Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Ping bunkier już gotowy na 30 czerwca?

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 155,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza.    Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli si

• Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa  

• Trójka prawie wyplatynowana. Jeszcze tylko kilka gemów i 14 time triali na złoto - definitywnie najprostsza część serii. Dwójkę może też oplatynię, ale do jedynki nie ma szans podejść - te levele są m

Opublikowano

Ja poletzam jednak motzno wszystkim forumowiczom wapgames u Kamabisa, najlepsiejsza obsługa i ogólnie będziesz Pan zadowolony ;)

Opublikowano

Ping bunkier już gotowy na 30 czerwca?

Nie wychodzę, dopóki nie wyplatynuję dwójki.

Opublikowano

Preorder zamówiony w Konsole I Gry, zamówiłem u nich Yakuze i Kingdom Hearts 1.5&2.5 i zawsze gra była na premierę :) Ostatni raz grałem w oryginalną trylogie w 2004, mam nadzieje, ze nie zardzewiałem :)

Opublikowano

Podobno wyciek dlc:

kUandeg.jpg

Opublikowano

Czy tylko mi dalej sni sie po nocach ten woodbook z aku?

Opublikowano

Dobre sztosy, wcześniej Wipeout, a zaraz Crash będzie i jak tu nie chwalić za to Sony i studia third party? Mocne wakacje z mocnymi grami się zapowiadają.

Opublikowano

Oj tam, pograć można, ale z wakacji korzystać trzeba ;)

Opublikowano

Podobno wyciek dlc:

kUandeg.jpg

Pytanie czy to jakiś nowy content czy wycieli coś z "podstawki" i wrzucają to jako dlc (w końcu to Activi$ion)? :/

Opublikowano

żadnych leveli nie wycieli. jak juz to może to być to wycięty level z oryginalnego crasha, Stormy Ascent. Acti mógł go dokończyć i zremasterować, więc IMO spoko. 

Na fagu mówią, że tam są dwa trofki z ikonami właśnie sugerujacymi ze to odnośnie Stormy Ascent, jeden za ukończenie a drugi za time trial 

jak ktos nie zna stormy ascent:

http://crashbandicoot.wikia.com/wiki/Stormy_Ascent

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Nie no, to remake. Takie wycinanie contentu byłoby bezprecedensowe, więc na Acti nie pozostawionoby suchej nitki.

Do remastera COD4 też wydali płatne DLC, w którym są odświeżone mapki z oryginalnej gry, więc wiesz...  :oh_you:

żadnych leveli nie wycieli. jak juz to może to być to wycięty level z oryginalnego crasha, Stormy Ascent. Acti mógł go dokończyć i zremasterować, więc IMO spoko. 

Na fagu mówią, że tam są dwa trofki z ikonami właśnie sugerujacymi ze to odnośnie Stormy Ascent, jeden za ukończenie a drugi za time trial 

jak ktos nie zna stormy ascent:

http://crashbandicoot.wikia.com/wiki/Stormy_Ascent

Jeśli tak to:

shut_up_and_take_my_money-t2.jpg

Opublikowano

Mapki multi to coś innego, nie są integralną częścią gry.

Jakby ktoś wyciął w Crashu 3, powiedzmy, bonusowe etapy z samolotem to byłoby to pierwszej wody zbrodnią na graczach. Nie ma opcji by wycięli coś z singla.

Opublikowano

Cos mnie sie wydaje, ze gralem w ten niby nieuzyty poziom(był dosyć trudny), chyba ze to jakas wariacja na temat tego,ktory znajdowal sie w jedynce.

Opublikowano

Slippery Climb byl, stormy ascent to drugi poziom w tym stylu tylko duzo duzo trudniejszy :)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Kiedyś naughty dog wspomniało, że miało jeszcze pare ukończonych poziomów, które nie weszły w skład oryginalnej gry bo się rzekomo nie zmieściły na CD. Tylko nie wiem do której części to się odnosiło i ile było w tym prawdy :notsure:

Opublikowano

Jestem w bardzo komfortowej sytuacji z tym remasterem. Od dziecka człowiek wiedział, że ta gra to must have na PSX'a. Jednak nigdy nie miałem pełnej wersji. Ogrywałem często demo Crasha 3 i 2. Miałem dema, bo kolekcjonowałem Oficjalny Polski PlayStation Magazyn. Od początku aż po jego kres.

Kiedyś kupiłem Crasha 3 w wersji cyfrowej by ograć na PSP lub PS3, ale w ten sposób gry też nie ukończyłem.

Cieszę się teraz mega, że wreszcie przejdę trylogię w przyzwoitej jakości :-)

PS. Jeszcze proszę o takie mega remastery trylogii Spyro The Dragon i obie części Medievil :-)

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Kiedyś naughty dog wspomniało, że miało jeszcze pare ukończonych poziomów, które nie weszły w skład oryginalnej gry bo się rzekomo nie zmieściły na CD. Tylko nie wiem do której części to się odnosiło i ile było w tym prawdy :notsure:

Ściemnianko, bo te gry nie zajmują całej płyty, nie mówiąc już o tym, że pliki z geometrią leveli, teksturami itd. zbyt wiele nie ważą.

Jak dla mnie bomba, niech klepią DLC-ki, dłużej się pobawię z trylogią. Niech się to sprzedaje zayebiście, leci na sentymencie, to może zrobią kolejnego crasha w starym stylu (chociaż Wrath of Cortex zbyt dobry nie był - nie ukończyłem nawet).

Opublikowano

Crasha przechodzilem u sasiada gdyz sam PSX'a jeszcze wtedy nie mialem takze nie pamietam c tego dokladnie.

Z checia sam rozbroje ta giere od 0 %-)

Opublikowano

Ja także. Trylogia Crasha to trzecia gra obok Red Dead Redemption2 i Uncharted Lost Legacy na jakie czekam w tym roku.