał klocaw gaciach Raczej jakby go bardzo mocno cisnęło i na gwałt szukał ustronnego miejsca
Opublikowano 11 maja 20186 l Mnie tam gra siedzi niesamowicie i razem z The last of us 2 jest najbardziej przeze mnie wyczekiwaną. Podobny klimat ale w otwartym świecie, czekałem na coś takiego po The last of us, było Dying light i tyle, z tym ,ze to FPP a bekowych popierdółek typu Dead rising nie liczę. Wydaje się w sumie, że trochę się wzorowali na postaci z The walking dead, Darylu, motocykl, tropienie, ta kusza. Może przypadek ale zapowiada się mega mimo pewnej odtwórczości. Liczę na początek 2019 roku a gdzieś w maju na The last of us 2.
Opublikowano 12 maja 20186 l będzie z tego bardzo solidna gra, zwłaszcza dla fanów takiego settingu. interfejs użytkownika widać, że prawdopodobnie placeholder do czasu premiery. stawiam na premierę w lutym 2019, jak Horizon
Opublikowano 12 maja 20186 l Świetny klimat, a i sama gra wyładniała - ojj będzie sztosiuno na długie godziny.
Opublikowano 12 maja 20186 l Będzie będzie... Dla mnie też najbardziej wyczekiwany tytuł (nawet przed TLoU II i RDR), bo po prostu zawsze chciałem sandboxa w klimatach TWD. Tylko to bieganie... Serio nikt tego nie wyłapał? Nikt tego nie ma zamiaru zmianić? Tzn łykam tak czy siak - nawet dzisiaj, z tym koślawym kłusem, ale serio - mogliby się temu przyjrzeć, bo wygląda, jakby motion capture robili im chłopaki z Monty Pythona podczas nagrywania swojego kultowego skeczu :)
Opublikowano 12 maja 20186 l Jaram się dużo mniej niż na poprzednich gameplayach z oficjalnych pokazów. W zasadzie wcale. Ten obsrany licznik metrów dorzucony chvj wie po co do minimapki, punkty xp przy każdym jednym, tryb detektywisty.... ups motocyklisty, to jest już serio jakaś sroga prowokacja xd Z drugiej strony obszerne tereny leśne, jazda motorem, zmienne warunki pogodowe, oraz napuszczanie hord na ludzi i wykorzystywanie otoczenia nadal wypadają bardzo spoko. Na chwilę obecną wygląda to na gierkę na max 7. Dobrze że przesunęli ją na przyszły rok.
Opublikowano 12 maja 20186 l Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że gra będzie średniakiem ale i tak mam ochotę w to zagrać xD
Opublikowano 12 maja 20186 l Średniakiem, bo jest open-world i powiela kilka znanych rozwiązań z innych gier tego gatunku? Dla mnie to nadal nie wyklucza bardzo dobrej produkcji.
Opublikowano 12 maja 20186 l Póki nie zagram nie odważe się ocenić tej gry gameplayowo i naposac ze bedzoe sraka. Na God of Warze wieszano psy, sam uważałem ze będzie słabo, a dostałem najlepsza gameplayowo grę tej generacji obok Zeldy czy XC2. Po wyłącza się te syf, kompas, exp i będzie baja... no chyba ze kórva i tego nie będzie się dało wyłączyć xd